reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Juz jestem.Cala akcja trwala jakies pol godziny podczas snu miłoszka. Maz mnie zawiozl w tym czasie czuwal nad miloszkiem Kubus moj dzielny, zostal z nim niecale 5 min. Z powrotem tak samo, Miłoszek nie zauwazyl nawet braku mamy

reklama
Juz jestem.Cala akcja trwala jakies pol godziny podczas snu miłoszka. Maz mnie zawiozl w tym czasie czuwal nad miloszkiem Kubus moj dzielny, zostal z nim niecale 5 min. Z powrotem tak samo, Miłoszek nie zauwazyl nawet braku mamy [/QUOTE]
No to się nazywa ekspresowa akcja. Ty pewnie z przejęcie o dzieci na fotelu nawet nie pisnęłaś, co?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Juz jestem.Cala akcja trwala jakies pol godziny podczas snu miłoszka. Maz mnie zawiozl w tym czasie czuwal nad miloszkiem Kubus moj dzielny, zostal z nim niecale 5 min. Z powrotem tak samo, Miłoszek nie zauwazyl nawet braku mamy[/QUOTE]
No to się nazywa ekspresowa akcja. Ty pewnie z przejęcie o dzieci na fotelu nawet nie pisnęłaś, co?
Nie no pisnełam szybciej, szybciej hehehehe. a tak na serio mam odwapnione zeby efekt diety bezmlecznej

Ja dopiero od rana dotarłam do domu...
Bylam w pracy zlozyc podanie o wychowawaczy na 3 lata,zabralam wszystkie swoje glamoty,a zebralo sie tego troche...jak to zalatwilam to pojechalam do kolezanki jeszcze z LO.Dawno się nie widziałyśmy..echhhh..nagadałyśmy sie za wszystkie czasy...A Nati była taka grzeczna..Moj słodki aniołeczek:)

Kasiu,dobrze,ze udalo Ci sie tak wszystko sprawnie załatwić:) i ulżyc sobie przede wszystkim,bo bol zeba jest koszmarem.

cześć :)
dziś drugi dzień w pracy.. byłam prawie cały na szkoleniu.. i jakoś zleciało.. tatuś sobie dzielnie daje radę tylko Mała mu coś dziś marudkowała i nie chciała zasnąć. teraz mi padła :)
Efe głosiki dwa oddane :) bo wyczytałam że dwa dziennie można si?
Kasiu dobrze że ząbki już naprawione :)
Chogata...nie zazdroszczę takiej "przygody..:| się bieda najadłaś strachu pewno...
Mewa najlepszego dla Adasia! :)
hihi - ja też się dodałam wczoraj do naszej klasy :)

Ja coś nie moge se uzmysłowic ,że dzis jest dłuższy .Na spacer lece o 12 żeby zdąrzyc przed szarówka hihihihihii.
Kaska ja też będę musiała dentyste zaliczyć ale sie już boje buuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mewa kurcze czas go podtuczyć troszeczkę .Trzymam kciukasy .

reklama
Si Reksio si. Jak klikniesz więcej to mnie zablokują i w ogóle nie będą liczyć głosów. Porypane to takie.

a moja córa dziś wieczór szaleje piszczy wiszczy aż uszy bolą i tylko siedzieć chce...leży 20 minut max po spaniu tylko i na przewijaku... ale nie wyobrażam sobie co to będzie jak zacznie chodzić jak Bartek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry