reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja bylam przedwczoraj na chambku pychota. A wiec Deli skusilas swojego na to niezdrowe zarcie:wściekła/y:Aneczka a ty co niezdrowego masz dzis na koncie, bo ja czekolade mietowa:dry:

reklama
Witam i szybciutko melduję.
Miałam dziś stresa, że hej:wściekła/y: Przyjeżdżamy do Przychodni a tam karteczka że od dziś moja G na urlopie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Pani w okienku mnie informuję, że powinnam byłam zadzwonić wczoraj i się upewnić czy wyznaczona wizyta się odbędzie. Przepisałyby mnie wtedy do innego lekarza. A tak to dziś już nic się nie da zrobić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Myślałam że kogoś rozszarpie!!!
Według moich wyliczeń jestem w 13 tyg. więc musiałam się dostać do lekarza, żeby zrobić test PAPPA. Spisałam więc numer telefonu do lekarza który robi usg 4D i się umówiłam na prywatną wizytę do niego. Niestety trzeba było czekać ponad 2 godziny, więc się wybraliśmy na pizzę i frytki (pychota). Znakomicie zmniejsza stres:tak: Pan doktor robił usg chyba 25-30min. Napatrzyłam się ile wlezie. Nawet mój Kochany widział wszystko dokładnie. Maleństwo fikało koziołki, machało rączkami i nużkami. Normalnie sama słodycz :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Suma sumarum: Maleństwo ma 4,44-4,89cm (Raz się wyprostowało stąd taka rozbieżność). Przezierność tylko 0,66mm. No i jest młodsza/y niż mi się wydawało. Jakiś 12 tydzień, czyli tak jak na suwaczku. Zdjęcie postaram się wkleić jutro. Pozdrawiam serdecznie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DSzczęśliwa mamuśka:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Bo cola jest zdrowa, dobra na zgage i mdlosci:wściekła/y:Zartuje, ale co tam wszystkiego sobie zalowac. A szarlotka tez zdrowa w koncu na bazie jablek jest, nie?
Aga jak przebiega wizytacja, powiedzialas???

Ja mam zgagę po wszystkim oprócz coli :-). Czegokolwiek nie weżnę do jedzenia kończy się zgagą. Masakra. Mam nadzieję, że dzidzi będzie mieć dużo włosków.

Cześć dziewczyny :)
ja wreszcie w domku, ale zmęczona jestem, mysle co by tu na klacyjke zjeść... jakoś nie mam apetytu. Jak tam dzionek minął? znów sporo naprodukowałyście:-):-):-):tak:

Efe bardzo się cieszę, że widziałaś dzidzię i wszystko w porządku.

Moim zdaniem jak lekarz idzie na urlop czy cokolwiek mu wypadnie powinni sami zadzwonić i powiadomić o tym.
Po to zostawiam się telefon. Zawsze może coś się wydarzyć.

reklama
Efe bardzo się cieszę, że widziałaś dzidzię i wszystko w porządku.

Moim zdaniem jak lekarz idzie na urlop czy cokolwiek mu wypadnie powinni sami zadzwonić i powiadomić o tym.
Po to zostawiam się telefon. Zawsze może coś się wydarzyć.
No Deli 80 ja też tak myślę. W końcu się zapisałam i ile pani by zajęło moją kartę wyjąć???:confused::confused::confused::confused:I jeden krótki telefon wykonać???
A tak znalazłam bardzo dokładnego lekarza i tani (60zł wizyta). Kolejka była paskudna ale my i tak byliśmy przed czasem, więc dopiero jak wyszłam widziałam tłumy kobitek:sorry2: A wypytałam go o wszystko co chciałam. Dał mi L4 i zaświadczenie do pracy. Bo po 3 miesiącu podobno mamy obowiązek coś takiego dostarczyć. :blink:

pierwsze słyszę żeby trzeba było dzwonić żeby się upewnić jak z wizytą:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ja też!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Stąd okropna baba podniosła mi ciśnienie, że hej:angry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry