reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam sie na biegu:-)ehhh maz wraca 11 stycznia a ja zostaje z mala do konca lutego:no:i u tesciow mioeszkam do wytjazdu meza:zawstydzona/y:jakosw to bedzie
deli-dostalam twojego smsa ale kom mam rozwalona i smsa bede pisac ze 2h:szok:jak nabed3 inna kom to popiszemy wiecej.d\zieki bardzo:-)

amelka malo spi,duzo gada i odsypia na spacerach tylko hihihihi ciagle nowe twarze widzi i do kazdego sie cieszy:-Dno ja nie wiem kto ja bdedzsie nosil jak zostaniemy same:eek:
Chogata dzieki za spotkanko-nastepnym razem moze cosik poza kawka??:-)szkoda ze amelka przestraszyla wasza mala( nawet 4miesieczny kuzyn dzisiaj od niejh uciekal hihihihi);-):-D:-D:-D
ja uciekam.pozdrowki dziewuszki

reklama
:-)witam
ja tez byłam dzis na wazeniu małej, 3 tyg temu wazyła 6115 a dzis 6460 czyli wychodzi jakos 115g na tydzien, to lepiej niz ostatnio bo było 90g na tydzien, mysle ze to zasługa ze 2razy dziennie daję jej odciągniete mleko w butelce, nie mogłam tego skonsultowac bo pani doktor chora!
dzis Alicja skonczyła 4miesiace, przez ten czas urosła 10cm i przybrała ok2800.

wczoraj zrobiłam rybke w zalewie octowej i kulki rybne, dzis zrobie krokiety. Tak sobie myslę ze mało co będe mogła zjesc na wigilie!!!!!!!!!!!!!!!

Miranda dzięki za linki:-)

no to ładnie ci przybiera,ja sie zmartwiłam bo moja w 2 tygodnie przybrała 130g:-(:-(

witam sie na biegu:-)ehhh maz wraca 11 stycznia a ja zostaje z mala do konca lutego:no:i u tesciow mioeszkam do wytjazdu meza:zawstydzona/y:jakosw to bedzie
deli-dostalam twojego smsa ale kom mam rozwalona i smsa bede pisac ze 2h:szok:jak nabed3 inna kom to popiszemy wiecej.d\zieki bardzo:-)

amelka malo spi,duzo gada i odsypia na spacerach tylko hihihihi ciagle nowe twarze widzi i do kazdego sie cieszy:-Dno ja nie wiem kto ja bdedzsie nosil jak zostaniemy same:eek:
Chogata dzieki za spotkanko-nastepnym razem moze cosik poza kawka??:-)szkoda ze amelka przestraszyla wasza mala( nawet 4miesieczny kuzyn dzisiaj od niejh uciekal hihihihi);-):-D:-D:-D
ja uciekam.pozdrowki dziewuszki

Azorek widzę,że udało ci sie z sierpniową mamusią spotkac,zazdroszcze spotakania

ale dzisiaj pustki tutaj,chyba wszystkie pochłonięte przygotowaniami do świąt i innymi sprawami,pewno ruch zacznie sie dopiero po świętach lub po Nowym Roku

no i wróciłam,zważyłam i chyba doła złapałam i jutro ide do lekarki zobacze co ona mi powie
już posprawdzałam książeczki dziewczynek,żeby sie deczko uspokoić i wg moich dzieci to ta przbiera bardzo podobnie jak Gabrysia wiec nie ma sie niby co martwić,ale jutro sie juz całkiem upewnie pod warunkiem,ze dostane sie do przychodni

zrobiłam przed ostatnie zakupy,bo jutro chce piec ciasto Pani Walewska pierwszy raz z reszta i zobaczymy co z tego wyjdzie

Iwonka ty masz rozgarniętą pediatrę to może i ze mną się podzielisz jej wiedzą? Bo moja uważa, że wszystko jest ok. Ale ja mam jakiś taki niedosyt. Może można nasze szkraby jakoś utuczyć? Nie wiem podając mleko z kaszą czy jakiś wzmagacz apetytu? Bo przecież nie zacznę słodzić jej herbatek?! Popsują jej się zęby zanim wyjdą! I tak mam teraz wzmożony apetyt na słodkie. Już dziecku całą paczkę świąteczną wtrąbiłam:szok:

My dziś po mieście chodziliśmy w śnieżycy. Jak na złość:wściekła/y: Mała na szczęście pod folią ale co to za wietrzenie malucha było.

Czołem dziewczyny
Azorek ja chętna jestem zawsze.no widzisz moja cos dzis nie w humorze była hihihihihi ale mam to gdzieś;-):-)A jak będziecie w ZG to zapraszam do siebie:-)Szkoda ,że aparatu nie wzięłam to bysmy te swoje córcie obfociły w MC...
Ja zamiast przygotowań do świąt to biegam po lekarzach bo moja mała ma uwaga:CZARNY JĘZYK i nawet pediatra nie wie co to moze być (na pewno coś z układem pokarmowym jakaś bakteria) jutro znów na konsulatacje lece wrrrrrrrrrrr .a tak to mła waży 7300 i 67 długa jest:tak:Także ja na razie wagą sie nie martwie ale na necie wyczytałam ,że czarny jezor to jakas bakteria i cięzko ja wyplewić cholera jasna .Jakbym miała mało zmartwień na BN:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ewelina ale mała przybiera na wadze cały czas w swoim centylu??
ja też mam drobniaka ma 5,5 mieś a 7kg wcale nie waży ale równo idzie na siatce więc co się martwić ja się cieszę z tego przynajmniej nie będę się martwić jak znajoma co ich córa 2 tyg starsza i waży za dużo już teraz a potem co to będzie to ja nie wiem.

moja szła na 10,a teraz zaczyna spadać na 3 centyl

Czołem dziewczyny
Azorek ja chętna jestem zawsze.no widzisz moja cos dzis nie w humorze była hihihihihi ale mam to gdzieś;-):-)A jak będziecie w ZG to zapraszam do siebie:-)Szkoda ,że aparatu nie wzięłam to bysmy te swoje córcie obfociły w MC...
Ja zamiast przygotowań do świąt to biegam po lekarzach bo moja mała ma uwaga:CZARNY JĘZYK i nawet pediatra nie wie co to moze być (na pewno coś z układem pokarmowym jakaś bakteria) jutro znów na konsulatacje lece wrrrrrrrrrrr .a tak to mła waży 7300 i 67 długa jest:tak:Także ja na razie wagą sie nie martwie ale na necie wyczytałam ,że czarny jezor to jakas bakteria i cięzko ja wyplewić cholera jasna .Jakbym miała mało zmartwień na BN:wściekła/y:

ło matko,pierwszy raz słysze o takim czymś u małego dziecka:szok:
oby malutkiej to szybko przeszło
Iwonka ty masz rozgarniętą pediatrę to może i ze mną się podzielisz jej wiedzą? Bo moja uważa, że wszystko jest ok. Ale ja mam jakiś taki niedosyt. Może można nasze szkraby jakoś utuczyć? Nie wiem podając mleko z kaszą czy jakiś wzmagacz apetytu? Bo przecież nie zacznę słodzić jej herbatek?! Popsują jej się zęby zanim wyjdą! I tak mam teraz wzmożony apetyt na słodkie. Już dziecku całą paczkę świąteczną wtrąbiłam:szok:

My dziś po mieście chodziliśmy w śnieżycy. Jak na złość:wściekła/y: Mała na szczęście pod folią ale co to za wietrzenie malucha było.

jutro podpytam i dam znać po wizycie

witam dziewczyny

Pani Mrg Inzynier- Gratulacje:-)

Azorek- dobrze ze udalo sie Wam wyleciec stad, dzis chaos na lotniskach straszny, czesc zamknietych z powodu pogody
bardzo sie ciesze ze mojemu nie udalo sie pojechac na to szkolenie bo pewnie bym go zobaczyla dopiero po swietach- nawet nie chce mi sie tego wyobrazac

Piwonia, Efe - jezeli corcie ida wagowo zgodnie z centylem swoim nie ma sie co martwic waga- tak jak Aneczka mowi:tak: Adas chyba najmniej wazy z chlopcow sierpniowych w 19 tyg 6550- ale sie tym nie martwie - wszystko z nim ok i kompleksow z powodu jego wagi nie mam

ja z porzadkami swatecznymi nadal do tylu
za to bedziemy robic bigos- piewszy w zyciu

Adas wchodzi mi na glowe i nie mam watpliwosci ze nauczyl sie przerazliwie plakac zeby postawic na swoim
oj niedoczekanie jego- tyle ze troche mnie to kosztuje zdrowia bo charakterek chlopczyk ma i plucka rowniez

Witam wieczorową porą :-)

Jutro rano wyjeżdżamy do rodziców, więc już dziś chciałabym Wam życzyć

magicznych, wyjątkowych, otulonych miłością, wypełnionych radością i ciepłem świąt oraz niepowtarzalnej atmosfery w te przepiękne dni.

reklama
Witam na chwile,nie mam bardzo czasu,ale juz nie moglam bez was wytrzymac,wiec na chwilunie zajzalam:laugh2::laugh2::laugh2:.....u mnie porzadki,pieczenie ciast i robienie salatek -teraz na topie,wczoraj dopiero choinke ubieralismy...a Karolinka nic nie daje zrobic,jak na zlosc w tym tygodniu marudzi:sorry:
Maz w domu siedzi,ale nie pomoze za wiele,bo palec ma w lupkach(po tym upadku sobotnim ),no i zreszto dwie lewe rece w kuchni:happy:,dobrze ze zabawia mala czasem :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry