Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jutro z rana ruszamy do domu, a potem nie będzie jak tutaj do Was zajrzeć;
dlatego chcę Wam, drogie sierpniówki, życzyć już dziś: refleksyjnych, ciepłych duchowo Świąt oraz samych dobrych wiadomości w Nowym Roku!
do "zobaczenia" wkrótce:-)
zero juz śniegu bo padało,my na 13 do lekarza idziemy,mam nadzieje,ze sie deczko na święta uspokoje,zaraz piję szybką kawke i biore sie za upiecznie ciastaNo moja też leci w dół i stąd mój nerw. Choć mi mój skutecznie mówi że to taki typ urody. Ale nikt nam nie zaproponował żadnych badań. Od czasu szpitala tylko ją osłu****ą i ugniatają. Już ja się za to wezmę po nowym roku /może to też kwestia limitów z NFZ?/ i kompleksowo każe ją przebadać. A już najbardziej teraz martwi mnie ten stan podgorączkowy codziennie ranomoja szła na 10,a teraz zaczyna spadać na 3 centyl
jutro podpytam i dam znać po wizycie
Znika koło południa sam, więc może to te zęby schodzą w dziąsła czy coś w tym stylu. Ale dziś kupa była brzydka rano i już mam schizy. u nas tez ostatnio brzudka kupka,wręcz zielonkawa wiec i o to dopytamNo moja też leci w dół i stąd mój nerw. Choć mi mój skutecznie mówi że to taki typ urody. Ale nikt nam nie zaproponował żadnych badań. Od czasu szpitala tylko ją osłu****ą i ugniatają. Już ja się za to wezmę po nowym roku /może to też kwestia limitów z NFZ?/ i kompleksowo każe ją przebadać. A już najbardziej teraz martwi mnie ten stan podgorączkowy codziennie rano
A ta moja koleżanka to chyba tak się chciała pochwalić bo wyszło mi na centylach, że ma dziecko mutanta poza siatką centylową prawie. (urodzona13.09.09r 7,5kg 69cm?!) Znika koło południa sam, więc może to te zęby schodzą w dziąsła czy coś w tym stylu. Ale dziś kupa była brzydka rano i już mam schizy.
No morfologia, mocz to podstawa i zapytam jeszcze o jakieś inne badania. Może ma jakąś bakterię w układzie pokarmowym? Koleżanki synek ma i też drobniutki taki (kurde muszę do niej zadzwonić i się dopytać o szczegóły) Co do pokarmów to się zastanawiam nad wprowadzeniem w 5 miesiącu czyli po nowym roku ale jak już zrobimy wszystkie badania i po konsultacji z pediatrą. No wszystkie dzieci w okolicy dorodne i nie mam nawet kogo spytać:-( I jeszcze te teksty o cienkim pokarmie mi sieją w głowie ziarnko niepewności i choć się bronię rękoma i nogami to "coś" we mnie siedzi.:-(u nas tez ostatnio brzudka kupka,wręcz zielonkawa wiec i o to dopytam
Efe po świetach zrób malutkiej morfologię jak cos bedziesz tez spokojniejsza,ja mojej tez chce zrobić
u mnie wszystkie córy tak przybierały wiec w sumie nie powinnam sie martwić,ale pierwsza lepiej przybierała i pierwsze 6 miesiecy była tylko na piersi,u młodszej jedzonko wprowadzaliśmy około 5 miesiąca bo miała kłopoty z kupką i marnie przybierała,wiec chce sprawdzić teraz jak z tą,ale juz widze ze od tamtego czasu sie bardzo pozmieniało
No morfologia, mocz to podstawa i zapytam jeszcze o jakieś inne badania. Może ma jakąś bakterię w układzie pokarmowym? Koleżanki synek ma i też drobniutki taki (kurde muszę do niej zadzwonić i się dopytać o szczegóły) Co do pokarmów to się zastanawiam nad wprowadzeniem w 5 miesiącu czyli po nowym roku ale jak już zrobimy wszystkie badania i po konsultacji z pediatrą. No wszystkie dzieci w okolicy dorodne i nie mam nawet kogo spytać:-( I jeszcze te teksty o cienkim pokarmie mi sieją w głowie ziarnko niepewności i choć się bronię rękoma i nogami to "coś" we mnie siedzi.:-(