reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja:-)
Amelka wlasnie sie turla po podlodze a ja mialam chwilke by zjesc sniadanie i poczytac co u Was:tak::-DAmelka tez za dnia malo sypia i ciagnie do towarzystwa wiec bawimy sie na kocyku w pokoju:tak::-D:-Dprobuje raczkowac ale niestety jak dupke podniesie to glowe kladzie na kocyk i tak lezy hahaha:happy:
Deli chce cie pocieszyc-u nas idzie juz trzeci zabek i mala nawet jesc nie moze bo placze jak butle dostaje....widac ze glodna ale sie bardzo meczy bidulka:zawstydzona/y:
u nas lekki przymrozek ale slonko wyszlo wiec pewnie na spacerek do parku ruszymy po obiadku:tak::-D
zdrowka chorowitkom zycze:tak:

reklama
hej

mam chwilke bo Mała zasneła w samochodzie jak wracałyśmy w przychodni, przełożyam ja do wózka i śpi pod oknem. Jest lekki wiaterek ale temp na plusie wiec git

otóż moje słonko dziś (równe 6 miesięcy) waży 6450 i ma 65 cm :-)
Nie wiem czemu ale na słoiczkach 2 razy dziennie (warzywka dostaje na obiadek a owocki z kleikiem wieczorem) przybrała mniej niż jak była tylko na moim mleczku :eek:. Może jak wprowadzimy mięsko (od dzisiaj) to więcej przytyje.

Moja myszka się zrobiła bardzo nieufna wobec obcych i chyba troche nieśmiała bo robiła podkóweczke na kazdą nową osobę i była cichutka i spokojniutka a w domu to wulkan energii :szok:. Pod koniec wizyty juz bardziej była odważna ale to i tak nic w porówaniu z tym co w domu na podłodze wyrabia :-D

Piwonia Alicja super ci przybrała, ma dziewczynka apetycik :tak:
deli super ze masz dobre wieści od alergologa, kamień z serca, co? A spacrówke jaki kolorek zamówiłaś????? ja mam ten sam kolorek co gondola ale my w gondolce jeszcze spoko sie mieścimy :tak:
Anet jak mąż ma siły na kłótnie to zagoń go do obowiązków :tak:
basiu zdrówka dla całej twojej rodzinki, współczuje tego szpitala
Mju dla Antka tez zdrówka, oby choroby wszystkim chorowitkom szybko przeszły
Sempe sto lat dla Angelinki i moc buziaków

WITAM SIE SRODOWO
UMNIE ROKSANKA WLASNIE USNELA , OD 8 NIESPALA . UNIEJ ZABKOW JESZCZE NIEWIDAC , A I DO RACZKOWANIA TEZ JEJ JESZCZE DALEKO - TYLECZEK MA ZA CIEZKI , JAK GO DO GORY PODNIESIE TO GLOWKA LEZY :-D. A CO DO SPACEROWKI TO TEZ JUZ MUSIALAM KUPIC BO NA GONDOLE TO JUZ DAWNO ZADUZA :tak:.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE

Ostatnia edycja:
hej

Nie wiem czemu ale na słoiczkach 2 razy dziennie (warzywka dostaje na obiadek a owocki z kleikiem wieczorem) przybrała mniej niż jak była tylko na moim mleczku :eek:. Może jak wprowadzimy mięsko (od dzisiaj) to więcej przytyje.

Moja myszka się zrobiła bardzo nieufna wobec obcych i chyba troche nieśmiała bo robiła podkóweczke na kazdą nową osobę i była cichutka i spokojniutka a w domu to wulkan energii :szok:. Pod koniec wizyty juz bardziej była odważna ale to i tak nic w porówaniu z tym co w domu na podłodze wyrabia :-D

deli super ze masz dobre wieści od alergologa, kamień z serca, co? A spacrówke jaki kolorek zamówiłaś????? ja mam ten sam kolorek co gondola ale my w gondolce jeszcze spoko sie mieścimy :tak:

Na mięsku lepiej przytyje :-) zobaczysz :-D moja na mięsku poleciała dużo do góry :-)
Co do tego, ze jest nieufna to ten wiek teraz u naszych pociech. Za niedługo minie.

No my niestety do gondoli się nie mieścimy już :zawstydzona/y:, a myślałam, ze choć do końca lutego damy rade, a tu lipa. Kolorek jeszcze pod znakiem zapytania niestety. Nie chce tego samego co gondola bo miałam jasny zielony, a spacerówka będzie się szybciej brudzić i chce zmienić. I tak miałam takie założenia jak kupowałam gondolkę :-) Może coś z brązu wezniemy.

hej

mam chwilke bo Mała zasneła w samochodzie jak wracałyśmy w przychodni, przełożyam ja do wózka i śpi pod oknem. Jest lekki wiaterek ale temp na plusie wiec git

Piwonia Alicja super ci przybrała, ma dziewczynka apetycik :tak:
Anet jak mąż ma siły na kłótnie to zagoń go do obowiązków :tak:
basiu zdrówka dla całej twojej rodzinki, współczuje tego szpitala
Mju dla Antka tez zdrówka, oby choroby wszystkim chorowitkom szybko przeszły
Sempe sto lat dla Angelinki i moc buziaków

i tak ładnie malutka ci przybrała,bo moja na sloiczkach bez mięska i deserkach tez malutko przybierala,ale odkąd je z mieskiem to tak ładnie przybiera,a co do tego czy ona łakomczusze nie moge powiedzieć,bo ona tylko pół słoiczka zjada czasem z trudem,tyle,ze nadal dużo (.)(.) dostaje,bo niechce nic innego do picia

my do gondolki tez sie nie mieścimy,ale chce choc do końca miesiaca wytrzymac moze sie uda

ale mam dziś marudka w domu...... nawet obiadu jeszcze nie zrobiłam.....
właśnie się turla po podłodze i zwaliła na siebie mate :-) i leży i zastanawia się co jest nie tak :sorry:łoj Zosia Zosia :-)
my do lekarza na szczepienie idziemy w piątek. ciekawe ile mi moja Kluska przytyła :-p

Anet ja poproszę przepis na te pierogi. Może jakaś wersja dietetyczna?
A tego twojego męża to ja bym w dupę kopnęła za takie gadanie. :wściekła/y:!!!
Powinien cię na rękach nosić
Ta na rekach , on? ale sie usmialam.....robil cos w garazu na dole, i przyszedl do mnie jeszcze z pretesja ze nie przyjde nawet i nie zapytam czy mu w czyms nie pomoc...no kuzwa mac,za przeproszeniem.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....a ja to niby co,nic nie robie w domu? I tez nawet nie zapyta czy moze Karolinke przypilnowac,czy cos innego....to nic,zero pomocy w domu, no i jeszcze ma do mnie pretensje,o byle co.....:crazy:
Ale mnie dzis wnerwil.....:wściekła/y:
A przepis na pierogi to prosty Efe,ziemniaki,ser i cebulka podsmazona(dzis na masle),troszke soli i tyle....a czy dietetyczny to nie wiem...he,he:laugh2:

Karolina zasnela i kaszle cos gorzej...kurcze same problemy:-(
A z Kasi kompem to nie dobrze,zeby sie udalo naprwic:tak:

a ja wyszłam z mała na pole,bo tak strasznie wiercili i kuli młotami,że mała marudziła i spac nie mogła bo ja budzili
a teraz dosypia jeszcze w gondoli,a ja sie rozgrzewam ciepłą kawką,bo zmarzłam strasznie wieje:wściekła/y:

Hej
My dzisiaj po ostatniej dawce Infarix i żółtaczka. Teraz kolo 9 miesiąca kontrola i kolejne szczepienie dopiero w 13mc :-). Nati była baaardzo dzilna. Nie płakała,więc w nagrode poszłyśmy na zakupki do Arkadii:-). Kupiłam jej w Mothercare miseczki i łyzeczki do karmienia,pojemniczki do zamrażania, śliniaczki , w HM tez kilka rzeczy i w Smyku. No i nie wiedzieć kiedy wydalam calkiem calkiem sporą sumkę...Po powrocie do domu ugotowałam bazę do zupki,którą zamierzam zamrozić i dawać przez kolejne dni:).

Dziewczyny,ile podajecia mięska wszym dzieciaczkom. Ja wczoraj kupilam takie w słoiczku Gerbera( trochę jak konserwa mojego psa pachnie ;-) i jakoś stwierdzilam,ze chce jej sama gotować)

Aha Nati waży 6200,mierzy 64cm. Dluga kruszynka,ale p.doktor powiedziala,ze tk.tluszczowa jest,rozwija sie ok,wiec po prostu jest drobnokoścista i tyle:). Teraz jak jej urozmaicamy diete ,moze bardziej przytyje..zobaczymy..bez stresu...

reklama
Hej
My dzisiaj po ostatniej dawce Infarix i żółtaczka. Teraz kolo 9 miesiąca kontrola i kolejne szczepienie dopiero w 13mc :-). Nati była baaardzo dzilna. Nie płakała,więc w nagrode poszłyśmy na zakupki do Arkadii:-). Kupiłam jej w Mothercare miseczki i łyzeczki do karmienia,pojemniczki do zamrażania, śliniaczki , w HM tez kilka rzeczy i w Smyku. No i nie wiedzieć kiedy wydalam calkiem calkiem sporą sumkę...Po powrocie do domu ugotowałam bazę do zupki,którą zamierzam zamrozić i dawać przez kolejne dni:).

Dziewczyny,ile podajecia mięska wszym dzieciaczkom. Ja wczoraj kupilam takie w słoiczku Gerbera( trochę jak konserwa mojego psa pachnie ;-) i jakoś stwierdzilam,ze chce jej sama gotować)

Aha Nati waży 6200,mierzy 64cm. Dluga kruszynka,ale p.doktor powiedziala,ze tk.tluszczowa jest,rozwija sie ok,wiec po prostu jest drobnokoścista i tyle:). Teraz jak jej urozmaicamy diete ,moze bardziej przytyje..zobaczymy..bez stresu...
napewno jak miesko wprowadzicie to bedzie lepiej przybierała,bo moja po nim ładnie utyła choć malutko jada

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry