reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Mola Efe dziekuje bardzo ten wózek ma bardzo duzo pozytywnych opinii i i juz widze ze bedzie nam dobrze sluzył:tak::tak:
Efe grunt ze masz juz ten rowerek napewno bedzie sie podobał:tak::tak:
Mola ta waga sie tak nie martw pewnie taka jej uroda
Miłosz juz spi mam nadzieje ze juz na noc:-)

reklama
Kasia wózek super,ja mam fotelik identyczny ten najmniejszy z Coneco,a Mateo wygląda w nim extra i ten uśmiech,mówi wszystko
a ja w końcu skończyłam album,ktory zaczęlam,ciesze sie,bo juz mnie drugi korci,
i pozbyłam sie starszych córek do dziadków posłałam,bo mi cały dzień truły i na kolanach chodziły,zeby je posłać,a tylko dlatego,że tam jest siostrzenica i dlatego,wiec posłałam,ciekawe jak jutro Ala bo ona jak ich nie widzi to jest bez humorku

O piwonia bys mogła sie ciut pochwalic tymi albumami bardzo ciekawa jestem jak ci wyszły:tak::tak:MIłosz bardzo za Kuba przepada, jak go widzi to az piszczy:-)

Andariel pożycz tych ptaszków. Ja to se co najwyżej załączę odgłosy natury na radiu GG:-( Ale live lepszy. A dziecka nie głodzisz! Toć przybiera na wadze. Po prostu przez ten azs jesteście trochę w plecy. Nadrobicie spokojnie;-)
no, ptaszki są pierwsza klasa, przypomniało mi się, że jak się tu przeprowadziliśmy z Wawy to pierwsze co mnie zaskoczyło mega-pozytywnie, to właśnie śpiew tych pierzastych:tak:
co do diety to nawet nie to, że przez azs, bo od początku miałam zamiar 6 m-cy tylko na piersi dziecko trzymać; teraz też nie testuję nowych rzeczy 7 dni, tylko właściwie 3-4 (zwłaszcza, że daję takie najbezpieczniejsze, wg etykiet po 4 m-cu); tylko widzę, że jej potrzeby są znacznie wieksze:-Dale już nad tym pracujemy;-)
a jaki rowerek zakupiłaś?

moja córcia ucięła sobie drzemkę i jeczcze spi - a zbliża się czas kąpieli i jeszcze chciałam jej jabłko podać:eek:

O piwonia bys mogła sie ciut pochwalic tymi albumami bardzo ciekawa jestem jak ci wyszły:tak::tak:MIłosz bardzo za Kuba przepada, jak go widzi to az piszczy:-)

No wlasnie Iwonko, pochwal sie plis bo tez jestem ciekawa bardzo:tak:

dzisiaj nie ma szans,bo nie ma dobrego światła i nie mam zdjęć zrobionych
a jutro i tak musze go obfocić i wstawic gdzie trzeba,to tu tez gdzieś jutro wkleje

Piwonia pochwal się :-)
Kasiu wózeczek 1 klasa

Mi Oliwia zasnęła na brzuszku, a głowę ma na juniorku :-) bosko wygląda.
Fotki porobiłam z tej okazji :-)

Witam po odwyku
Młodzieniec mi się rozregulował i w nocy woła jeść 3-4 razy:no:.Poczatkowo stawiałam na kolejny skok, ale musze pogadać z pediatrą, bo to za długo trwa.
Piertek ma niestety skazę białkową i ja odzwyczajam się od mleka:-(. Gorzej, że obiadki i deserki jada jak ma humor, niby się rwie, ale (.)(.) lepsze, a tu zaraz 7 miesięcy:no:
Ciekawe co tam u Was, bo nawet nie miałam kiedy podczytywać, mama jest u mnie a ona nie rozumie potrzeby bb.
Życzę duuuuuzo zdrówka.

reklama
Dziecko mi padło o 19 przy cycku :-) dawno czegoś takiego nie zrobiła....
a ja szukam krzesełka do karmienia dla mojej słodkiej.. o na leżaczku nam niewygodnie.. dziś na kolanach u mamy jadła :-p
Piwonia pochwal się pochwal swoim dziełem - jestem ciekawa co ślicznego zrobiłaś :-)
Deli zdolną masz córkę :-p moja Zosia jeszcze nigdy nie zasnęła na brzuszku :sorry:

edit: śpijcie słodko. dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry