Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Efe-Ewelina jakie stare lata. Co ty wygadujesz. Młodziutka jesteś.

No ba! 18-nastka zawsze;-)hihi,a przedtem niechciał czy poprostu tak wyszło??Wlasnie zakomunikowalam mezowi ze jak tym razem nie bedzie ze mna przy porodzie to sie z nim rozwiodeDalo mu to do myslenia
Poczytam co u was
Smacznego i miłego wieczorkuOki laski znikam. Jakiejś kolacyjki mi się delikatnej zachciałoBędę jutro rano, jak zwykle. Miłego wieczoru życzę. Trzymajcie się ciepło!
Nie chcial, i nie chce nadal, bo twierdzi ze to jego beda ratowac a nie mniehihi,a przedtem niechciał czy poprostu tak wyszło??
A ja chce zeby byl baaaardzo i tym razem nie odpuszcze, to dziecko to dar od losu nic przypadkiem sie nie dzieje, musi byc i koniecmój mial mieszane uczucia,ale do pierwszego zdążył w sumie po fakcie bo kawal drogi miala do przejechania i go pogonili spod drzwi ,że ubrania nie maNie chcial, i nie chce nadal, bo twierdzi ze to jego beda ratowac a nie mnieA ja chce zeby byl baaaardzo i tym razem nie odpuszcze, to dziecko to dar od losu nic przypadkiem sie nie dzieje, musi byc i koniec