reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
cześć Dziewczyny:-)
my dopiero teraz.. Zosia już spi a ja nadrabiam co u Was.. widzę że coraz więcej maluszków chorych.... Dużo zdrówka życzę!!!!
a mi cos w plery weszło... nie mogę się ruszać dobrze... :-( najgorzej jest jak odkładam Zosię to aż mi się nogi uginają :-( buuu :-(
poza tym zasypało nas jak cholera :baffled: jak wracałam od teściów to myślałam że nie dojadę... tak się źle jechało że szok :baffled:
ja chce już wiosnę....!!!! (ale to chyba jak każda z nas)

reklama
Oj biedna Kropeczka:-(. Wyściskaj Ją Anetko od bliźniaczki.
Anton, Ty sie mamie nie rozkładaj, zdrowy masz być.
Zdrowiejcie szybko dzieciaczki. No i mamy też. Wołać męża i niech masuje, aż wylezie cholerstwo:-D

Witojcie :):):)
Dzisiaj w końcu wyszłyśmy na dwór. Od soboty kwitłyśmy w domu, więc dzisiaj młoda pospała na dworze półtorej godziny. Śniegu tyle napadało że ledwo wózkiem przejechałam.
Poza tym w sobotę wybieramy się ze ślubnym na imprezę. Kurde pierwsze wyjście z chałupy od ho ho ...
Muszę się Wam pochwalić, że Pitocha w końcu mieści się w siatki centylowe (hurrra) Wzrost ma na 90 centylu a waga na 97 :) Nareszcie hihi.
Wszystkim choruszkom życzę zdrowia, a wszystkim przygnębionym pogody ducha.
Miłej nocy :):):)

cześć Dziewczyny:-)
my dopiero teraz.. Zosia już spi a ja nadrabiam co u Was.. widzę że coraz więcej maluszków chorych.... Dużo zdrówka życzę!!!!
a mi cos w plery weszło... nie mogę się ruszać dobrze... :-( najgorzej jest jak odkładam Zosię to aż mi się nogi uginają :-( buuu :-(
poza tym zasypało nas jak cholera :baffled: jak wracałam od teściów to myślałam że nie dojadę... tak się źle jechało że szok :baffled:
ja chce już wiosnę....!!!! (ale to chyba jak każda z nas)

Tydzień temu też mnie tak plecy bolały szczególnie jak małą odkładałam albo brałam do góry.Przeciwbólowe nie pomagały wiec poszłam do lekarza i stweirdził zapalenie pare zastrzyków i teraz jestem jak 15-tka:)

Ja ugotowałam ogórkową na jutro, szarlotka z waszych przepisów właśnie kończy się piec-jaki zapach...poezja:)
spadam na dr house i spać.
Buziaki dla wszystkich chorowitków!

matko...w pon. wzięłam ostatnią tabletkę anty. i nadal nie mam okresu...powoli łapie stresa:confused:

I ja sie witam wieczorowa pora
Nawet nie mam czasu was poczytac bo u mnie tez szpital obie kaszla i zasmarkane jak fiks:-(
Nie spie po nocach tylko nosy czyszcze, i slucham czy ktoras nie wymiotuje :-(straszne !!
Gdzie ta wiosna ???:baffled:
Wszystkich chorym malenstwom zycze duzo zdrowka

Tak.. trzeba korzystac z chwilowego ocieplenia.. bez spacerow to jak bez glebokiego oddechu przez caly dzien w domu. Moj Gabrys konczy dzis 5 miesiecy. Jeszcze Troche i posadzimy go do spacerowki. Dzisiaj maz na spacerze podniosl oparcie bo mlody nie spal. Byli w Empiku.. ponoc mine mial zachwycona ogladajac gry i plyty na polkach.
ZULEJKA zazdroszcze wychodnego.. Ja karmie tylko piersia i puki co jestem "przywiazana", jestem na etapie wprowadzania innych pokarmow, ale mleka z butli moj nie ruszy..:( Ehh

Witojcie :):):)
Dzisiaj w końcu wyszłyśmy na dwór. Od soboty kwitłyśmy w domu, więc dzisiaj młoda pospała na dworze półtorej godziny. Śniegu tyle napadało że ledwo wózkiem przejechałam.
Poza tym w sobotę wybieramy się ze ślubnym na imprezę. Kurde pierwsze wyjście z chałupy od ho ho ...
Muszę się Wam pochwalić, że Pitocha w końcu mieści się w siatki centylowe (hurrra) Wzrost ma na 90 centylu a waga na 97 :) Nareszcie hihi.
Wszystkim choruszkom życzę zdrowia, a wszystkim przygnębionym pogody ducha.
Miłej nocy :):):)
A ja się cieszę że skoczyliśmy na prawie 10 hihi

Wpadłam dobranoc powiedzieć.
Oby do jutra rana wszystkie dzieciaczki były zdrowe. Antonios o tobie też mówie!!!
Do zobaczenia jutro ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry