reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hejka
witam się tylko na szybko i spadam, biorę się za pisanie pracy :confused2: nie chce mi się ale muszę, w piątek wracam na uczelnię po mega przerwie ;-) miałam mieć co najmniej dwa rozdziały napisane a ja jestem na początku drugiego... masakra :wściekła/y: nie chce mi się i nie mam weny bo ciągle jestem niewyspana i w głowie mam tylko łóżko ech
trzymajcie się, mam nadzieję że wytrzymam i nie będę forumować tylko pisać to co trza :crazy:

jak cie tu dzisiaj zobacze i sie dowiem,że nie napisałaś to naśle na ciebie kogos ,żeby ci dupsko sprał
a tak serio,napisz bo bedziesz miała to za sobą,wiem,że cieżko sie od bb oderwać,ale musisz spróbować

reklama
Hejka:-)
Ja dzisiaj rano spacer prawie dwugodzinny zaliczyłam. Byłam odprowadzić starszego do szkoły i u lekarza do kontroli, i mała mi zasnęła. Wiec już do domu nie wróciłam, tylko szwędałam sie po osiedlu. Dobrze, że chodniki w miarę przejezdne.

Ja jeszcze parę tygodni i też do pracy. Masakra:-(

Aga.p powodzednia.

U mnie kaszka przed snem też już nie działa. Dalej w nocy co 2-3 godziny jedzenie. Chyba od małego chce się dobrze odżywiac - małe porcje a częściej hihi:-D. Obiadku to też za dużo nie zje. Na raz całego słoiczka nie daje rady.

Cześć dziewczyny!
u nas noc spokojna mała się nie budziła dopiero o 7mej na mleczko, i nie wiem jak ona to zrobiła , ale podrapała się do krwi masakra mam dość tego atopowego zapalenia:wściekła/y:
ja do pracy wracam w czwartek, tak mi się nie chce:-( mam nadzieje, że mąż sobie poradzi:tak:

nati/misio, moja też się już 2 razy podrapała w nocy do krwi; niestety sięga juz rączkami do szyjki i jak zaswędzi to se ulży; pazurki obcinamy co 2 dzień, a i tak jak się zaweźmie to potrafi się rozdrapać; oby to g*** prędko minęło!

aga.p trzymaj się dzielnie!

moja mała jak widzi butelkę to wyciąga łapki, otwiera dzioba szeroko i kwili, że jej pić nie daję:-) tak samo jak widzi przygotowana miseczkę z jedzonkiem dla niej, wystarczy położyć obok a mała już gotowa:-D

a ja dostałam @ buuuuu; po 15 m-cach laby, tak fajnie było... po cichu liczyłam, że dopóki będę karmić nie rzadziej niż co 4 godz. to nie dostanę, ale niestety; krzyż napierdziela w związku z powyższym:nerd:

a my jak zjemy obiadek to mykamy na spacerek i do sklepu :-) tatuś sobie na śledzika pifffffo zamówił :-p sama dziś jedzonko ugotowałam.. ciekawe czy zje :eek:

andariel- kondolencje z powodu @ ja już się mecze z @ od 3 miesięcy :wściekła/y: a tak było fajnie jak jej nie było.
moja mała śpij już prawie dwie godziny jestem w :szok: bo rano to śpij tylko po pół godziny, a ja zamiast się brać za sprzątanie, gotowanie to sobie siedzę na necie:-) ale mam lenia

a ja dostałam @ buuuuu; po 15 m-cach laby, tak fajnie było... po cichu liczyłam, że dopóki będę karmić nie rzadziej niż co 4 godz. to nie dostanę, ale niestety; krzyż napierdziela w związku z powyższym:nerd:
Andariel współczuje @:-(
ja nadal czekam ale mi nie tęskno:sorry:

tak w ogóle to robie ciasto z przepisu Malinki
obiad mam z wczoraj to musiałam czymś się zająć
moje dziecko lampi sie na reklamę kampanii społecznych u góry:-D:laugh2::-D
a jak edytuje post to na moją pandę

co do powrotu do pracy to ciągle myślę i sobie wyobrażam jak to będzie
już wiem że nie wrócę do tego samego pokoju

witam, Jagoda zasnęła więc się relaksuje prze kawie ince z grześkiem i orzechami laskowymi.
U nas dzisiaj w dzień naleśnikowy, taka angielska tradycja, więc pewnie zrobię naleśniki na obiad.
Maggie siadaj i pisz, BB możesz sobie na troche odpuścić.
Ja na razie egzamin przeniosłam z 22lutego na 9 marca, bo mieliśmy zdawać razem z mężem, ale okazuje się że miałabym mój 5 min. wcześniej niż on skończy, więc dupa.
Nic, więcej czasu do nauki. A kiedy teorai to pojęcia nie mam ba zupełnie brak czasu na jazdę.
O i juz pospała

reklama
współczucia dla dziewczyn z @ i tych wracających do pracy

Piwonia jak ćóry? Zdrowieją?

Moja Niunia uspiona w wózku przed domem a ja z kawką mykam poczytać :-) a zaraz pranie i prasowanie :baffled::baffled:

dopiero doczytałam: izabela super ten park wodny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry