reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mała śpi to wpadłam na chwilkę
My też dziś na spacerku byłyśmy z czego połowa na rękach i w sklepach. Zła jestem na mojego jak diabli. Dzwoni żeby wychodzić z domu bo już jedzie a pojawia się po pół godziny:wściekła/y: Ale nie ma tego złego...poszłam z małą na rękach do lumpka i mamy kombinezon za 15zł i jeszcze pare innych kwiatków. Jak już mi mała w wózku (w końcu przyjechał) zasnęła to zrobiłam zakupy i jak wlazłam na 4 piętro przypomniało mi się, że jeszcze miałam aptekę odwiedzić. Ale już się nie ruszam. Pójdę jutro.
W niedzielę wyciągam z garażu spacerówkę i sprawdzam czy jest regulowane oparcie. Jak nie zaczynam się rozglądać za parasolką jakąś bo już z tym moim nie mogę.

Kasiu w sygnaturce sesja z królikiem specjalnie dla ciebie. Na pocieszenie i na półurodzinki dla Miłoszka;-)

spacerek zaliczony, obiad nastawiony więc wpadłam do Was :-)
Zośka właśnie rozwala łóżeczko...:eek: ciekawe kiedy ono padnie bo jest biedne przy tej mojej pchełce :-p
o i już nie rozwala tylko siedzi tu ze mną :sorry:
moja sis ma dziś kontrolę u gin. ciekawe jak tam jej fasolka/fasolek się ma. 3majcie kciuki żeby wszystko było ok - to 8 tydz :-)
Kasiu współczuję chorobska......:-(
Deli udanego wyjazdu :-p
jem sobie właśnie jabłko i Zosia mi je oblizuje i wysysa :-D

Kasiu współczuję może Miłoszkowi ząbek idzie albo ta 3 dniówka i wszystko będzie ok.Oby trzymam kciuki .My jutro szczepienie ale mała nadal mocny katar ma zobaczymy co powie lekarz.A co do pracy to współczuję i jeszcze bardziej trzymam kciuki za dobre zakończenie.
Deli zazdroszcze tej babuni;-)
My dziś w domu bo za oknem szaro ,buro i deszczowo.
Anett może mąż zmądrzeje w końcu.
Kurcze Rubi to już nas chyba wogule nie nawiedzi i Gosia tak samo dawno i ch nie było.
Matko ja znów ze starszakime wojne prowadze już sama nie wiem co na niego zadziała:angry:

Kasiulek jeszcze na T wstawiłam dla polepszenia humoru, bo tu kiepsko widać.
Oby Miłoszkowi szybko przeszło paskudztwo.
My szczepienie za półtora tygodnia. Znowu zważymy kluskę i zobaczę ile przybiera w dwa tygodnie.
Chogata moja koleżanka ze swoim 9-latkiem do poradni poszła bo już jak to stwierdziła "nie ma na niego kary". Psycholog kazała przyjść z mężem na wspólną rozmowę.
Reksio kciuki zaciśnięte.
Wy też trzymajcie bo moja chrześnica w Akademii Medycznej od dzisiaj jest. Modle się, żeby wyniki wykluczyły tą padaczkę.

Ten 9-latek ma dziewczyne i całuje sie po piwnicach. A jego bunt trwa 8 lat :/
Ale tak serio to zachowuje sie jak nastolatek.

dziwie się że dopiero teraz poszła

hej dziewczyny:tak:
Efe- super sesja z krolikiem:-)
Anet- musisz byc twarda - absolutnie go nie przepraszaj
Kasiu- zdrowka dla Miloszka, jak katarek ma to moze szybko przejdzie tak jak Adasiowy
tylko ze kaszle czasmi wiec nie wiem czy isc do lekarza, moze to oskrzela
teraz krzyczy do malpki na matce
a ja zaraz sie musze ruszyc jakis obiad zrobic bo na spacerku nam dlugo zeszlo
ale +9 wiec pochodzilam

reklama
Jesssssssssssssu o poradni mi nie piszcie bo byłam i chodze ale to na nic nie ma bata na niego az głowa mnie boli z nerwów:tak:
Ale ku ścisłosci dajcie w razie W namiary na takie poradnie może znajde u nas inną i jeszcze dodatkowo sie skonsultuje czy jest nadzieja czy nie .:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry