reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ale się moje dziecię poustawiało jak w zegarku - dziś było opóźnienie w kąpieli, zazwyczaj jest przed 20, dziś była pól godzinki później i rezultat taki, że mi mała na przewijaku podczas ubierania w piżamkę odlatywała! i śpi jak susełek:tak:
mój M. jeszcze nie wrócił, siedział dłużej w robo a potem duże zakupy, no i ani widu, ani słychu;
ostatnio odczuwam brak natchnienia, tj. nie ma aktualnie żadnego fajnego kawalka do słuchania, filmu do obejrzenia, książki do przeczytania... nie lubię tak:nerd:
zamówiłam dziś na allegro miseczkę i łyżeczki do karmienia małej, w weekend trochę jeszcze poczytam o rozszerzaniu diety (obecnie studiuję nasz wątek - ponad 100 stron już!!!) i za 2 tyg. zaczynamy; szkoda mi trochę, bardzo lubię karmić (.)(.) i pewnie będę jakieś dołki łapać, że mi dziecię takie duże się już zrobiło, że dokarmiać trzeba; wiem, głupie to:sorry:

andariel to wcale nie jest głupie... ja łapię dolinki że już Małą mniej piersią karmię że mi dorasta i w ogóle.. to jest normalne chyba że to tak przezywamy..:zawstydzona/y:
to ja mówię dobranoc! śpijcie dobrze i bejbiki też!!!!! :-)

Witam wieczorkiem,nie przeczytalam co tam naskrobalyscie,bo nie mam sily,Karolina mnie dzis wykonczyla,no i jeszcze nie spi,tylko sie kreci w lozeczku,a jesc nie chciala,do poludnia jako tako,a jak zjadla o 14.30 tak dopiero o 21 raczyla znow,co ja do cyca przystawialam,to ryk taki ze szok:szok:....a cycie myslalam ze pekna,bo nie przyzwyczajone do takich przerw:sorry2:.....juz i butle probowalam i nic z tego:no:
Az wreszcie na stojaco,spacerujac po pokoju , panna zaczela cuchac,a mi kamien z serca az spadl:-D....lekow tez juz nie chce pic,co sie nagimnastykuje,to szok,cala zapocona jestem potem...he,he.....ale juz nie goraczkuje,no i nie ma takiego nosa zawalonego
Ide juz spac bo wykonczona jestem,moze jutro nadrobie zaleglosci z dzisiejszego dnia:tak:
DOBRANOC!!!

PS. Maz dostal jeszcze zwolnienie do 12 lutego i ma isc na konsultacje do jakiegos innego chirurga,bo moze jednak sie da tego palca zoperowac:biggrin2:...ale oczywiscie panstwowo kolejki wszedzie,juz na marca pisza,wiec trzeba prywatnie:wściekła/y:

witam sobotnio
my same w domku wiec wpadłam sie wczesniej przywitać
nocka u nas dzisiaj nie najlepsza była,mała popłakiwała jakby jej sie cos śniło

dzisiaj moze pójdziemy do znajomych na imprezke ,ale to zalezy o której mażz pracy wróci,że też szefowa se wymyśliła robote w sobote:wściekła/y:

zdrówka dla chorowitków,mam nadzieje ze dzieciaczkom powoli przechodzi

Dzien dobry.
Ja dzisiaj mam zajecia i niestety jeden egzamin:baffled: kiepsko sie czuje przez ten @ i jakos tak w ogole:baffled:
Mala wraca powoli do normalnego trybu czyli przestaje sie budzic w nocy. Ale to tylko dzieki temu ze udrazniam jej nosem nasivinem na noc. Dzis uzywam go 5 dzien a na ulotce jest napisane max 5-7 dni wiec dzisiaj jej juz nie zakropie i moze byc noc nie przespana. tfu tfu bo wykracze:sorry2:
Milego dnia wszystkim mamuskom.

Anet15 - to przynajmniej jak maz na chorobowym to masz go w domu i moze ci pomoc troche przy dzidzi :) Ja lubie jak maz ma wolne bo wtedy ja mam troche wiecej czasu dla siebie. Chociaz z drugiej strony, on jest strasznym balaganiarzem tak wiec po calym dniu troche syfku sie robi w domku hihi
A my bylismy dzisiaj pierwszy raz na basenie z Łukaszem i baaaaaardzo mu sie podobalo. Byl taki zaciekawiony otoczeniem i jak trzymalam go w plytkiej wodzie to probowal chodzic :-) Teraz jest strasznie wykonczony po tych wszystkich nowych przezyciach i sobie spi mocno w lozeczku :-p

Mola1, a co studiujesz? Ja tez musze siedziec nad ksiazkami...musze wkoncu skonczyc moja prace. Ale tak mi sie nie chce :( Jak sobie pomysle o tych ksiazkach to az mi ciarki przechodza po plecach grrrrrrrr. Przynajmniej juz mi tak dlugo tej nauki nie zostalo :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mola1, a co studiujesz? Ja tez musze siedziec nad ksiazkami...musze wkoncu skonczyc moja prace. Ale tak mi sie nie chce :( Jak sobie pomysle o tych ksiazkach to az mi ciarki przechodza po plecach grrrrrrrr. Przynajmniej juz mi tak dlugo tej nauki nie zostalo :)
Ekonomie ze specjalizacja gospodarowania nieruchomosciami. Bronie sie w marcu:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry