reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
aga_irl super wiesci nam tu przynosisz :-) czekamy na Ciebie z niecierpliwoscia :-)

karincia super ze u Ciebie tez dobrze :-) a co do pracy-rozumiem Twoje nerwy, ale naprawde nie ma sie czym przejmowac... ja zawsze sobie tlumacze, ze oni na pewno mna by sie nie przejeli, gdyby przychodzilo np do ciec etatow... Rosnie w Tobie nowe zycie i jest to powod do radosci, a nie do stresu-w pracy nie powinni Ci robic z tego tytulu zadnych wyrzutow, a jesli zrobia, to smigasz na L4 i tyle :-)

piwonia, twoja córa pewnie tak na przywitanie dała całusa. wkoncu jej długo nie było w szkole
córa mojego brata ma 9 lat i bratowa przyłapała ją w łazience jak goliła nogi, ale myślę, że w tym tkwi większy problem, ona poszła rok wcześniej do szkoły i pewnie chce być uważana za starszą

karincia pracą się nie przejmuj, nie opłaca się, może po prostu za długo czekałaś z tą wiadomością
a bilźniaki? no cóż. z nimi to jest tak
na wieść o tym że spodziewamy się bliżniaków prawie każda kobitka mówiła, że ona sama też chciałaby tak i że mi zazdrości. w rzeczywistości jest tak że każda kobieta na myśl że urodzi bliźniaki jest przerażona

co do macicy to w 9 tyg. miała wielkość 10 tyg.
w 12 tyg. już wielkość 16 tyg
a w 14 wielkość 18 tyg.

i wszystko możliwe że drugi szkrab siedzi sobie z tyłu, musisz zrobić dobre usg żeby się upewnić

i trzymam kciuki z tą pracą, nie denerwuj się

piwonia, twoja córa pewnie tak na przywitanie dała całusa. wkoncu jej długo nie było w szkole
córa mojego brata ma 9 lat i bratowa przyłapała ją w łazience jak goliła nogi, ale myślę, że w tym tkwi większy problem, ona poszła rok wcześniej do szkoły i pewnie chce być uważana za starszą

karincia pracą się nie przejmuj, nie opłaca się, może po prostu za długo czekałaś z tą wiadomością
a bilźniaki? no cóż. z nimi to jest tak
na wieść o tym że spodziewamy się bliżniaków prawie każda kobitka mówiła, że ona sama też chciałaby tak i że mi zazdrości. w rzeczywistości jest tak że każda kobieta na myśl że urodzi bliźniaki jest przerażona

co do macicy to w 9 tyg. miała wielkość 10 tyg.
w 12 tyg. już wielkość 16 tyg
a w 14 wielkość 18 tyg.

i wszystko możliwe że drugi szkrab siedzi sobie z tyłu, musisz zrobić dobre usg żeby się upewnić

i trzymam kciuki z tą pracą, nie denerwuj się
no calkiem możliwe,ze masz racje,ale jakoś tak w pierwszym momencie tego nie odebrałam i sie zdziwiłam,ale potem tez tak pomyślałam i oczywiscie ja przeprosilam,że tak na nia naskoczyłam
co do bliźniąt,ja zawsze chciałam je miec,ale wiem,ze nie bede ich miała,pogodziłam sie z ta myślą,ale ja bym sie cieszyła choc wiadomo poczatki są trudne,znam kilka par które mają bliźniaki i różnie mówią

Dziewczynki, ja się żegnam. Jadę po młodego i do domku, bo dziś wizytacja teściów! A tak się cieszyłam, że skoro mam wolną chatę (tatuś w górach) to obejrzymy z synkiem Madagaskar2 w łóżku z chipsami! Ach te niezapowiedziane naloty!

reklama
Zostawić was na chwilę i już mam lekturę do poczytania.
A jak skończę to już nikogo nie ma.
Nie można nadążyć za wami. Chłopa wygoniłam na kręgle, a tu pustki. Nie ładnie.

PS. McDonald pycha.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry