reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam i ja wtorkowo
dzisiaj mała mi pierwszy raz w nocy płakała,ale to dlatego,że bolał ja brzuszek i nic nie pomagało,dopiero jak tatus utulił to poszła spać
ja znowu połamana wstałam,musze po nowym roku w końcu udac sie do lekarza,bo mi sie kości posypią na miał tak strasznie bolą
pogoda jakaś taka marna,ale grunt ze nie pada
starszej sie chyba pogorszyło z zapalenia krtani ma juz raczej zapalenie oskrzeli,ale dopiero jutro do lekarza,bo kartoteka juz wyciągnięta

i kolejny dzień łapania siku sie nie powiodł,moze jutro sie uda,a jak nie to dopiero po Nowym Roku bedziemy próbowac :(

Ostatnia edycja:
Hejka mamuśki:-D
No my dziś o 2:30 i 6:30 na nogach. Ale słonko zagląda już w okna więc się może na spacer dziś wybierzemy? Jakiegoś lumpka bym nawiedziła:sorry2:
Oj mojemu dziecku się jęczyk włączył:-( Jak wy to robicie dziewczyny, że nie reagujecie to sobie nie wyobrażam:-( Ale może i ja pójdę za waszym przykładem, bo mi się dziecko w czasie świąt nauczyło na rękach siedzieć:dry:

dzień dobry
A my same do Szczepana do czwartku bo tatuś w delegacje. Potem przyjeżdza na dzień i znowu nie będzie go tydzień. Ale nie narzekam, jakoś sobie radzimy.
Mika pytałaś wczoraj o kubeczek. Ja kupiłam jakiś czas temu z firmy tommee tippee i śmierdzi! Niby ma miły gumowy dziubek i jest od 4 miesiąca a śmierdzi gumą-plastikiem. Nie wiem bo zwróciłam wcześniej uwagi, ale nie wiem czy to nie po wygotowywaniu mu się tak zrobiło. Jagoda nie weźmie go do buzi. A z tej samej firmy mam miseczkę do karmienia z łyżeczką i jestem bardzo zadowolona. Spróbuję innej firmy i może tylko pożądnie przeleje wrzątkiem...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry