reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Piwonia niezłe zapasy :)))
Ja kupuje po jednym słoiku, ale to dlatego bo nie wiem co moja będzie mogła jeść :((

ja tez po jednym sloiczku ,a do tego niewiem ile z tego co napisałam przywiezie
a co bedzie mogła zjeść tez wyjdzie w praniu,boje sie,ze na marchew może miec uczulenie

i mała mi padła,mam nadzieje,że dziś ładnie pośpi

ja to musze sie wybrać na zakupy i popatrzec co oni tam dobrego mają z tych wszystkich słoiczków, i jaka firma jest lepsza, macie jakieś wybrane??... kupowałm ostatnio 5 lat temu i już nic nie pamietam :baffled:

przywiózł mi tylko 5 różnych słoiczków,ale ja głównie nastawiłam sie na Hippa i Gerberka
ale wiem,że nocke mam juz z głowy,bo mała mi zwymiotowała i popłakuje
wiec noc pod znakiem obserwacji jak na razie
a jak bedzie dobrze to jutro podajemy marcheweczkę pierwszy raz

Wiesz co ją wysypało od razu na 3 dzień po 2 łyżeczkach marchewki.
Kupki były takie sobie, nie bardzo brzydkie, ale też nie i takie jak zawsze. Może dlatego, że tylko 2 łyżeczki dostała. Każdy nowy produkt dostaje najpierw po 1 łyżeczce dopiero na 3 dzień daje troszkę więcej i stopniowo zwiększam.

Wiesz co ją wysypało od razu na 3 dzień po 2 łyżeczkach marchewki.
Kupki były takie sobie, nie bardzo brzydkie, ale też nie i takie jak zawsze. Może dlatego, że tylko 2 łyżeczki dostała. Każdy nowy produkt dostaje najpierw po 1 łyżeczce dopiero na 3 dzień daje troszkę więcej i stopniowo zwiększam.
Pytam bo dałam małej marchewke i mi zakupkowała brzydko i teraz mam tyle watpliwości i szukam przyczyn ale mi sie wszystko nakłada naraz, swięta i moja dieta :baffled:, ząbkowanie :baffled: no i ta marchew i już sama nie wiem :baffled::baffled::baffled::sorry2:

reklama
Witam kochane , wreszcie mam kompa wolnego...:-D
Na Swieta byl meza brat( z Warszawy przyjechal),no i zaja pokoj i kompa oczywiscie,a wczoraj to maz caly dzien go okupowal:baffled:
Swieta minely spokojnie,ale tez bez sniegu,za to dzis sypie u nas od samego rana:happy2:
Karolinka jakos znoisla te Swieta,chociaz w wigilie to marudzila strasznie,ale za goraco jej bylo,bo tesciowa tak napalila w centralnym,ze szok:szok:
W Boze narodzenie moi rodzice u nas byli,a w Szczepana my u nich,a wczoraj w domku siedzielismy,meza siorka do nas wpadla z mezem i dzieciakami....
A dzis juz znow "normalnie" sie zrobilo,no prawie,bo maz w domu na zwolnieniu siedzi(na tego palca)

Ja tez sie zastanawiam czy juz podawac Karolince inne jedzinko niz cycus,od kilku dni daje jej mleczko z butli raz dziennie,albo co drugi dzien,bo skubana wcale z butli nie chciala pic(ani herbatki,ani mojego mleczka , ani tego sklepowego)ale przeglodzilam ja ze 3-4 godziny i wypila tylko 100 ml(ale ile sie umeczylam:szok:)...no i wiecej nigdy nie wypila,a to na pudelku napisane ze norma miesiecznego dziecka....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry