Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Deli80 jak to mówią "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło"No i dobrze jej powiedziałaś. A to faktycznie 60 zł to taniego lekarza znalazłaś i od razu przyjął tego samego dnia. Miałaś szczęście. Czekam na zdjęcia Kruszynki.
Mamy chyba więcej ze sobą wspólnego niż myślimy :-).
Pan doktor tak się starał zmierzyć malucha, że próbował 7 razy! A maleństwo fikało koziołki i prężyło się jak umiało

Bo bym się zapisała i wróciła do domu!
Piwonia_2 mam nadzieję, że leki pomogą, choć najwięcej pomoże odpoczynek i leżenie w wyrkach...choć u dzieci to raczej trudno do wyegzekwowania?Efe ciesz sie,że masz takie super ieści od tego lekarza i widać,ze naprawde sie starał i cena przystępna
deli no to rzeczywiście na fajnego lekarza trafiłas,chyba poszłabym go opieprzyć
ja byłam w aptece odebrac leki córci i lekkiego szoku doznałam,ale przyzwyczaiłam sie,że ich leki są potwornie drogie byle tylko skuteczne były,to bedzie tego warte![]()
nie nie nie w wyrku nie,bo to musiałaby leżeć non stop,hihiPiwonia_2 mam nadzieję, że leki pomogą, choć najwięcej pomoże odpoczynek i leżenie w wyrkach...choć u dzieci to raczej trudno do wyegzekwowania?
Miło by było. Naprawdę uważam, że dużo mamy wspólnego i podobne losy.Deli80 to ty patrzę też miałaś przygodę z samego początku ciąży. Faktycznie nie wiele się różnimy hihi. Może sobie kiedyś poopowiadamy przy ognisku na plaży![]()