Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Olenka,niestety nie upieklam,nad czym dzis strasznie ubolewam....buuu.....a do sklepu daleko....buuu....bo na wsi mieszkam....buuu....a nawet zadnej czekoladki nie ma w domu:-Anet pieklas jakies ciacho? Za mna tez caly dzien cos slodkiego chodzi ale nieche mi sie piec.Meza do sklepu wyslalam bo slodka buleczke:-)
Mola,w czwartek,tez sprzatalam tak z grubsza,ale u nnie na dluzej tak to sie nie da posprzatac...wrr....bo zaraz znow balagan, ja to caly czas bym musiala chodzic i sprzatac,a czasem mam juz dosc,tak codziennie,no i potem mi sie nawarstwiAnet dlatego ja nigdy nie sprzatam w sobote zeby sobie nie psuc nastroju weekendowego, tylko zawsze wybieram na to inny dzien. W tym tyg np we czwartek sprzatalam.

Ja juz z miesiac temu przewijak zlikwidowalam. Jak zobaczylam ze mala wchodzi pod niego i macha tam raczkami i nozkami to mialam taka wlasnie wizje ze jej spadnie na glowespacer byl boski słonko grzało ekstra byliśmy hehe równo 1,45 minut:-)
tylko kurcze chodniki miejscami nie odśnieżony w tym bruzdy takie że musiałam zakichaną spacerówkę do góry brać
o nie dużego wózka się nie pozbędę
a z ostatniej chwili mam stan przed zawałowy położyła Julę spać ona jak zwykle najpierw się wierci po całym łóżeczku no i nagle słyszę łomot i krzyk jak biegłam miałam wizję leżącej Julki na podłodze aż mi serce w gardle stanęło ale nie wpadam a Jula leży w poprzek głową do ściany i krzyczy na buzi opiera się przewijak
i nie wiem jak to zrobiła że tam gdzie nogi miała przewijak na łóżeczka gdzie głowa na niej nogami tak podbiła czy jak nie wiem jak uspokoiłam i położyłam do łóżeczka to jak spojrzała na przewijak histeria była od nowa i bez przewijaka będzie kurde a niby to takie fajne stabilne ale mobilne dziecko to może sobie krzywdę zrobić:--
-
eek:
![]()
poza tym i tak go juz dluzszy czas nie uzywalam bo przy zmianie pieluszki mala obraca mi sie 50 razy na brzuch wiec juz wszystko przy niej robie na lozku. Wspolczuje mrozacej krew w zylach przygody! Wyobrazam sobie co musialas przezyc
dobrze ze nic sie nie stalo Juleczce!8 godzin ! Zazdroszcze !U nas marudnie i tez sennie. Chybazeby sie szykuja bo Gabrys w nocy poplakuje i jak go biore do karmienia to trudno mu znowu zasnac i tak wychodzi, ze spie po 6 godzin, ale z 4 przerwamiWitam niedzielnie
Nudny dzien sie zapowiada.. Mam okropnego lenia! Ostatnio budze sie codziennie niewyspanaSpie po 8 godzin i chodze senna,...

nigdy wczesniej sie tak nie zachowywala...

ale tez pomysle,czy go niedlugo nie zlikwidowac....
juz myslalam ze oszaleje,tak sie darla,wszedzie zle i zle...a jak na rece bralam, to cala moja brode do buzi brala i tak mocno dziaslami gryzla ,ze ho,ho...
..i ciagle bylo baba baba baba....tak sobie moje dziecko gadalo,az tesciowa z dolu przyszla...he,he.....no ale jak Karola babcie wolala,to babcia przyszla
hihi ja też sypiam po ok 8 godzin i dla mnie to mało wysypiam się przy 10;p
a najlepiej się czuję jak zasnę koło 23 i wstanę koło 9 nie umiem zasnąć przed 22 więc mimo możliwości nie mogę ulżyć mojej potrzebie;/
Jula jak zasnęła 16,45 po tym jak ledwo ją uspokoiłam biedulkę tak śpi jeszcze muszę ja chyba zaraz obudzić na amku;/
mój już wrócił i poszedł po browarka mniam![]()
a maz tez mi nie pomoze...dla niego moze byc za przeproszeniem nasrane na srodku i to go nie rusza.