reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej!
Jednak dobrze zrobiłam, że się wstrzymałam - Antek w nocy miał 36,2 :baffled: teraz ma 37,1 i nie wiem o co chodzi:confused::confused: Chyba zaliczymy dziś znów lek.:-(

EFE ja do Antka też generalnie wstaję raz - dziś się obudził dopiero o 5.30 ale jakoś instynktownie sami z siebie się budziliśmy, zeby sprawdzić co u niego. Jak mu M mierzył w nocy tem to Antek otworzył oczy uśmiechnął się do M i zamknął potem jeszcze raz otworzył 1 zamknął i uśmiechnął się już przez sen :blink:

To mamy tak samo tylko ja nie budzę się sama z siebie. Śpie jak zabita:-(

Miałam iść dziś z dzieckiem na dwór ale właśnie zasnęła w łóżeczku. A do apteki odebrać zamówienie muszę :wściekła/y: Zostawiłabym z tatą ale ona tez musi się przewietrzyć przecież.

Hejka Dziewczęta:)

Witam nowe Sierpnióweczki

Ja rano poćwiczyłam,alez sobie dałam w kość-cudooownie!!! potem posprzątałam mieszkanko na weekend, nakarmiłam i pobawiłam sie z Nati i...oto jestem:)

Deli, strasznie sie cieszę ,że z Oli już lepiej.

My dziś zaczniemy sie rozglądać z a krzesłem do karmienia,jutro skoczymy do Gucia na Ursynowie i pewnie u nich kupimy. Bardzo fajny jest ten sklep,dobbre ceny i baardzo duzy wybor wszystkiego. U nich kupiliśmy fotelik maxi cosi i byl tańszy o 300zl w porownaniu np ze Światem Dziecka, no i mają butelki dr Brown's :-). Ten Gucio to to samo co Tosia.pl :-)

Hejka Dziewczęta:)

Witam nowe Sierpnióweczki

Ja rano poćwiczyłam,alez sobie dałam w kość-cudooownie!!! potem posprzątałam mieszkanko na weekend, nakarmiłam i pobawiłam sie z Nati i...oto jestem:)

Deli, strasznie sie cieszę ,że z Oli już lepiej.

My dziś zaczniemy sie rozglądać z a krzesłem do karmienia,jutro skoczymy do Gucia na Ursynowie i pewnie u nich kupimy. Bardzo fajny jest ten sklep,dobbre ceny i baardzo duzy wybor wszystkiego. U nich kupiliśmy fotelik maxi cosi i byl tańszy o 300zl w porownaniu np ze Światem Dziecka, no i mają butelki dr Brown's :-). Ten Gucio to to samo co Tosia.pl :-)
czesc Natt, ja wsadzam swojego synka do krzesla do karmienia jak Lukasz mial 4 miesiace. Uwielbia siedziec w krzeselku bo wtedy ma lepsze widoki. teraz jak go wsadzam do krzeselka to wali rekoma w tacke i piszczy ze szczescia bo wie, ze jedzonko sie zbliza :)

hej mamulindy,

no ja tez dolaczam do tych co budzi w nocy byle jekniecie, choc dzis od 4.30 to co kilka minut sie moj maluszek budzil a ja z nim, chyba go dziaselka bolaly bo nawet jak ssal sobie mleczko to i tak paluszki do buzi wkladal
kupilam Ashton Parsons Infant Powder - moze to pomoze? Azorek zachwalala

widze ze u Was ocieplenie, ja tez na 2 godzinnym spacerku Piwonia bylam, ta sama poltoragodzinna trasa tylko snulam sie jak zombi- jakos sily nie mam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry