Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie nie dieta jest problemem ale brak ruchu i nie wystarczy ze latam cały dzień w okół 3 moich pociech, ja to musze mieć normalne wysiłek podczas cięzkich ćwiczen inaczej nic nie działa... a jak tu sie forsować jak sie nie chce????? zrobie 10 brzuszków i mam dość ihihiTeż bym chciała mieć z kim:-(
No ale ja muszę jeść tylko coś innego. Po prostu zdrowiej się odżywiać. Skończyć z wiecznym schabowym itp. Myślałam że jak będę karmić to będę musiała jakąś diete stosować a tu klops. Moje dziecko przyjmie wszystko:-(

znowu bede cwiczyc no coz takie zycie
dziewczyny moze sesja cwiczen wspolnie przez skype jako motywator??? hehehe mnie maz pilnuje a sam juz ponad 100kg wazy i leniuch nie chce cwiczyc hahahaha
No Karolinka jeszcze czasem walczy z pieluszką, to zalezy jak mocno sie nakryje.Witam się u nas pobudka dziś o 10:00
Miał być spacerek, ale sypie za oknemi nici ze spacerku. No nic poćwiczymy sobie tylko, a raczej mała. Mój mnie zdenerwował, bo ja uparłam się, że w styczniu już mogę ćwiczyć po CC, a on że 6 mc mam być bez ćwiczeń na brzuch, a moja waga ostatnio stanęła i stoi
((( (nawet po świętach nic nie przybyło o dziwo
)) a jadłam naprawdę dużo) bez ćwiczeń już nie spadnie, a mniej jeść nie będę, bo nie lubię sobie odnawiać.
Rubi przykro mi z powodu katarku i gratuluje złapania 30 ml :-).
widzę, że raczej wszytskie dzieciaczki grzeczna na świętach były :-)
Mika nie wiem jak twoja, ale moja z pieluszką już daje radę. teraz przerzuciła się na kocyk i woła mama ściągnij ehhh a już się cieszyłam, że koniec wołania o pomoc w ściąganiu z głowy czegokolwiek.
Moja jak trzymam ją na rękach lub na pół leżąco to podnosi się do pionu, niedobra dziewczynka. Powtarzam, ze nie wolno ale ona sobie z tego nic nie robi. Jak leży na boku to dzwoga głowe i ciągnie ciałko do góry, a odgłosy przy tym są bardzo ciekawe. A jak skończy to sapie jakby worek kartofli ciągła przez 10 minut![]()

kupa smiechu jak na nią patrze
rozwijają sie te nasze maluszki 
:-)