Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Hej
moja się już wyspała a jak wyspana to się sama ładnie w łóżeczku pobawi, więc wpadłam na chwilkę, bo zaraz pewnie będzie przebieranie i karmienie
kurde kaszle coś
kurde jak spała kombinowałam w co ją ubrać bo z kombinezonów wyrosła już
strzeliła z tą wagą i w nic się nie mieści ale ja oczywiście happy
nie to że narzekam
doszłam do wniosku że nie opyla się kupować nowego kombinezonu bo już coraz cieplej się robi i mamy kurteczkę zimową to jakoś przechodzimy
w co wy teraz dzieci ubieracie?
moja się już wyspała a jak wyspana to się sama ładnie w łóżeczku pobawi, więc wpadłam na chwilkę, bo zaraz pewnie będzie przebieranie i karmienie
kurde kaszle coś
kurde jak spała kombinowałam w co ją ubrać bo z kombinezonów wyrosła już
strzeliła z tą wagą i w nic się nie mieści ale ja oczywiście happy
nie to że narzekamdoszłam do wniosku że nie opyla się kupować nowego kombinezonu bo już coraz cieplej się robi i mamy kurteczkę zimową to jakoś przechodzimy
w co wy teraz dzieci ubieracie?
. Ale ten co obecnie najlepiej na nią pasuje - biały (kupiony na chrzciny),przydałoby sie wyprać
, tylko nie wiem czy jak go wsadze do pralki to sie letni nie zrobi 

jak ostatnio mój M. karmił Ninkowatość, to słyszałam tylko takie ciche "o jezusie", "o kurde", "ajajaj" i nagle zobaczyłam jak tatuś pomyka z dzieckiem w łapkach w stronę przewijaka. Pytam się więc czy juz po karmieniu i słyszę stłumione "tak" - tu wygrała moja ciekawość i postanowiłam rzucic okiem na me dziecię i co ujrzałam? upapraną po czubek głowy uśmiechniętą córę z wymazanymi marchewką paluchami i włosami;-) i ciuszków się nie udało doprać

)ale kurde kaszy jeczmiennej nie mialam,nawet tesciowa na dole tez nie miala,wiec wyszla ogorkowa.....no i maz wciagna 3 talerze
,a podobno zup nie za bardzo lubi-pewnie glodny byl,nie wiem , nie interesi mnie,nawet sam sobie przygrzewal.....he,he....