reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej!
My nadal pochorowani :-( Antek zaczął mi do tego kasłać:-( Ale lekarka mi go zważyła i mi dziecko waży już 9300 :eek::eek:Jestem tak zmęczona, ze nie mam siły iść spać...

reklama
Ja to dzis z wrażenia nie zasne kupiłam spacerówke za mój głeboki wózek:-D:-Ddecyzja była nagła bo to okazja:-)
deli ciesze sie ze z Oli dobrze, a ząbki wyjda to nieuniknione ale to długo schodzi, szkoda ze musi cierpiec:-(
Piwonia no super ci przybrala, pewnie od obiadków:tak::tak:
Mjuz przykro mi ze znow chorzy ale sie was uczepiło :no::no:trzymam kciuki zeby szybko poszło precz.
Dobranoc ale z wrazenia chyba nie zasne juz sie nie moge doczekac jak dojdzie ten wozek choc przez zaspy a na spacer pojde nooooo hihihih

Piwonia właśnie doczytałam, ale Ala ładnie przybrała. Ja tu piszę, że 900g przez 6 tygodni a twoja w miesiąc więcej. Bravo dla Ali.

Aniu,ale twoja tez ładnie przybrała,patrzac ile osttnio przeszła
i fajnie,że macie dobre wieści od lekarki,a co do ząbków u nas też i dlatego mała mi sie w nocy budzi,juz lekarka powiedziała,że jej sie spłaszczyły dziąsełka,wiec niedługo powinny sie przebić,zobaczymy czy sie sprawdzi

Hej!
My nadal pochorowani :-( Antek zaczął mi do tego kasłać:-( Ale lekarka mi go zważyła i mi dziecko waży już 9300 :eek::eek:Jestem tak zmęczona, ze nie mam siły iść spać...

mju zdrówka dla was,oby szybko te choroby poszły

witam w środe popielcową
my od 7 na nogach juz i na dodatek,mała wstała z katarkiem,a wczoraj jej nic nie było,mam nadzieje,ze to tylko chwilowy katarek i nic wiecej z tego nie bedzie
mam cichą nadzieje,że na mały spacerek uda nam sie wyjsć

Hej
Mju współczuje ci tego zmęczenia. A ty jesteś dzielna babka i poradzisz sobie!

Kasia pochwal się koniecznie nowym nabytkiem. Ja ciągle szukam i już oczopląsu dostaje:eek:

Właśnie przyjechali nam parking odśnieżać. Kurde też się wzięli jak już odwilż przyszła. Ale to drugie podejście bo ludzie nie chcą usunąć samochodów pomimo ogłoszeń na klatce. Idioci. Wolą się przekopywać do nich rano. Ich sprawa ale żebym ja nie miała jak swobodnie wózka z bagażnika wyjąć to już mnie szlag trafia.

Edit: Kasiu znalazłam, śliczny
i czekam na pierwsze relacje:))))

Ostatnia edycja:
Hej! Witam środowo-popielcowo.
U mnie noc pod znakiem syna gruźlika. Antek kaszle okropnie - ale zaczyna mu się odrywać...
Łehhhhh
KASIA jaki wózek? Pochwal się bo znając Ciebie to wyhaczyłaś jakąś super okazję!:tak:

Witam sie i ja .Nocka mozliwa ale dzies u mnie piękne słoneczko od rana świeci wiec mam wyśmienity humor od rana:-).Spacer murowany tym bardziej ,że D wziął se wolne to razem pójdziemy;-)
Mju współczuje choróbska kurujcie sie jak najszybciej;-)
Piwonia no to Ala w końcu ruszyła do przodu z wagą oby tak dalej:-)
Deli super mała przybrała ja azboje sie mojego klocka ważyć a zauwazyłam ,że po glutenie przytyła.
Kasia pochwal sie nowy nabytkiem:tak:
Miłego dnia dla Was

witam:-)
u mnie tez kaszląco!. Od poniedziałku cos wisiało w powietrzu i wczoraj Angelinka juz jak wróciła z przedszkola to kaszlec przestac nie mogła, od rana dzwonie do przychodni ale ciągle zajęte, najgorsze ze muszę tam isc tez z Alicją mam nadzieje ze jakies wirusa niezałapie:no:

wczoraj byli u nas dziadkowie u Angelinki na 3latka, dostała parę ubranek przyda się na wiosne jak oczywiscie ta nas zaszczyci ;-)

tesciowa wiedzą ze dietkuje i nie jem czekoladek przywiozła mi wielkie opakowanie mercii:-):wściekła/y: jak jej wczoraj powiedziałąm ze od kilku dni nie karmie piersią to ją zatkało

ide podlac co trzeba, pa

hej dziewczyny:-D

wszystko sie wali:-(
tesciu lezy na oiomie:-(:-(:-( ma bardzo zle rokowania:-(:-(:-(

sylwia zapalenie oskrzeli... wymiotuje sama flegma:-(
oliwka ma biegunke i temperature:-(

normalnie masakra... wszystkim zycze duzo zdrowka a zwlaszcza pociechom:tak:;-)

za jakis czas znowu postaram sie zajrzec:-D
buziaczki od cioci:-D:-D:-D:-D

witajcie.....
Ja tylko na chwile,bo zaraz zabieram sie za lepienie pierozkow ruskich....mala zasnela,ale to pewnie na chwile...moze kawe zdaze wypic:laugh2:
Karolina tez coraz gorzej kaszle,no nie wiem czy to bez antybiotyku sie skonczy w czwartek do kontroli idziemy,to zobaczymy....
Mezusiowi juz od tylka odlazlo,bo juz po domu sie szweda i nawet klocic sie dzis zacza ze mna.....wrrr....stwierdzil ze ciaza mi mozg wyzarla :szok:....no ladne podziekowanie uslyszalam za to ze go dogladalam w chorobie....:-(
Sempe,wszystkiego dobrego dla Angelinki z trzecie urodzinki....o nawet mi sie zrymowalo...no i duzo zdrowka ,przedewszystkim!!!
Basia,to masz nie wesolo w domku,kurujcie sie ,a za tescia trzymam kciuki:tak:

reklama
Witam się;-)
Basia mam nadzieje że wszystko się jakoś ułoży:-(:-(
Sempe wszystkiego najlepszego dla małej solenizantki;-)
I dzięki że mi przypomniałyście o środzie popielcowej, już chciałam przegotowywać parówki na śniadanie:baffled: Moja głowa śpi ostatnio zdecydowanie więcej niż ja:baffled:
Pozdrawiam i życzę zdrówka dla chorych żeby wyzdrowieli i dla zdrowych żeby nie zachorowali;-):-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry