reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Witam,ledwo doczytalam a juz panna sie wyspala:biggrin2:
Nocka minela jako tako,nawet nie bylo tak zle,nosek troche sie odblokowal,to i spanie odrazu lepsze:tak:,widocznie antybiotyk juz powoli dziala,ale kupki sa luzniejsze....wrrr....mam nadzieje ze sie nie pogorsza:baffled:...na szczescie juz nie wymiotowala
Marudek dalej jest z Karoli,ale jakos dajemy rade,Gosia jeszcze dalej smarka,a mi juz ciut lepiej po tym antybiotyku;-) wiec idzie ku lepszemu...
Zima za to na calego,jak mrozy odpuscily,to przyszly sniegi,zawiana cala wioska u nas:-(maz rano łopatowal cala droge do szosy zeby wyjechac,a znow pojechal do chirurga(dalej z tym palcem:szok:),ale cos mam czuja ze juz zwolnienia nie dostanie,no ilez mozna w domu siedziec:sorry2:

witam moje Drogie:-)
witam nowe sierpniówki, przybyło nas w ostatnim czasie:-)

Mała siedzi mi na kolanach, poczytałam co uWas:-)

Mika Twoja Karolinka ma już pół roku!!!
gratulacje dla nowych ząbków i zdrówka dla dzieciaczków.

Za godz maz po mnie wpadnie i na zakupy jedziemy bo lodówka opustoszała przez te mrozy strasznie!!!
za tydzien w sobote mamy wyjscie:-) uspie Alicja, odciagne pokarm i pojedziemy do klubu;-) spotanie organizuje szwagier mojego meża, bedzie piwko, pogramy w dart'a, podylamy troszke, jak bosko!!! jeszcze cały tydzien czekania, ostatni raz byłam na wyjsciu rok temu:no: mam nadzieje ze ok 23 nie zasne na stojaco hihihihi

Ja klade Łukasza do lozkeczka o 9 -9:30 wieczorem i budzi sie dopiero o 5-6 rano :happy2: Potem go biore do swojego lozka, karmie piersia i tak dalej spimy do 8-9 rano.

Pozazdroscic.. Ale pewnie jest juz na butelce. Ja kapie o 19 o 20 juz zwykle spi w swoim lozeczku. Zasypia sam bez noszenia, czasami zdazy na rekach odleciec a czasami jeszcze gada z pare minut, pokopie kolderke i zasypia. Od poczatku tak uczylam, nie biore do nas do lozka, bo nikt by sie niewysypial, a w nocy karmie w fotelu.

wyrzuce kiedys te babsko przez okno... choc jest tak tlusta ze moze sie odbic spadajac z 7 pietra:dry::dry::dry::dry:
:-D:-D:-D:-D:-D
:-Dchyba jej nie lubisz...

deli - cieszę się, że jest dobrze:-)

my po szczepieniu; spodziewałam się jakiegoś mega-długiego snu, a tymczasem mała podrzemała w drodze powrotnej w foteliku, chwilę w domu i tyle! i zabawiaj mamuśka:-D

sempe ale masz fajnie! my to wyjdziemy chyba dopiero na wielkanoc, jeśli do domu będziemy jechać;-)trochę mi brakuje kufla ze strongiem i knajpki jakiejś ponurej, ale cóż poradzić; mam za to male cudo obok:tak:

Roxiak, a jak czesto karmisz malego w nocy? Jak Lukasz byl mniejsz i jadl 3-4 razy w nocy to spal z nami w lozku. Bylo mi go latwiej karmic piersia :) Jednak troche sie czulam niewyspana bo to takie spanie na czojce, trzeba uwazac by dziecka nie zgniesc itp. Teraz jak spi w lozeczku to ja sie czuje wypoczeta!

A tak wogole to dzisiaj moja kolezanka urodzila syneczka - 39 cm dlugosci i....5.7 kg! a ja myslalam, ze moja dzidzia o wadze 3.9kg byla duza :) Moj Lukasz byl dlugi (55cm) tak wiec tej wagi nie bylo widac.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
laseczki założyłam wątek z przepisami dla maluszków i proszę żeby były tam tylko przepisy bez komentarzy bo trudno będzie potem szukać czegoś:)
ok,fajny pomysl z tym watkiem:tak:
Roxiak, a jak czesto karmisz malego w nocy? Jak Lukasz byl mniejsz i jadl 3-4 razy w nocy to spal z nami w lozku. Bylo mi go latwiej karmic piersia :) Jednak troche sie czulam niewyspana bo to takie spanie na czojce, trzeba uwazac by dziecka nie zgniesc itp. Teraz jak spi w lozeczku to ja sie czuje wypoczeta!

A tak wogole to dzisiaj moja kolezanka urodzila syneczka - 39 cm dlugosci i....5.7 kg! a ja myslalam, ze moja dzidzia o wadze 3.9kg byla duza :) Moj Lukasz byl dlugi (55cm) tak wiec tej wagi nie bylo widac.
No to niezlego giganta urodzila....a dlugosc ci sie nie machnela , 39 to cos kruciutki?
Moja tez duza byla,bo 3920 wazyla i dluga 58 cm

Dobra nie dam rady wiecaj watkow poczytac,bo moj chorowitek juz strasznie marudzi:baffled:

reklama
Anet15, no wlasnie dlugosc mi sie wogole nie machnela, tez sie jej przez telefon dopytywalam czy oby podala mi wlasciwe rozmiary. Az sama jestem ciekawa. No nic, zobacze malego za tydzien :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry