reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
No Karolinka jeszcze czasem walczy z pieluszką, to zalezy jak mocno sie nakryje.
Co do siadania to uwielbia ta pozycje, skubana łapie sie byleczego byle tylko sie podnieść, a na macie tak wywija że nie mogę jej samej zostawić, przekręca się z brzuszka na plecki i odwrotnie, chwilka moment a ona już poza mata leży, i zdziwiona co zrobiła :-D:-D kupa smiechu jak na nią patrze :-D rozwijają sie te nasze maluszki :tak:

No moja na macie też już w jednym miejscu nie poleży. Obróce się na sekunde, a ona już w innym końcu maty. Dobrze, że kupiłam duże puzzle to ma miejsca dużo i się nie martwię, że mi na podłogę zjedzie.
Moja manewry z pieluszką opanowane. Nawet jak zarzuci bardzo to sobie radzi, ale z kocykiem nie ma szans :sorry2:.

A tak sie zmienia szybko. A włoski jej bardzo ładnie rosną :-):-):-)

U nas też nici ze spacerku. Śnieg, śnieg i śnieg

reklama
też chciałam iść, juz dawno nie byłyśmy na spacerku, coś pogoda nam nie sprzyja

a pozazdrościłam Wam obrazków i też se walnęłam :)))))
i fajnie :)

Widzę, że choć pogoda nie dopisuje to i tak pustki po świętach ....
Moja dzidzia dalej odsypia świata... Tak strasznie mi się nudzi

to pozazdrosci,bo moja dzisiaj walczyła,żeby jej spac nie kłaść i w końcu spi,ale pewno nie za długo

to pozazdrosci,bo moja dzisiaj walczyła,żeby jej spac nie kłaść i w końcu spi,ale pewno nie za długo

No moja po każdym posiłku min 2 godzinki śpi :-):-):-) i naprawdę się strasznie nudze. Wczoraj posprzątałam na błysk, poprałam i nie mam co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A porobiłam jej dziś zdjecia no paść można :-):-):-D:-D:-D jak ona zasypia i nie tylko
Nie lubie siedzieć bezczynnie. Muszę poczekać aż mała wstanie i się z nią pobawić :P

No moja po każdym posiłku min 2 godzinki śpi :-):-):-) i naprawdę się strasznie nudze. Wczoraj posprzątałam na błysk, poprałam i nie mam co robić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A porobiłam jej dziś zdjecia no paść można :-):-):-D:-D:-D jak ona zasypia i nie tylko
Nie lubie siedzieć bezczynnie. Muszę poczekać aż mała wstanie i się z nią pobawić :P
oj to Ci zazdroszcze moja to dosłownie drzemki króciutkie ma w ciągu dnia, dosłownie pół godz, nawet krócej czasem... co sie za coś wezme to zaraz pobudka juz....:baffled:

a moja ma różne drzemki raz śpi krótko,a raz długo to zalezy od humoru waćpanny;-)
mam nadzieje,ze potem jej sie to bardziej wyreguluje,bo dawniej sapła mi po 1,5 najmniej,ale nie jest źle bo ładnie na szczęście sama sie bawi jak nie śpi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry