reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja tez nie płacze w nocy,tylko steknie i powierci sie

moja juz śpi,wiec mam spokój,moi z koncertu wrócili od razu na kąpiel małej,strasznie długo to trwało,teraz czekam na fotki z tego koncertu

acha i chciałam zapytac czy króas ma może i nie używa oczywiscie nosidełko,potrzebuje pilnie na jakieś dwa miesiace moze krócej w zaleznosci od pogody,niechce kupowac nowego bo na tak krótko sie nie opłaca,a moze ktos ma na zbyciu lub może pożyczyć,bede bardzo wdzięczna za informacje

Ostatnia edycja:
reklama
Jakubka, Reksio - to się trzeba cieszyć że u Waszych maluchów jeszcze ząbków niet ;-), bo ja to się pochlasta chyba jak ta nocka też taka straszna będzie, no i mam nadzieję że na tych dwóch zębach na razie poprzestanie :szok: nie było nic a tu nagle bach. Zasnął maruda, nawet kąpiel go dziś nie cieszyła, a tak zawsze radoche miał z kąpieli :-(
Idę ja do wyrka bo padne tu zaraz,
Dobrej nocki i zdrówka!

Witam wieczorową porą:tak: Byłam dziś z Młodym u lek - generalnie to nie wiadomo o co chodzi - prawdopodobnie to ten sam wirusek co Anielke rozkładał - na pewno nie zęby.
Dziś już bez gorączki.
A co do budzenia to ja się budzę sama z siebie i nasłu****ę np. czy Antek oddycha - no taką mam schizę...

DELI super, że Oli już dochodzi do siebie :)

Jakubka, Reksio - to się trzeba cieszyć że u Waszych maluchów jeszcze ząbków niet ;-), bo ja to się pochlasta chyba jak ta nocka też taka straszna będzie, no i mam nadzieję że na tych dwóch zębach na razie poprzestanie :szok: nie było nic a tu nagle bach. Zasnął maruda, nawet kąpiel go dziś nie cieszyła, a tak zawsze radoche miał z kąpieli :-(
Idę ja do wyrka bo padne tu zaraz,
Dobrej nocki i zdrówka!
Maggie u nas ząbków niet ale marudzenie już jest zwłaszcza wieczorami a uspokaja wtedy Zosię tylko masaż dziąsełek :baffled:
a ja znowu śmierdzę kapustą :baffled: znowu mi się kanalik w cycuchu zatkał i se wsadziłam kapuche :baffled: fufufufufufufufufufufufufufufufufu:baffled:

No faktycznie kamień z serca :-)
Bawi się i śmieje i gaworzy, aż ciepło na sercu, ze już się nie meczy.

Współczuje wychodzenia ząbków i nieprzespanych nocy.

Mykam do mojej Pchełki, bo spanko nocne ma od 22 ehhh, że też mi się tak poprzestawiała. No nic jak tak chce to trzeba przeczekać, az znów się zmieni.

Dobrywieczor. U mnie juz bloga cisza od 20. Spacerek zaliczony 1,5h i bylo bardzo przyjemnie, tylko te zaspy lodowe i wielkie kaluze (+3 stopnie) a jutro znowu ma sypac snieg..
Jesli chodzi o nocne odglosy, to ja tez slysze, ale potrafie rozpoznac kiedy sie budzi do jedzenia, a kiedy sie wierci przez sen. Pozatym spanie tez mam dobre, poprostu budze sie kiedy trzeba (lozeczko metro od lozka). Maz od 3 miesiaca spi ze stoperami.. i sie wysypia :] Mlody na piersi to i tak tylko Ja jestem mu potrzebna w nocy.. ale jak przejdziemy na butle i wroce do pracy(za 3 miesiace) to bedzie rowny podzial w wstawaniu.
reksio83 lepiej smierdziec kapusta niz dopuscic do zapalenia piersi. Ja mialam w 4 tygodniu i nie zycze nikomu.
W weekend bede sama z Gabrysiem, bo maz pracuje zmianowo i ma dniowki, wiec napewno bede sledzic co u Was slychac. Wina nie moge sie napic, ale czesto popijam Karmi, najbardziej lubie wieczorem, kiedy maly spi i mam czas zeby sie zrelaksowac z mezem :)

wpadlam powiedziec dobranoc:-D
ja sobie odrosty [pofarbowalam:-D
wieczorek dla mnie musze sobie jeszcze pazurki dokleic bo dwa odpadly jak sie mezowi oberwalo:-D:-D:-D:-D
kolacja i nyny:-D:-D:-D
dzieciaczkom spokojnej nocy bez bolu a mamusiom milusiego wieczorku:-D

Hej :) Ja tez tylko na moment. Poczytałam co napisałyście ale ja jakoś weny nie mam. Dolinę załapałam taką, że wszystkiego mi się odechciało. Na imprezę jutro to tez najchętniej bym nie poszła i wcale się nie zdziwię jak po prostu nie pójdę.
Zdrówka wszystkim życzę i dobranoc.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry