reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ANDZIAA ja zrozumiałam, że ty tylko statystyki przytoczyłaś:tak: i wpełni sie z Tobą zgadzam - że to bardzo indywidualne. Opisałam tylko jak to było u nas - może komuś pomoże to w decyzji. ;-)

Fajny Maluch :) Co za profil.

Andzia właśnie mój naczytał się takich pierdoł. Jakby nie to, to bym od dawna wiedział, że będzie ze mną.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie pamietam ze sa dwa wyniki bo to jakies badanie CVM czy jakos tak i norma do 6 ... wynik powtorzylam i jest taki sam, nie mam mowy o pomylce...I mam teraz powtorzyc na jakas grupe M czy to mam teraz czy przechodzilam...A badanie robilam po 8 tyg razem z toxo, rozyczka itp....teraz mam zrobic typowa cytomegalie i ing czy jakos tak

nie pamietam ze sa dwa wyniki bo to jakies badanie CVM czy jakos tak i norma do 6 ... wynik powtorzylam i jest taki sam, nie mam mowy o pomylce...I mam teraz powtorzyc na jakas grupe M czy to mam teraz czy przechodzilam...A badanie robilam po 8 tyg razem z toxo, rozyczka itp....teraz mam zrobic typowa cytomegalie i ing czy jakos tak
bedzie dobrze zobaczysz,ja jeszcze nie mialam żadnego z tych badań

gosiu sliczny bobasek:-)

ach kwestia obecnosci naszych facecikow przy porodach jest naprawde ciezka, temat rzeka :-) ja tez mysle ze jesli facet mialby w jakis sposob obrzydzic sie do swojej zony/kobiety, kiedy ona tak dzielnie wydaje ich potomstwo na swiat, to nie oszukujy sie co to za facet...:confused: ja mysle ze mezczyzni sie po prostu boja-brak im odwagi, ale tak jak pisalam w ktoryms z postow doskonale zdaja sobie z tego sprawe, i podziwaja nas ze nam nie moze jej zabraknac...oczywiscie zalezy ktory facet :-) Bo sa i tacy, ktorzy mysla ze to nasz obowiazek, dzieje sie tak od dawien dawna , i oni w tym rak nie beda moczyc-no ale o takich delikwentach wole nie pisac:wściekła/y:
Wydaje mi sie ze nawet jesli zdanie naszych mezow jest inne na poczatku, to moze sie ono zmienic jak zaczna takze odczuwac te nasze ciaze-widziec rosnacy brzuszek czuc Maluszka-zreszta pisalam juz o tym :-)

Kroptusiu spokojnie, badz dobrej mysli,musi byc dobrze! wiem, latwo sie mowi,ale teraz stres w niczym nie pomoze, a dzidzi moze zaszkodzic...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Gosia śliczne maleństwo:-D

Ja już z moim Mężczyzną ustaliłam, że on będzie ze mną, bo kto mnie obroni jak coś będzie szło nie tak? Jak lekarzowi się nie będzie, na przykład, chciało dupy ruszyć z pokoju? No ja rodząca po lekarza nie pójdę! On jest bojowo nastawiony, że tam wszystkich po kątach będzie rozstawiał w razie czego.:-D A ja się z nim nie kłócę, skoro to jest też jeden z jego powodów. Ważne, że zdecydował się być.
Bo jego starszy brat stchórzył, a kawał chłopa z niego.:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry