Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,widocznie antybiotyk juz powoli dziala,ale kupki sa luzniejsze....wrrr....mam nadzieje ze sie nie pogorsza
...na szczescie juz nie wymiotowala
),ale cos mam czuja ze juz zwolnienia nie dostanie,no ilez mozna w domu siedziec
mam nadzieje ze ok 23 nie zasne na stojaco hihihihiJa klade Łukasza do lozkeczka o 9 -9:30 wieczorem i budzi sie dopiero o 5-6 ranoPotem go biore do swojego lozka, karmie piersia i tak dalej spimy do 8-9 rano.
wyrzuce kiedys te babsko przez okno... choc jest tak tlusta ze moze sie odbic spadajac z 7 pietra
![]()
chyba jej nie lubisz...

ok,fajny pomysl z tym watkiemlaseczki założyłam wątek z przepisami dla maluszków i proszę żeby były tam tylko przepisy bez komentarzy bo trudno będzie potem szukać czegoś![]()

No to niezlego giganta urodzila....a dlugosc ci sie nie machnela , 39 to cos kruciutki?Roxiak, a jak czesto karmisz malego w nocy? Jak Lukasz byl mniejsz i jadl 3-4 razy w nocy to spal z nami w lozku. Bylo mi go latwiej karmic piersiaJednak troche sie czulam niewyspana bo to takie spanie na czojce, trzeba uwazac by dziecka nie zgniesc itp. Teraz jak spi w lozeczku to ja sie czuje wypoczeta!
A tak wogole to dzisiaj moja kolezanka urodzila syneczka - 39 cm dlugosci i....5.7 kg! a ja myslalam, ze moja dzidzia o wadze 3.9kg byla duzaMoj Lukasz byl dlugi (55cm) tak wiec tej wagi nie bylo widac.

laseczki założyłam wątek z przepisami dla maluszków i proszę żeby były tam tylko przepisy bez komentarzy bo trudno będzie potem szukać czegoś![]()