reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam się niedzielnie...
U nas też święta szybko minęły codziennie w innym miejscu :-). Oliwia była bardzo grzeczna, ale już wczoraj wieczorem było widać, ze za dużo wrażeń jak na trzy dni. Więc dziś jest tylko z nami :-).

Mewa pięknie napisałaś, że pierwszy raz z Adasiem i to najważniejsze.
My w rozjazdach, ale najważniejsza była nasza perełka :-).

Oliwia też coraz częściej się do nas uśmiecha, gaworzy, krzyczy, piszczy i jeden Bóg wie co ona wyprawia ze swoim gardłem :P. Ślicznie zaczęła się obracać na boczki tak ładnie ciałko jej idzie w jednej linii ;-). A jak ją się obraca na brzuszek to się śmieje w głos :-) z zadowolenia. Jak na razie lepiej jej idzie z brzuszka na plecki :-).
No i łapie już sama stopki. Same kolanka ją chyba znudziły ;-).

Izabela Maja ślicznie wyglądała :). Fajnie że wszystko się udało.

Miłego dnia.

reklama
Jakie tu pustki po świętach?! Zapewne wszystkie odpoczywają z mężami/partnerami i maluszkami :-). My dzisiaj w domciu tak jak pisałam i tez odpoczywamy. Mała się tylko kręci na boki i wokół własnej osi. Co chwilkę w innym miejscu. Koniec zostawiania... pomału oczy trzeba mieć z tyłu głowy ehhh No nic samo życie :-).

Moja mała nie używa ostatnio śliniaka (zapominałam go brać). Je bardzo ładnie :-) (i dzięki temu ciuszki po jedzeniu były dalej czyste) za to mama dziś ją karmiąc wybrudziła to i owo. Nie ma to jak mieć czyścioszka, a mamę brudaska :-P. Porażka normalnie.

Niestety skończył się soczek z Gerbera jabłuszko, a na Bobo Vita mała powiedziała beeeee i wygoniliśmy tatusia do sklepu, bo mama napisała mu dużymi literkami ostatnio na kartce kup tylko z Gerbera, bo Oliwia wybredna hehehe

Ale mi mała smakoszka rośnie :-) ;-) :-)

witam niedzielnie:-D
my dzis popoludniee u znajomych:-D:-D
bylo wesolo... mala rozgadana ze hoho:-D:-D:-D
sylwia zabawila sie z dzieciakami ikupa piskujak maiala isc do domu:-D:-D:-D
a ja zaaz damy kapac i spac:-D:-D:-D
mnie przez swieta brzuch boll jak masakra... moj myslal ze wysrostek ale przeszlo... czasem jeszcze poboli...:baffled:
swieta swietami a ja schudlam dwa kilo:-D:-D:-D
milego wieczoru zycze:-D

Witam niedzielnie :)
u nas święta spokojnie minęły, na wigilii byli teściowie prababcia marcela i wujek :) było sympatycznie a Marcel większość czasu przespał :-D
zrobiłam mu małą sesję mikołajową to potem wrzucę gdzieś ;-) Mewa szkoda że nie napisałaś wcześniej, ja mam tyle opłatków to bym Ci podesłała ale tak jak napisałaś najważniejsze że to pierwsze święta z Adasiem :))
lecę kąpać Marcelowca bo już 20 dochodzi czyli nasza pora na plusk plusk

przyszłam wam dobranoc powiedziec,myśle ze jutro nas wiecej bedzie juz i weselej sie zrobi
my dziśtylko u rodziców,a potem juz w domku z dziećmi bajeczki oglądalismy i było super

reklama
Witam po swietach...
Wreszcie koniec obzarstwa, trza na diete przejść :baffled:
Karolinka ostatnio daje mi popalić, tez tak jak niektóre mamy pisały cześciej sie budzi mi w nocy, marudzi w dzień, nie wiem chyba zaczęlismy ząbkowanie :baffled:
U nas wróciła zima, szkoda tylko że po świetach :sorry2:

Jak się macie kochane sierpnióweczki?:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry