reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam :-)
Dziś mamy jechać do mojej mamy jutro do teściowej :-).
Moje dwa szkraby śpią jeszcze. Muszę się pochwalić moja córeczka na 2 kolacjach była bardzo grzeczna. Zero marudzenia, zero płaczu po prostu mały Aniołeczek. Prababcia napatrzeć się nie mogła na nią i taka zachwycona, ze prawnusia taka grzeczniutka.

A zaskoczyła mnie najbardziej tym, że u mojego było kilka osób, a ona ani razu nie zrobiła podkówki i od razu poszła do dziadka, którego wiedziała bardzo dawno temu :-o. Normalnie szok, zawsze najpierw obserwowała długo, a tu rozebrała się i od razu poszła. Może się jej troszkę odmieniło :-) mam nadzieję, ze na stałe :-).

Spokojnych świąt

dzień doberek :-)
my również po dwóch wigiliach wczoraj, a dzisiaj znowu idziemy na chałupy ;-) do mojej mamy i do teściów, a jutro chrzciny, no i święta zlecą :tak:
Maja była grzeczna na kolacji, choć wieczorkiem już marudziła, no bo w końcu była jej pora spania :-D
dziś cieplutko, na termometrze już 12 stopni :szok::szok::szok: także spacerek obowiązkowy
miłego pierwszego dnia świąt :happy:

witam i ja
jadąc na wigilię,mała nam płakała w wózku i o mało byśmy sie nie wracali do domku,ale w połowie drogi zasnęła,na wigili na poczatku było spokojnie,potem była juz spiąca wiec marudziła troszku,ale nawet znośnie było
a dzisiaj jej sie wcale spac nie chce
a do tego w nocy jadła mi co godzine i sie nie wyspałam:wściekła/y::wściekła/y:
i wczoraj pierwszy raz jadła jabłuszko,wiec moze dlatego w nocy mi sie rzucała tak
dzisaj idziemy do rodziców,a jutro tez tylko popołudniu do tesciowej choc wcale nie mam na to ochoty,mam nadzieje,ze krótko bedziemy

Witam.
U nas wigilia tez spokojnie, spędzaliśmy w trójkę. Jagódka cały dzień była grzeczniusia jak aniołek, a przy stole ani nie jęknęła. Zjadła dwa dania, mamine mleczko i deserek.
Może starszy braciszek przy niej przysiadł i dlatego była taka spokojna?

Witam się świątecznie:-). My już wróciliśmy od rodziców, jutro jedziemy do teściów. Julitka wczoraj była grzeczna. Całą kolację przespała :-D :-D :-D.

Miłego dalszego świętowania:-)

witam wieczornie my tez juz w domku,dzisiaj mała była spokojniejsza niz wczoraj,dużo spała i bawiła sie ładnie
jeszcze tylko jutro jakoświzyte u teściowej przeżyć,a bedzie super,miłej reszty wieczorku wam życze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry