Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj Zylcia:-)
Neverend dobrze ze u Was wszystko dobrze! Widzisz poszlas do lekarza i teraz przynajmniej spokojna jestes:-)
Ja jestem tego zdania ze lepiej sie 3 razy spytac niz raz za malo!!! A tym bardziej ze Ciebie to uspokoilo a chyba to jest najwazniejsze. Dziwie sie ze faceci takich rzeczy nie rozumieja. Nie jestes pierwsza matka co chodzi do lekarza gdy tylko dziecko kichnie. Ja jestem taka sama. I to nie jest swiecenie oczami bo skoro Cie cos niepokoi to warto to sprawdzic chodzby tylko dla tego zeby sama siebie uspokoic.No jestem,
ale za to z M nie jest fajnie.
Obraził się,że ze "zdrowym dzieckiem po lekarzach musi latać i oczami świecić".
On mnie chyba nigdy nie zrozumie...echhh

nie wiem czy on taki grubas ale raczej pasy krótkie.Jak jeszcze się dopinał to i tak nie chciał tam siedzieć wykręcał głowę żeby obrazki oglądać na materiale i się złościł....

Ja sie wkur.......
Poprosiłam matke zeby na chwilke do Miłoszka przyszła zeby mnie mąz zawiózł do dentysty a ta że znów umiera
Zawsze umiera jak cos od niej chce
10minut dosłownie
Boje sie go po tej trzydniówce pakowac do auta go. Zostaje mi jechac autobusem a z powrtotem pieszo przyjść to jakies 5km