Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Sory Gosia ale nie rozumiem to jak sie kochacie to gdzie on patrzya ja nie jestem przekonana, ze chcialabym zeby moj maz byl przy porodzie.
Ja wiem, ze wiekszosc kobiet by chciala, ale mi jakos trudno sobie wyobrazic, ze moj mezczyna patrzy na mnie w takiej chwili. A juz szczegolnie patrzy TAM. Chryste, nie!!!! Wstydze sie! Moze to glupie, ale po prostu sie wstydze.
Moze m przejdzie i zachce mi sie miec przy sobie mojego Y, ale na razie... nie umiem sobie tego wyobrazic.
moze cos ze mna jest nie tak???
Mnie takie tlumaczenie faceta nie bierze, po prostu boja sie ze zemdleja
No ja wlasnie mojemu mowie to samo ma byc przy mnie trzymac mnie za reke, pomoc przec i to wszystko, nie musi tego ogladac od srodka.Gosia ja też miałam opory, że jak to w takim stanie i w ogóle, ale nie chcę być sama w takim momencie, poza tym on ma stać przy mnie a nie zaglądać m-dzy nogi co tam się dzieje... tego to i ja nie chcęsama bym nie chciała oglądać tego od tamtej strony ;-)
Gosia ja też miałam opory, że jak to w takim stanie i w ogóle, ale nie chcę być sama w takim momencie, poza tym on ma stać przy mnie a nie zaglądać m-dzy nogi co tam się dzieje... tego to i ja nie chcęsama bym nie chciała oglądać tego od tamtej strony ;-)
Moj Maz ma 190cm wzrostu 115kg wagi, mam nadzieje ze to wytrzymaTo chyba ja powinnam tam mdlec a nie facet
![]()