reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ciekawe jak mała Gabrysia i jej mama zniosły świeta,liczę że było spokojnie

no ja na szczęście diety nie musze wprowadzac,przytyłam tylko pół kilograma,ale to pewno szybko u mnie zleci jak zawsze

a zima u nas dopiero jutro ponoc ma być,zobaczymy
szkoda ze świeta nie były białe czułam sie jak na Wielkanoc tak ciepło było

reklama

no ja na szczęście diety nie musze wprowadzac,przytyłam tylko pół kilograma,ale to pewno szybko u mnie zleci jak zawsze

a zima u nas dopiero jutro ponoc ma być,zobaczymy
szkoda ze świeta nie były białe czułam sie jak na Wielkanoc tak ciepło było
no a u mnie biało za oknem byłam w szoku jak wstałam...

Karolinka robi czesciej brzydką kupke myslicie że to moze być od ząbków??

Iwonko wręcz córki mej nie poznawałam! Taki aniołek na święta się zrobił (ale tylko na 2,5 dnia. Wczoraj na obiedzie u rodziców normalny marudek z niej wyszedł. Spryciula mała. Jak ona to wyczuła to nie wiem:confused:

A tak w ogóle to witam po świątecznie!
Tęskniłam za wami!:-)
Moje dziecko przez święta nauczyło się leżeć-siedzieć (no w pozycji jak w leżaczku) na mnie i teraz mi nogi pcha na biurko. Ale wybaczam jej bo dała mi dziś pospać do 8:15! A obudziła mnie bo robiła kupkę i takie odgłosy od rana z łóżeczka się wydobywały że szok:-D
A Sempe wczoraj jak pokazywali w Teleexpresie bieg w Poznaniu to szukałam cię w tym tłumie:-D
Co do wagi poświątecznej to proszę zmienić temat. Stanęłam na wagę u cioci i pokazała 5kg mniej to sobie pofolgowałam aż mnie brzuch wczoraj bolał. A dziś odkurzyłam swoją i mi pokazała znaczny przyrost wagi. Normalnie szok!
Od nowego roku dieta jak nic:-(

no właśnie robi takie wodniste :baffled:
no to możliwe,że mała zaczyna ząbkowac

Iwonko wręcz córki mej nie poznawałam! Taki aniołek na święta się zrobił (ale tylko na 2,5 dnia. Wczoraj na obiedzie u rodziców normalny marudek z niej wyszedł. Spryciula mała. Jak ona to wyczuła to nie wiem:confused:

A tak w ogóle to witam po świątecznie!
Tęskniłam za wami!:-)
Moje dziecko przez święta nauczyło się leżeć-siedzieć (no w pozycji jak w leżaczku) na mnie i teraz mi nogi pcha na biurko. Ale wybaczam jej bo dała mi dziś pospać do 8:15! A obudziła mnie bo robiła kupkę i takie odgłosy od rana z łóżeczka się wydobywały że szok:-D
A Sempe wczoraj jak pokazywali w Teleexpresie bieg w Poznaniu to szukałam cię w tym tłumie:-D
Co do wagi poświątecznej to proszę zmienić temat. Stanęłam na wagę u cioci i pokazała 5kg mniej to sobie pofolgowałam aż mnie brzuch wczoraj bolał. A dziś odkurzyłam swoją i mi pokazała znaczny przyrost wagi. Normalnie szok!
Od nowego roku dieta jak nic:-(

moja za to od świąt mi sie dźwiga do siadania w lezaczku jak ją kładę to łebek w górze i ciągnie sie do siedzenia,bardzo jej sie to spodobało
efe super,że mała tak fajnie świeta zniosła,moja też znosnie z wyjątkami jak jej sie chciao spać,a nie bardzo u miała w nowym miejscu spać,wiec spała najczęściej na tatusiu

reklama
Oj Mika tylką kurde jaką?

rozsadną,bo nie ma sie tez co katować
ja mam koleżanki,które stosowały diety i wrecz odwrotne skutki czasami przynosiły
napewno dobrze zmienić diete i dodatkowo też duzo ćwiczyć bo razem większe efekty przynosi
herbate zielona lub czerwoną pić bo oczyszcza z toksyn
i pisze to sama z doświadczenia,dieta u mnie jakis rezultatów nie przynosiła,ale że miałam kłopoty z żołądkiem(nadal mam)to napewno mniej smażonego jadłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry