reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasia dzieki za odpowiedz:) a jak sie używa tego "dziekuje"?
no Bartek tak typowo jeszcze nie raczkuje ale swoimi sposobami (mieszane siadanie, czołganie, raczkowanie tyłem) przemieszcza się po całym pokoju i nie bardzo ma ochote ćwiczyc raczkowanie tylko wstawanie przy wszystkim - i bólu przy tym sporo niestety :( nawet w łóżeczku cięzko go zostawić jak musze do kibelka iść bo chociaż dwa ochraniacze to zawsze gdzieś tam kawałek drewna znajdzie żeby w to zaryć jak się przewraca ...no ale przezyłam to raz to i przeżyje drugi:) jeść w ciągu dnia tez nie bardzo chce, (.) to tylko jak zasypia inaczej za chiny sie nie skupi na nim...(tak nadrabiam stopniowo o czym Malinka i Anet pisały)
Kasia a jak twoich zdrówko (bo dopiero na sobocie jestem i o uszku czytam)?
a juz widze ze na dole jest opcja "dzieki"
a ja moge zobaczyc za jakie posty mi podziekowano?

reklama
Kasiu dzięki za wytłumaczenie. I swoją drogą konkurs na odstresowanie tylko stresów przysparza hihi

Basia to masz meksyk z Bartkiem. Moja od wczoraj sama z brzucha na plecy się przewraca i tylko czekać kiedy odkryje w drugą stronę. I już muszę uważać gdzie ją zostawiam i na czym.

I jak przeczytałam o wypadku Chogaty z leżaczkiem to Ło Matko!!! Ciarki mnie przeszły.
Chogi jak ty masz ten leżaczek? Może mamy taki sam??

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam do sprzedania zestaw kremów DERMIKA :-)
W skład zestawu wchodzą krem na dzień + krem na noc + krem pod oczy.
Podam link gdzie można poczytać o tych kremach
DERMIKA

W sklepie taki zestaw kosztuje 205zł :sorry2:
Ja mam go do sprzedania za 100zł :-)
Czy jest któraś chętna?? :tak:

No niestety Baśka nie mam pojecia narazie jak dalej będzie ta opcja dziekuje sie rozwijać, bynajmniej wszystko na bb ma byc dopiero doprawadzane do ostatecznego porzadku. Co do jego wstawania to wiem ze moze to nie najlepsze rozwiazanie ale moze kojec?Choc ja sama nigdy nie uzywałam

Efe ja mam lezaczek fishera tylko u mnie te szelki mocujące były mocno poluźnione bo do tej pory nie miałam z nia kłopotu .Owszem siadała soebie w nim sama ale nie przechylała sie do przodu.Teraz mam nauczke a na macie czy puzzlach sama nie chce zostać chyba będe musiała z łóżeczkiem zacząć jeździć po chacie .
Doczytałam Kokota gratulacje i trzymam kciuki żeby sie udało:-)

Podawalam na zmiane z paracetamolem, ale w szegolnosci w nocy. Dawałam 4cm on jest uzalezniony od wagi dziecka, moj synek wazy kolo 10kg dlatego 4cm. A podawałam przez 3 doby poniewaz tak długo trwała trzydniowka

Kaskax25!
Dziękuję za odpowiedź. Cieszę się, że Ibum w zawiesinie pomógł Twojemu Dziecku.
Dużo czytałam, że ten malinowy smak, podchodzi dzieciom i nie piecze ich w gardełko.

pozdrawiam!

Efe ja mam lezaczek fishera tylko u mnie te szelki mocujące były mocno poluźnione bo do tej pory nie miałam z nia kłopotu .Owszem siadała soebie w nim sama ale nie przechylała sie do przodu.Teraz mam nauczke a na macie czy puzzlach sama nie chce zostać chyba będe musiała z łóżeczkiem zacząć jeździć po chacie .
Doczytałam Kokota gratulacje i trzymam kciuki żeby sie udało:-)

Taki???

Efe ja mam dokładnie taki fishera tylko z innym kolorem pałąka, Karolinka też o mało co by z niego nie wypadła, była zapieta w pasie dość mocno, nie wypadła tylko zwisła głową w dół :szok: też sie strachu najadłam co niemiara :szok::szok::szok: moim zdaniem do takich leżaczków powinny być normalne szelki bo te w pasie nie zdają egzaminu :baffled::baffled::baffled:

reklama
na kojec totalnie nie mam miejsca, zastanawiam się na rozstawieniem łóżeczka turystycznego ale tez musiaąłbym wykombinowac miejsce bo na razie brak...

Neverend nie wiem jak tam wasz katarek ale jak Bartek miał to miał ten katar ponad 2 tyg choć leczyliśmy kropelkami i ACC żeby wydzieline rozrzedzać...także te 7 dni jak w powiedzeniu to neikoniecznie

Kokota- ja tez trzymam kciuki- powodzenia!!!

Anet - jak tam Kropeczka? biedna się nameczy...

Sempe - współczuję, kondolencje ode mnie i trzymaj sie dzielnie - wiem niestety jak to jest koszmarnie jak się były ze swoją nowa snią...a starszakowi może warto by podszepnąć w chwilach jego slabości że dziadek byłby z niego dumny jesli by się wziął za nauke itp itd...

Morze - no własnie ja tez chętnie skorzystam jeśli ktoś znajdzie jakies fajne oferty bo ja mam co prawda 2 swoje fajne sprawdzone miejsca w kątach Rybackich ale do morza daleko, wolałabym jakies domki bliżej morza

Jesli chodzi o przeglądarke - polecam Chrome - mam i jestem zadowolona u mnie o niebo szybciej chodzi niż explorer i opera

Efe - a może na pół etatu wróć na razie - taki kompromis??? choć jak masz sie starać o malucha niebawem to lepiej na cały...
kiedy sie wybieracie do Trójmiasta???? my może w weekend 13-14 ale na razie to może:)

Zulejka, Reksio- trzymajcie się dzielnie, nmnie tez to niedługo czeka pewnie jeszcze jakies kryzysy przed wami...

lezaczek mamy ten sam ale młody nei chce już w nim siedzieć, służy mu do stawania przy nim :( pewnie potem posłuży do oglądania bajek jak Karolowi czasami jeszcze dziś :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry