reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Pytam bo dałam małej marchewke i mi zakupkowała brzydko i teraz mam tyle watpliwości i szukam przyczyn ale mi sie wszystko nakłada naraz, swięta i moja dieta :baffled:, ząbkowanie :baffled: no i ta marchew i już sama nie wiem :baffled::baffled::baffled::sorry2:

Podawaj jej marchew dalej i obserwuj. Nic innego nie możesz zrobić.
Kupki mogą być brzydkie przy alergii. U Oliwii była szybko wysypka dlatego co do kupek trudno mi powiedzieć coś więcej.

reklama
Poprosiłam tatusia o sprzęt do jedzenia (miseczkę łyżeczkę itp) ale się okazało że nie robią zamówień przed inwentaryzacją. Po nowym roku dopiero.
Dziś próbowałam kupić słoiczek z marchewką i oczywiście zero rezultatu. Tylko jabłko z Gerbera w Netto. Koszmar!
Mewa 4 to dla ciebie zimno?! Ja dziś przy +1 uważałam że upał hihi

Efe- ja tez samej marchewki nie moglam znalezc u siebie, nawet samego jablka nie bylo- wogole jakis maly wybor, trzeba sie wybrac do supermarketu chyba

no zimno mi przy +4, zawsze zmarzluchem bylam, polowa jesieni a ja w czapce smigam:tak:

Mewa, a może zostawiaj go częściej i się nauczy sam bawić :)

Deli zostawiam go, ale chyba malo sprytny jest, bedzie sie patrzyl na zabawki, pacnie okazjonalnie i bedzie robil uuu uuu dopoki ktos nie przyjdzie
mam nadzieje ze jak zacznie siedziec wykaze wieksze zainteresowanie zabawkami

dobre Deli:-)
moj tez mi mowi ze za szybko przylatuje Adasia zabawiac, moze rzeczywiscie cos w tym jest

mowie na dzis dobranoc mamulindy
przez to wstawanie w nocy co 2 godziny czuje sie wykonczona

Hej,przed dwoma godzinami wrocilam z PL :-)
Bagaze i wszystko inne lezy,dzis juz nie mam sily sie tym zajmowac...
Wlaczylam kompa bo czekam az mala zje ostatnie mleczko przed noca...

Pobyt w PL mnie wykonczyl...ale mala byla spokojna,w miare...
Podroz tez zniosla pewnie lepiej niz mama :sorry2:

Bedac w PL chcialam Wam zlozyc swiateczne zyczenia...ale moi bracia maja tak zawalony komp grami i filmami,net tak sie mulil,ze ciezko bylo cokolwiek napisac.

Uciekam,jutro poczytam co u Was na innych watkach...bo teraz juz padam.
Dobranoc.

Ja na początku robiłam tak samo jak ty Mewa z upływem czasu zostawiałam Oliwie, czasami pojekiwała, ale puki nie było płaczu nie szłam do niej. Różnie było na początku, ale teraz Oliwia bawi się na macie, z Juniorem czy tylko grzechotkę (karuzela jest do snu już tylko) a ja mam czas dla siebie. Tak jak dawniej nie było mowy o robieniu nawet obiadu to teraz mogę ją zostwić na podad godzinę i nawet nie zauważa, ze jest sama.
Ale początki naprawdę były ciężkie z nauką samodzielności dla mamy, bo Oliwia luzik.

reklama
Pytam bo dałam małej marchewke i mi zakupkowała brzydko i teraz mam tyle watpliwości i szukam przyczyn ale mi sie wszystko nakłada naraz, swięta i moja dieta :baffled:, ząbkowanie :baffled: no i ta marchew i już sama nie wiem :baffled::baffled::baffled::sorry2:
u nas kupki po marchewce sa pomaranczowe i nie cala marchew strawiona wiec nie wyglada normalnie jak zwykle.i do tego po marchewce i szpinaku takie mocno "zapachowe" robi kupki:baffled:
u nas zabkowanie pelna geba--cztery zabki ida:szok:i juz prawie widac czworka
e lewa na dole:szok:jakies nienormalne nasze dziecko jest;-)
ja tez uciekam i w miare mozliwosci nadrobie pozostale watki:-)

CHOGATKO CZEKAM NA TELEFON:tak::-):-):-):-):-):-)
pozdrowki mamusie i milej nocki zycze:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry