Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) ulżyło mi niezmiernie a mój kręgosłup powiedział "Uff...". Poprosiłam tatusia o sprzęt do jedzenia (miseczkę łyżeczkę itp) ale się okazało że nie robią zamówień przed inwentaryzacją. Po nowym roku dopiero.
Gdzie ja mieszkam!
O kleiku nie wspomnę:-(Kurde napisałam dłuuugiego posta i mi wcięło
Szło jakoś tak:
Hallo! My po spacerku. Śnieg zaczął padać jak wracaliśmy. Dobrze chociaż brud na chodnikach i śmieci na trawnikach przykrył. Przewijak tatuś odebrał i zamontował (dali nowy) ulżyło mi niezmiernie a mój kręgosłup powiedział "Uff...". Poprosiłam tatusia o sprzęt do jedzenia (miseczkę łyżeczkę itp) ale się okazało że nie robią zamówień przed inwentaryzacją. Po nowym roku dopiero.
Dziś próbowałam kupić słoiczek z marchewką i oczywiście zero rezultatu. Tylko jabłko z Gerbera w Netto. Koszmar!Gdzie ja mieszkam!
O kleiku nie wspomnę:-(
Mika śliczny obrazek. Deli i Piwonii oczywiście też!
A mi pandę wcięło:-(
Mewa 4 to dla ciebie zimno?! Ja dziś przy +1 uważałam że upał hihi
No mój jutro z pracy wracając zajedzie do jakiegoś sklepu mam nadzieję bardziej cywilizowanego. Tylko muszę na kartce spisać co ma kupić. Marchewkę i coś jeszcze? czy tylko marchewka?Efe to tak jak u nas z tą marchewką,nigdzie nie ma
zaraz mój z pracy przyjeżdza i wysyłam go do sklepu wiekszego tam napewno coś sie znajdzie

No mój jutro z pracy wracając zajedzie do jakiegoś sklepu mam nadzieję bardziej cywilizowanego. Tylko muszę na kartce spisać co ma kupić. Marchewkę i coś jeszcze? czy tylko marchewka?