reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
acha,a to nie wiedziałam myślałam,że z dzieciaczkami
ja po nowym roku męża wysyłam do Heliosa z dziecmi do kina i mogłabym wtedy tez przyjechać z małą i pospacerować lub na kawke gdzieś wdepnąć

Oj kochana to zapraszam do Gwiazd z Alicją :-):-):-):-)
Jesteśmy umówione :-D prosze napisac tylko datę i godzinę, a my z Oliwią będziemy czekać. Jak bedzie ciepło to może pospacerujemy, a jak nie to dziewczyny sie pobawią a my poklachamy :-):-):-)
.

Może i pani M i Martysia dołączą :-):-):-)

reklama
Witam ,dopiero teraz,bo maz w domu i kompa blokuje:-(
A ja jakos ostatnio dola mam,nic mi sie nie chce,wszystko mnie wkurza,z mezem tez z byle powodu koty drzemy....:sorry2:....

witam poświątecznie:)

Nieodzywałam się,bo po powrocie z Wigilii tak sie rozchorowałam,ze mnie normalnie zwalilo z nóg. Lezalam plackiem w łóżku,wszystko mnie bolało. Dziś pierwszy dzień wstalam z wyrka,jutro moze na dwor wyjde. Ale Nati o dziwo nic nie zlapala i zrowiutka jest:). To najważniejsze!

Poczytam teraz zaleglości:)

Przesylam buziaki dla Wszystkich:)

Wiem o czym mówisz. Dopadło mnie to samo. Choć niestety mojej małej nie ominęło, ale przeszła to dużo łagodniej.:tak:

Piwonia idzie się ugadać :-) Zgadamy sie na GG :tak: My chcemy dzieci z mężami zostawić, ale możemy też z dziecmi się spotkać. Choć z panią M nie chciałyśmy podpaść z dziecmi w Kwaku :-p:-p:-p.

Oj kochana to zapraszam do Gwiazd z Alicją :-):-):-):-)
Jesteśmy umówione :-D prosze napisac tylko datę i godzinę, a my z Oliwią będziemy czekać. Jak bedzie ciepło to może pospacerujemy, a jak nie to dziewczyny sie pobawią a my poklachamy :-):-):-).

Może i pani M i Martysia dołączą :-):-):-)

Podpisuje się i rękami i nogami :-) Podajcie tylko date i godzinę, a stawię się w miare możliwości.
A kwak tez mi się marzy :tak:
Wiec po Nowym Roku Wam nie odpuszczę :-D

Ręce opadają. HELP.
22:30 Oliwia padła po płaczu, stękaniu i marudzeniu. Już nie wiem co jej może być. Chciałam dac mleczko nie chce, zaśnie budzi się z płaczem :(((. Podałam jej dziś czopek przeciwbólowy, bo już nie wiedziałam co robić. Krzyk taki jakby ze skóry obdzierali :(((. Normalnie porażka. Zobaczę czy noc prześpi na czopku.
Zastanawiałam się nad lekarzem, ale co powiem, dziecko mi płacze wieczorami i nie daję sobie rady ehhh. Może poradzicie.

Dzień Dobry!
DELI jak tam noc????

Ja na swojego Antka mówię od jakiegoś czasu Antka-Ida, bo terrorysta z niego straszny - nudzi się baardzo szybko i wścieka się np gdy przestaję na niego patrzeć! Pępek Świata normalnie a tu przecież jeszcze Anieliczka jest (która swoją drogą robi się chwilami zazdrosna bo bidka ciągle musi czekać - a to jak przewinę Antka, a to jak go nakarmię, a to jak go ponoszę....)

Witam, witam i o zdrowie pytom!
Deli jak tam? Przeszło Oliwce? Może to zęby jej dokuczyły? Albo coś w powietrzu, bo moja wczoraj była nie do wytrzymania. Do tego stopnia że się cieszyłam jak poszła w końcu spać:-( Dziś już dzień zaczynam z inką bo boję się że to mogło być po mojej rozsysanej kawie:-(
Mitemil, Deli, Piwonia! Jak wam dobrze, że możecie się umówić! Aż zazdroszczę (pozytywnie rzecz jasna) Ja to się mogłam najwyżej z Aneczką w Olsztynie spotkać a tu lipa, się mi wyprowadza :(
Anet będzie dobrze! Widać nadmiar męża w domu. Chyba nie przyzwyczajeni jesteście do takiego nadmiaru siebie i stąd te spięcia. A najgorsze, że jak się dotrzecie to on będzie już musiał do pracy wracać. Więc może postarajcie się być dla siebie milsi a wszystko będzie lepsze?
Natt dobrze że już ci lepiej i szczęście że się mała nie zaraziła.

Hihi widzę że nie tylko moja terrorystka ma na drugie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam
no to dołącze do tego grona tylko,że ja wtedy mówie,że w mała wstąpił jakis diabełek
a tak wogóle to na 10 ide do lekarza ze starsza i malutką ,rozłożyła mi sie bidulka,ma katar,pokasłuje i ma stan podgorączkowy:-(:-(:wściekła/y:

co do spotkania dziewczyny jestem na tak,tylko teraz musze dzieci podkurować,bo cieżko bedze zostawic

Deli jak malutka???ja myśle,że u was może sie ząbkowanie zaczynać
a do lekarza możesz podejśc i powiedzieć,ze dziecko jest niespokojne i niechce jesć,a ty nie wiesz co jej jest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry