reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My z MArcelem też się wygłupiamy :) to jego ulubione zajęcie ;-)
a dziś maruda i sam się bawić nie chce :baffled: ciężko go zadowolić, nic mu nie pasi
u nas są drzemki ok. 20 do 40 minut już się przyzwyczaiłam...

reklama
Karolinka też lubie sie bawić ze starsza siostrą jak ja widzi to już kwiczy z radości :-D:-D:-D
a mam pytanko kiedy bedziecie maluszki uczyc pić z kubeczka takiego z dziubeczkiem?

Adas tez drzemki krotkie ma w ciagu dnia i to max 2 i pol spacerku tez przesypia
na szczescie w nocy raczej spi, oczywiscie cyc co dwie godziny musi byc ale po tym ladnie spioszkuje
zazdroszcze mamom ktore sie nudza w dzien, ja wszystko w biegu robie :tak:

nam sie udalo na spacer wyjsc, nawet slonecznie bylo choc zimno, tylko +4:cool:
meza mam w domu az do 4 stycznia wiec fajnie jest, zjesc spokojnie moge przynajmniej

co do wyglupiania to tez sie moje wyglupianie Adasiowi podoba
bo sam to srednio sie umie bawic- na matce chwile polezy, probuje do buzi brac zwierzatka i zaczyna mnie wolac robiac uuuu uuuu uuuuu

MIKA- ja mysle mu dawac z takiego kubeczka soki czy wode a nie z butelki
ale to dopiero jak zacznie jesc powazne rzeczy
narazie wprowadzanie produktow stalych przed nami ciagle

Ostatnia edycja:
Kurde napisałam dłuuugiego posta i mi wcięło:wściekła/y:

Szło jakoś tak:
Hallo! My po spacerku. Śnieg zaczął padać jak wracaliśmy. Dobrze chociaż brud na chodnikach i śmieci na trawnikach przykrył. Przewijak tatuś odebrał i zamontował (dali nowy:-D) ulżyło mi niezmiernie a mój kręgosłup powiedział "Uff...". Poprosiłam tatusia o sprzęt do jedzenia (miseczkę łyżeczkę itp) ale się okazało że nie robią zamówień przed inwentaryzacją. Po nowym roku dopiero.
Dziś próbowałam kupić słoiczek z marchewką i oczywiście zero rezultatu. Tylko jabłko z Gerbera w Netto. Koszmar!:wściekła/y: Gdzie ja mieszkam! :wściekła/y: O kleiku nie wspomnę:-(

Mika śliczny obrazek. Deli i Piwonii oczywiście też!
A mi pandę wcięło:-(

Mewa 4 to dla ciebie zimno?! Ja dziś przy +1 uważałam że upał hihi

Efe po naszych mrozach +1 to upał :)))
Zazdroszczę spacerku u nas dziś nie było szans...
Mika miałam zmienić obrazek na ten co masz, ale od wczoraj mi się zdjęcia nie wgrywają :( nie wiem dlaczego :(
Maggie u mnie też były takie krótkie drzemki, a teraz córka mi funduje wczasy :)
Mewa, a może zostawiaj go częściej i się nauczy sam bawić :)

Kurde napisałam dłuuugiego posta i mi wcięło:wściekła/y:

Szło jakoś tak:
Hallo! My po spacerku. Śnieg zaczął padać jak wracaliśmy. Dobrze chociaż brud na chodnikach i śmieci na trawnikach przykrył. Przewijak tatuś odebrał i zamontował (dali nowy:-D) ulżyło mi niezmiernie a mój kręgosłup powiedział "Uff...". Poprosiłam tatusia o sprzęt do jedzenia (miseczkę łyżeczkę itp) ale się okazało że nie robią zamówień przed inwentaryzacją. Po nowym roku dopiero.
Dziś próbowałam kupić słoiczek z marchewką i oczywiście zero rezultatu. Tylko jabłko z Gerbera w Netto. Koszmar!:wściekła/y: Gdzie ja mieszkam! :wściekła/y: O kleiku nie wspomnę:-(

Mika śliczny obrazek. Deli i Piwonii oczywiście też!
A mi pandę wcięło:-(

Mewa 4 to dla ciebie zimno?! Ja dziś przy +1 uważałam że upał hihi

Efe to tak jak u nas z tą marchewką,nigdzie nie ma
zaraz mój z pracy przyjeżdza i wysyłam go do sklepu wiekszego tam napewno coś sie znajdzie

Efe to tak jak u nas z tą marchewką,nigdzie nie ma
zaraz mój z pracy przyjeżdza i wysyłam go do sklepu wiekszego tam napewno coś sie znajdzie
No mój jutro z pracy wracając zajedzie do jakiegoś sklepu mam nadzieję bardziej cywilizowanego. Tylko muszę na kartce spisać co ma kupić. Marchewkę i coś jeszcze? czy tylko marchewka?

reklama
No mój jutro z pracy wracając zajedzie do jakiegoś sklepu mam nadzieję bardziej cywilizowanego. Tylko muszę na kartce spisać co ma kupić. Marchewkę i coś jeszcze? czy tylko marchewka?

ja mojemu liste juz przygotowałam,zaraz skończy mała kąpać i jedzie do sklepku,a na liscie ma Gerberka marchewke i brokuły,marchewke z jabłkiem,szpinak z ziemniakami(bede miała na jakiś czas,bo nie bede go po jeden słoik słac przecież)oraz z Hippa-pierwsza marchewke,słodką marchewke z ziemniakami i marchewke z jabłkiem i samo jabłko,bo jadła tylko to z Gerbera

zobaczymy potem co małej bardziej smakuje

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry