reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witaj Deli80 pomóż z tym obrazkiem bo mnie szlag trafi zanim to zrobie:wściekła/y: A już głodna jestem. A jak głodna to zła hihi:tak: I cierpliwości mi brak:sorry2:

reklama
Kroptusia ale cytomegalia ma dwa wyniki igg i gm ktory masz podwyzszony, obydwa czy tylko jeden?
Deli a u mnie zadzialaly sliwki suszone:szok::-DJezu 2 litry:-)Sama bym nie daala rady

Witaj Deli80 pomóż z tym obrazkiem bo mnie szlag trafi zanim to zrobie:wściekła/y: A już głodna jestem. A jak głodna to zła hihi:tak: I cierpliwości mi brak:sorry2:
Już na dole pod odpowiedzią masz dodatkowe opcje. Naciśnij zarządzaj załącznikami i dodaj zdjęcie. Wyślij zatwierdź i mamy :-):-):-):-):-) Tak jest najszybciej

Kroptusia ale cytomegalia ma dwa wyniki igg i gm ktory masz podwyzszony, obydwa czy tylko jeden?
Deli a u mnie zadzialaly sliwki suszone:szok::-DJezu 2 litry:-)Sama bym nie daala rady
No też mam śliwki. Lekarka mówiła, że najlepiej zrobić je tak. Wieczorem do szklanki wody dać śliwki, a rano wypić wodę i zjeść śliwki. Jeszcze nie próbowałam, bo nie lubię śliwek, ale jutro rano już muszę, bo już dziś A krzyczał, że nie zrobiłam.
Czuję się czasem jak więzień :rofl2::-D pozytywnie oczywiście.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to próbuję:dry:
Kurcze ja dzisiaj herbatę z cytryną piję i miodem bo mi ta woda już nie wchodzi. Muszę pójść Kasia za twoim przykładem i kupić te suszone śliwki
!

Deli80 dziękuję :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Załączniki

• malensktwo11.02.09.jpg
    malensktwo11.02.09.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 37
Śliczne to twoje Maleństwo. Ile już ma cm?

Proszę i jak zawsze polecam się na przyszłość :-):-):-):-):-)

Efe sliczna dzidzia. Ja nie mam takiego ladnego zdjecia.
Slyszalam o tej wodzie ze sliwkami, ale ja lubie suszone sliwki same, jak bedzie gorzej to sprobuje z ta woda, narazie same wystarczaja:-)

reklama
Na tym akurat zdjęciu ma 4,44cm. Lekarz mówił, że się mierzenie fałdu karkowego powinno robić jak maleństwo ma 4,5 cm. To się maluszek postarał i się wyprostował i wyszło prawie 4,9cm.:-D Normalnie jakby słyszało hihi.
W ogóle rozpływam się bo dzięki temu badaniu napatrzyłam się na dzidzie prawie 30 min. i widziałam wszystkie paluszki, stópki, podskoki i machania. Jakby wiedziało, że jest podglądane:-D:-D:-D Szkoda że nie ma takiego USG do domku :zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry