reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Anet Ctrl+ wciskaj to ci się powiększy strona:-)
A paciorkowiec skąd?! Zrobili jakieś badania żeby go wykluczyć? Biedna jesteś, znowu ci przy dzieciach nie pomoże:confused2:[/COLOR]
Efe,stokrotne dzieki,teraz juz mam normalne literki-tak to jest jak ktos na kompie sie nie bardzo zna:sorry:
a co do paciorkowca,to nie mam pojecia skad sie wzial...mam nadzieje ze to jednak nie to,bo wsumie zadnych badan mu nie robili,a sama pytalam czy moze jakis wymaz czy co...ale lekarz stwierdzil ze nie ma potrzeby:eek:....teraz po antybiotyku,juz lepiej,bo goraczka nie rosnie
Dzis Gosia za to dokuczala od rana,balaganu narobila w pokoju,wszystkie maskotki poprzynosila ze swojego,do naszego i tak lezaly caly dzien,no bo ona sie przeciez bawi.....:rofl2:...potem obiadu jesc nie chciala,bo kotlety ble...i wyla(doslownie) pol godziny bo chciala jajko sadzone:sorry:...no i skapitulowalam i usmazylam....eh....
Karolinka,za to grzeczna(odpukac zeby nie zapeszyc),bawi sie sama na kocyku,na podlodze i nawet nauczyla sie przekrecac z pleckow na brzuszek:szok:....bo z brzuszka na plecy juz dawno umiala:tak:
Piwonia,no ladnie twoja Ala przybrala na wadze,gratki wielkie;-):-)
Moja ladnie wcina obiadki,nawet ostatnio za malo jej maly sloiczek:szok: ale jeszcze nie daje wiekszego.....dzis ugotowalam jej zupke z brokulem i tez wcinala.....a kanapki jak jem to tez by z checia zjadla..he,he,jak Kasie twoj Miloszek:laugh2:

reklama
hej,

Miranda- u mnie tez nalesniki byly dzis- jak tlusty wtorek to trzeba bylo usmazyc
Anet- ale masz grzeczna corcie, sama sie bawi- ale Ci dobrze
Piwonia- ladnie Ala przybrala, chyba po tych sloiczkach co? i Gabi tez pofaldowana slicznie- to chyba Adas-cycus oostal sie chudziaczek jako jedyny
Deli- daj znac co tam po wizycie

u nas dzis bardzo wiosennie, tak mi slonce przygrzalo na spacerze ze kurtke zdjelam nawet
dlugo bylam, maly spal slodko a teraz marudzi bo spiacy znowu a zasnac nie moze jakos
o rany - co za marudek
konczyc musze bo sie nie da

a ja z ciastem się witam, znowu nakrusze na klawiature
takie dobre mi wyszło, że już prawie nie ma:szok:

chyba za dużo kalorii spaliłam dziś na spacerze
a spacer był wybawieniem bo Gabi mi dziś spać nie chciała
dopiero jak ją wsadziliśmy w wózek to godzinkę pospała
oooooo już się obudziła po 30 minutach
:confused2:
my juz po spacerku i szczepieniu,mała nawet nie zauważyla,ze ja kłują,tylko na lekarke troszku popłakała,moja jest nieufna do obcych zauważyłam i cieszę sie,bo w niecały miesiac mała przybrała aż 960 g i teraz wazy 6600g:szok:aż byłam w szoku i lekarka tez:szok: i od marca możemy powoli żółtko wprowadzac co 2 dzień,glutenu nadal zero;-)
nastepne szczepienie mamy statniego marca,tylko niewiem u kogo bo moze tak byc,że nie bedzie juz naszej lekarki chyba sie załamie:-(:crazy:
u nas piekne słonko wyszło,ale wróciłam w mokrych butach:-(:wściekła/y::crazy:bo takie chlapy są na ulicach,bo tylko po nich chodze,chodniki omijam szerokim łukiem bo są nieodśniezone
Iwonka ślicznie Ala przybrała! Ale czemu tego glutenu nie możecie jeszcze? my szczepienie mamy na początku marca i muszę się zapytać o to żółtko:sorry:
Efe miałam Ci pisać kiedyś, jak się moja córa na Twoją skaczącą pandę patrzyła!:-)
jestem dziś leniwa i niezorganizowana, ale czuję się absolutnie usprawiedliwiona:-p
No dzisiaj to wyjątkowo marudna i jęcząca zamilkła jak zobaczyła ruszające się literki na ekranie. Dobrze że moja mama przyszła bo bym w akcie desperacji jej dzisiaj bajki włączyła:confused2:
Efe,stokrotne dzieki,teraz juz mam normalne literki-tak to jest jak ktos na kompie sie nie bardzo zna:sorry:
Ależ proszę bardzo:laugh2:
Te jajko to jak u mnie. Jak zrobię zupę to mój zje talerz i idzie robić sobie kanapki:confused2:

Kochane ja dopiero teraz, bo jeszcze do sklepu musieliśmy po siedzisko do Mutsy, bo mała w gondoli się nie mieści i nie mam jak na spacer pójść. Na jutro mają mi sprowadzić kolor :-). Pół roku temu nie kupiłam, bo nie wiedziałam jaki kolor i dalej nei jestem pewna który chce ... No ale coś muszę już kupić, bo mała nie ma jak iść na spacer :-(. No a potem obiad i tak jakoś zeszło ...

A teraz do sedna. Wizyta u alergologa super. Lekarka zadowolona :-) więc my też. Bała się że mała na AZS, ale na szczęscie to nie to, dostaliśmy maść i powinno już zacząc się cofać to łotokowe coś co ma z niedojrzałości. Kropelki za 2 tygodnie mamy odstawić i patrzeć jak reaguje bez. A tak to w 6 tyg. przybrała 900g <szok> nie dość, ze miała biegunkę i straciła w miedzy czasie to pięknie przybrała. Tak czy siak najważniejsze, ze jest wszytsko w porządku i plamki z twarzy mają szybko zejść :-).

Mała zasypia, a tatuś z nią. Wczoraj poszła do łóżeczka spać a dziś tatuś sobie znów ją wziął do łóżka :-). Nie było nas 1 noc i tak się stęsknił za córeczką, że szok. Powinnam być zazdrosna :)))))))))))))))

No i zapomniałam napisać. Mamy potwierdzone u następnej lekarki ząbkowanie. Wiec wiem dlaczego maruda :-(. Oczywiście dodała, że jutro nie wyjdą jeszcze, ale już jest bliżej niż dalej do ząbków. Sześć tyg. temu na pierwszym spotkaniu mówiła, ze do ząbków jeszcze daleko....

Ostatnia edycja:
Witam:-)
Piwonia super Ci córcia przybrała, pewnie mały łakomczuszek;-)
Efe mój Jaś szaleje za Twoją pandą:-DJula zresztą też:-D:-D
Anet Jasiul też potrafi się sam długo bawić. A dziś pobił chyba rekord - godzinę sam się w łóżeczku bawił:szok: Mama się wyspała a tata zdążył półki umyć;-)
A ja się witam dopiero z kawką:-D:-D Zapaliłam sobie właśnie w piecu i za chwilę będę mieć ciepełko w domu bo na razie tylko 22 stopnie czyli jak dla mnie zdecydowanie za zimno:-D Ale się wkurzyłam bo zauważyłam że mój spalił mi moje cosmopolitany:wściekła/y::no::angry: Cóż jego strata;-):-D:-D

Piwonia właśnie doczytałam, ale Ala ładnie przybrała. Ja tu piszę, że 900g przez 6 tygodni a twoja w miesiąc więcej. Bravo dla Ali.

Wpadlam powiedziec dobranoc,bo dzis nie mam natchnienia na kompa,jakos padnieta jestem.....
Deli twoja tez dobrze przybrala na wadze,przeciez jeszcze chora byla w miedzy czasie

Wiec spokojnej nocki kochane zycze,pa,pa....:happy:

Nie no ja się bardzo ciesze, że moja przybrała tyle, ale do Ali to się nie umywamy nawet jak dodamy strate przy biegunce :)))

A bym zapomniała po raz kolejny usłyszałam, ze po Oli widać ze charakterek to ona MA :rofl2::rofl2::rofl2: powinnam już się BAĆ :laugh2:?

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry