Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Piwonia niezłe zapasy))
Ja kupuje po jednym słoiku, ale to dlatego bo nie wiem co moja będzie mogła jeść(
Deli a Oliwka jak zareagowała na marchew?? tylko wysypką czy kupki też miała brzydkie??Moja i lubiła marchew i bardzo polubiła jabłko, ale tylko z Gerbera)))
Piwonia trzymam kciuki by jednak nie była uczulona na marchew
Pytam bo dałam małej marchewke i mi zakupkowała brzydko i teraz mam tyle watpliwości i szukam przyczyn ale mi sie wszystko nakłada naraz, swięta i moja dietaWiesz co ją wysypało od razu na 3 dzień po 2 łyżeczkach marchewki.
Kupki były takie sobie, nie bardzo brzydkie, ale też nie i takie jak zawsze. Może dlatego, że tylko 2 łyżeczki dostała. Każdy nowy produkt dostaje najpierw po 1 łyżeczce dopiero na 3 dzień daje troszkę więcej i stopniowo zwiększam.
, ząbkowanie
no i ta marchew i już sama nie wiem 

)...no i wiecej nigdy nie wypila,a to na pudelku napisane ze norma miesiecznego dziecka....