reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Bry zimowe :sorry2:
Dziś wybieramy sie na spacerek wreszcie, ale czy damy rade brodzić w tym śniegu :baffled::szok:
Duzo zdrówka wszystkim chorowitkom, u nas też lekki katarek i zabki wszystko sie nałozyło, zwariować można :baffled:
Teraz włączyłam Tv i rozległa sie cisza... toż mam chwilke by do Was napisać.:-D
Czy Wasze pociechy też zerkają na tv?:baffled:
moja zerka,ale rozmawiałam o tym z wujkiem lekarzem i powiedział,że dziecku to nie zaszkodzi w sensie,ze wzroku nie popsuje,ale od nadmiaru budźców może byc niespokojnewiec moja czasami kuknie ale to bardziej przypadkowo niż tak,żeby siedziała non stop przed tv

witam,mąz poszedł córy do szkoły odstawic wiec korzystam
u nas -3 i cały czas sypie,ja po kawce robie sobie wychodne,bo nie mam dla małej jedzonka,a moze dzis malutki spacerek tez zaliczymy

reklama
Dzien dobry:-)
Idę kawe robić, bo znowu oczy na zapałki, noc w plecy. Czasem to aż sie na nią złoszczę, jak tak musze co godzinę do niej wstawać.

Mika, jak sie da to zerka:-D. Ale jej nie pozwalam.

Dzien dobry:tak:
Nelunia sie dzis w nocy juz nie budzila, tylko kolo 4 dalam jej herbatke przez sen bo malo mi wypila w ciagu dnia i wiercila sie wiec skorzystalam z tego ze chwycila butle.Wlasnie skonczyla sniadanie i zjadla 40ml mleka:baffled: uwielbiam takie niejadkowe dni:wściekła/y: ja dostalam nad ranem @ i cos czuje ze bede dzisiaj chodzila jak osa!
Moja cwaniara tak sie zawsze obroci zeby byc przodem do telewizowa na brzuchu i wciaga z otwarta buzia:-D przyznam sie szczerze ze jak mam cos pilnego do zrobienia co nie moze poczekac a ona jest marudna i z rak sie schodzi to zapinam ja w krzeselko i wlaczam mini mini ale to na 10 min max i zdarza mi sie to raz na pare dni:tak: Ale to jest jedyny sposob ze doslownie dziecka nie ma:tak:

Ja Karolince też nie pozwalam a mała cwanizna tak sie wygina byleby tylko zerkać ile sie da :tak:

No dokładnie, moja też tak robi:-)

A ja dzisiaj mam trochę roboty, bo wyjeżdżam z dzieciakami do rodziców na tydzień, na ferie, tak więc pranie jeszcze, prasowanie, pakowanie. Niestety tam nie ma neta buuuuu:-(. Jak ja bez Was wytrzymam:no:

Witam się i ja:-) Ja nie śpię z moją księżniczką od 6. a Jaś niedawno wstał;-) W nocy nawet nie wiem kiedy on się budzi, bo zaraz go biorę do cyca do naszego łóżka, i tak śpimy do rana. A Wy śpicie z dziećmi czy odkładacie do łóżeczka?

Hej!
Jednak dobrze zrobiłam, że się wstrzymałam - Antek w nocy miał 36,2 :baffled: teraz ma 37,1 i nie wiem o co chodzi:confused::confused: Chyba zaliczymy dziś znów lek.:-(

EFE ja do Antka też generalnie wstaję raz - dziś się obudził dopiero o 5.30 ale jakoś instynktownie sami z siebie się budziliśmy, zeby sprawdzić co u niego. Jak mu M mierzył w nocy tem to Antek otworzył oczy uśmiechnął się do M i zamknął potem jeszcze raz otworzył 1 zamknął i uśmiechnął się już przez sen :blink:

Ostatnia edycja:
Witam się i ja:-) Ja nie śpię z moją księżniczką od 6. a Jaś niedawno wstał;-) W nocy nawet nie wiem kiedy on się budzi, bo zaraz go biorę do cyca do naszego łóżka, i tak śpimy do rana. A Wy śpicie z dziećmi czy odkładacie do łóżeczka?
Ja małą biore do siebie ale tylko by jej dać cyca jak zje to ją odkładam, czasem ją biore na dłużej :-D ja już padam z sił :-D

Witam wszystkie szczesliwe mamusie! Mam nadzieje, ze nie macie nic przeciwko jak sie do waszego grona przylacze? Ja urodzilam synka, Łukasza, w sierpniu 2009 :-) Nie moge uwierzyc, ze synek ma juz 5 miesiecy - ale ten czas szybko leci!
Jezeli chodzi o telewizor to moj malutki uwielbia sie patrzec na TV! Mi sie wydaje, ze to jest kwestia migajacych, kolorowych obrazow i rozne dzwieki. Przy karmieniu musze wylaczac telewizor poniewaz wogole nie moze sie skupic na jedzeniu :-D
A mozecie sie pochwalic co wasze pociechy juz robia? Rozmawiaja, smieja sie, przekrecaja sie itp itd?

reklama
Ja spie z Nelusia:zawstydzona/y: Musze zaczac ja odzwyczajac ale dla niej to pewnie nie bedzie problem:tak: gorzej ze mna. Ja uwielbiam z nia spac:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry