reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
magda jak dwójkę do wózka??

Dwójkę dzieciaków - Julę z tyłu a Jasia z przodu, siedział oparty o nią, przypięty był pasami a ona go jeszcze trzymała, kochana siostrzyczka:tak: Spacerówkę mam x-landera no i na płasko ją miałam rozłożoną;-)
Kasia może to i dobrze że śpi, pewnie walczy z infekcją. Ja jak jest temp poniżej 38,5 to ja nie zbijam;-) A Miłosz to silny chłopak więc na pewno sobie poradzi z choróbskiem:tak:

A ja się witam wieczornie i lecę oglądać jakiś filmik z mężem no i trochę posprzątać. Upiekłam rogaliki z marmoladą:tak:

reklama
Witam :):)
A ja jestem lekko przerażona bo w poniedziałek do pracy wracam. Normalnie mam ściski w żołądku jak sobie pomyślę, że po 9 miesiącach siedzenia w domu, w tym 6 z Tośką muszę wrócić w 8 godzinny kierat.
Mam nadzieję, że Mała lepiej zniesie rozstanie ze mną niż ja z nią.
Spokojnej nocy życzę i zdrówka :0

Kasiu mam nadzieję że Miłoszek szybko wyzdrowieje!
Chyba mnie znów czeka ciężka noc.. Zosia już popłakuje przez sen :-(
a moja sis jest już po kontroli. 8tydzień i serduszko mocno bije!! :-D jestem hepi!!!!
chyba idę już spać więc dobranoc!!!!;-)

moja tez cośpopłakuje przez sen i pewno tez nie bedzie najlepsza nocka,a ostatnio juz tak ładnie spała:-(
ale zobaczymy,u nas zabki daja juz mocno popalic,widac je juz,ale jeszcze nie przebił sie

U nas 38,6:no::no:Jutro czeka nas wizyta u lekarza mąż straszy że spore kolejki do lekarza wrrrrr. Przebudził sie dałam nurofen na szczeście opróżnił ()() i zasnął dalej ale i tak czeka mnie cieżka nocka:baffled:
Dobrej nocy mimo wszystko wszystkim:-(

Witam na minutkę
Mam mnóstwo urzędowych i niełatwych spraw, ale musiałam wreszcie się za to zabrać, trzeba Młodemu życiorys prostować,będzie znów trudno z czasem.

Trzymajcie się cieplutko i w zdrowiu.

Ja tylko na chwilkę. Net działa :-) wiec jutro zajrzę.
Zanim wróciłam Oli juz spała, a spóźniłam się tylko 20 minut ehhh
Ale gorsza rzecz, ze prawie sama dziś usiadła i nei widziała :-( Mam na kamerce nagrane dla pocieszenia ehhh i zostaw samo dziecko na 2 godziny :-( Dobrze, ze nie usiadła do końca, bo bym się chyba załamała.

Dobranoc

Witam,
Kasiu zdrowia dla Miloszka!
Deli udanego wyjazdu;-)
Anet badz twarda a na pewno pierwszy reke wyciagnie:tak:
Zulejka na pewno szybko przywykniesz do nowego rytmu;-)
Efe Gabi jest slodziutka:-) A jak pieknie juz siedzi:tak: Trzymam kciuki za chrzesnice.

My dzisiaj caly dzien gonitwa po lekarzach i badaniach:eek: Napisze co i jak na odpowiednim watku. Pytalam przy okazji lekarki o ten placz i jeczenie przez sen (widze ze nie tylko u nas tak jest ostatnio) i powiedziala mi ze to normalne bo w tym wieku zaczynaja sie u dzieci intensywne sny:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry