reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My też nie chodzimy bo ja mam dwie lewe nogi do tańca:zawstydzona/y:...........
ale co roku chodzimy do znajomych albo oni do nas a i o swietlice wiejską zachaczamy...a w tym roku to w domku i znajomi przyjdą....

Piwonia sylwester w górach-fajnie mi się taki marzy.....

reklama
My też nie chodzimy bo ja mam dwie lewe nogi do tańca:zawstydzona/y:...........
ale co roku chodzimy do znajomych albo oni do nas a i o swietlice wiejską zachaczamy...a w tym roku to w domku i znajomi przyjdą....

Piwonia sylwester w górach-fajnie mi się taki marzy.....

ja w sumie tez mam dwie lewe nogi,ale można i tak świetnie sie bawić
ale taki w górach był super i też bardzo chcemy powtórzyć,ale może za rok

No w końcu się dostałam dziś do Was :)

Szczęścia i dużo zdrowia w NOWYM ROKU niech będzie lepszy niż poprzedni.

Ja tez dziś w domku. My sami, bo się nie złożyło na wizytę. No trudno może innym razem. Ja tez raczej imprezki sylwestrowe, góralskie a prawdziwy bal chyba 5 lata temu był ehhh jak to zleciało. Dziś stary rok żegnam z kochaną córcią, a to najważniejsze.

KOCHANE! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ W TYM ROKU CO TO JUŻ ZA CHWILĘ BĘDZIEMY GO WITAĆ :-D:-D:-Dmy też siedzimy w domu - tylko moją mamę i siostrę z córką zgarnęliśmy ;-)

Mamulindy Kochane :-) Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku, niech sie Wam darzy a dzieci zdrowo rosna i radosc przynosza :-)
(milego Sylwestra- my tez w domu siedzimy a Adas nawet lezy:tak:)

tez nam zostaja tymczasem wspomnienia a w przeszlosci fajne imprezy sylwestrowe mielismy, ze znajomymi ze studiw wynajmowalismy domek w gorach albo nad morzem i tance do rana przez kilka dni byly

KOCHANE SIERPNIÓWKI

STARY ROK mija,lecz marzenia zostają. Niech one się WAM wszystkie spełniają.I z Nowym Rokiem niech los się odmieni,a ogród życia zazieleni!!!

Mój właśnie znalazł postanowienia noworoczne 2009 i wiecie co 4 z 5 zrealizował więc ROK 2009 uważamy za udany :-). Życzę by i wasze życzenia noworoczne 2010 zrealizowały się wszystkie :-).

A moja menda padła po mleczku i już nie śpi. Śpiewa sobie teraz i mnie kopie :-P. Nie dość, ze cały dzień prawie nie spała to jeszcze teraz po 20 minutach wstała.

Marzeń o które warto walczyć.
Radości, którymi warto się dzielić,
przyjaciół z którymi warto być
i nadziei bez której nie da się żyć.
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku 2010
oby nie był gorszy od minionego
ale zdecydowanie lepszy
w sprawach finansowych i zawodowych
Życzy anet15 z rodzinka!!!:-):-):-)

Ja tez w doma:happy2:

my już po Sylwestrze dziecięcym:-) od 17 do 20 bawilismy się piliśmy picolo balony i serpentyny:-)
od 21 z mężem zasiadamy przed tv i będziemy się SYLWESTROWAĆ:-)
z dzisiejszych rewelacji to Angelinka była z tatusiem na sankach i co?? i zęba sobie złamała:wściekła/y::no::wściekła/y::no: dolną dwójkę

ZYCZĘ WAM ABY 2010 ROK BYŁ DLA WAS SZCZĘŚLIWY SPOKOJNY I PEŁNY POZYTYWNYCH WYDARZEŃ

reklama
Stary rok odchodzi wielkimi krokami, niech więc wszystkie złe chwile zostaną za nami. Nowy niech WAm przyniesie dużo zdrowia, wiele radości a przede wszystkim szczęście w miłości. Szczęśliwego Nowego Roku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry