Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przyjeżdżamy do Przychodni a tam karteczka że od dziś moja G na urlopie

. Pani w okienku mnie informuję, że powinnam byłam zadzwonić wczoraj i się upewnić czy wyznaczona wizyta się odbędzie. Przepisałyby mnie wtedy do innego lekarza. A tak to dziś już nic się nie da zrobić 

Myślałam że kogoś rozszarpie!!!
Pan doktor robił usg chyba 25-30min. Napatrzyłam się ile wlezie. Nawet mój Kochany widział wszystko dokładnie. Maleństwo fikało koziołki, machało rączkami i nużkami. Normalnie sama słodycz 

Szczęśliwa mamuśka

No Deli 80 ja też tak myślę. W końcu się zapisałam i ile pani by zajęło moją kartę wyjąć???Efe bardzo się cieszę, że widziałaś dzidzię i wszystko w porządku.
Moim zdaniem jak lekarz idzie na urlop czy cokolwiek mu wypadnie powinni sami zadzwonić i powiadomić o tym.
Po to zostawiam się telefon. Zawsze może coś się wydarzyć.

I jeden krótki telefon wykonać???
A wypytałam go o wszystko co chciałam. Dał mi L4 i zaświadczenie do pracy. Bo po 3 miesiącu podobno mamy obowiązek coś takiego dostarczyć. 
Ja też!!!!pierwsze słyszę żeby trzeba było dzwonić żeby się upewnić jak z wizytą![]()

Stąd okropna baba podniosła mi ciśnienie, że hej