reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Czesc. Jestem spozniona sierpniowka.. wasze tematy sa mi bardzo bliskie wiec pozwole sobie dolaczyc do waszego towarzystwa.

ja tez jestem spóźniona sierpniówka:-) a z którego dokładnie jest Twój maluszek? I ja dołączam do mam kierujących domowymi szpitalami - maż angina, Jula gorączka prawie 40 stopni i biegunka (jutro mocz do analizy muszę oddać i mam stresa bo nigdy jej nie pobierałam), a Jaś też coś charczy na nosku...ech:-(

EDIT: Roxiak właśnie doczytałam że Twój dzieciaczek dziś kończy pięć miesięcy. To już wszystko wiem;)

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie wieczorowa pora na chwilke
witam spozniona sierpnioweczke:tak:

az przykro czytac ze tyle dzieciaczkow chorych i ze mamy tez sie zle czuja
zycze duzo zdrowia dziewczyny
a dzieciaczkom caluski pelne pozytywnej energii przesylam

u nas moze nie ma domowego szpitala za to zabkowania ciag dalszy, poliki czerwone (MJU moze u Antka tez zabkowanie? lepiej podaj paracetamol, ulzy bidulkowi)
paluszki w buzi non stop, apetytu nie ma ktorys dzien z kolei, a spal tylko na spacerku,
teraz niby po kapieli zasnal ale kreci sie strasznie...

dobranoc mowie na wszelki wypadek juz teraz

Ostatnia edycja:
witam nowa sierpnióweczkę

wpadłam sie pożeganć i zmykam do wyrka
jutro mąż w domku to zagladne później i małe wychodne sobie zrobie
a popołudniu może jak pogoda dopisze i humor u córci pójdziemy na Koncert Noworoczny do szkoły naszych córek

zdrowka życze w pierwszej kolejności tym najmłodszym bo im jest gorzej przez to przechodzic,rodzicom cierpliwości i dla was tez zdrowia

Hej, wpadłam tylko powiedzieć, ze paracetamolu w końcu nie podałam bo mu spadła tem do 37,8. Przed chwilką go dotykałam i nie jest rozpalony raczej powiedziałabym, że normalną ma temp. główki. jeszcze zanim pójdę do wyrka to mu zmierzę.

ANET teraz doczytałam - oj buziaki dla KAROLI i GOSI! A tobie dużo siły!

hej :)
Ja dzis wczesnie bo cos spac nie moge.. Zosia nakarmiona, maż do pracy wysłany.. Biedronka już zasnęła a mama buja się.. Plecy mnie napindalają w dalszym ciągu.. Ciekawe jak dziś z noszeniem Zosi będzie..
Dobrze że mam wifi w telefonie to się darmowo łączę z netem i mogę sobie w łóżku pocytac i popisac do Was :)
Miłego, zdrowego dnia!

Witam z rańca.
W szoku jestem bo śnieg nie pada:nerd:
Mała dziś na amku wstała o 2. O 4 wróciła do łóżeczka, bo mama nie zwyczajna i zasnęła:zawstydzona/y: Teraz bąbel się bawi w łóżeczku a ja witam dzień z kawą :sorry2:

Mju dobrze, że Antosiowi spadła temperatura. Ja bym na noc dała bo mogłaby wzrosnąć, ale nie wiem jak często ty do niego w nocy wstajesz, bo ja do Gabi tylko raz.

Mewa a wy to w ogóle śnieg jeszcze macie? Bo ja na IV piętrze mam 5cm warstwe na parapecie.

Dziendobry. Wroclaw tez zasypalo i chociaz tylko -3 stopnie, nie wiem czy utargam wozek na spacerze.. Ja wstaje 2 - 3 razy do karmieniaale w sumie spie po 6 godzin, niby nie najgorzej, ale jak maly steka i marudzi w ciagu dnia to glowa peka. Teraz mnie zagaduje z lozeczka * hii* hii* to chyba Was pozdrawia :)

reklama
Bry zimowe :sorry2:
Dziś wybieramy sie na spacerek wreszcie, ale czy damy rade brodzić w tym śniegu :baffled::szok:
Duzo zdrówka wszystkim chorowitkom, u nas też lekki katarek i zabki wszystko sie nałozyło, zwariować można :baffled:
Teraz włączyłam Tv i rozległa sie cisza... toż mam chwilke by do Was napisać.:-D
Czy Wasze pociechy też zerkają na tv?:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry