reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Moje dziecko znowu śpi już 2 godzinę. Wasze też tak dzisiaj mają? Kurde mam cichą nadzieję, że to pogoda a nie jakieś paskudztwo.

Neverend mam nadzieję że Mani się poprawi. W końcu ile taki brzdąc może się męczyć.

Pustki na forumie pewnie na spacerki chodzicie. U nas pogoda taka, że psa z kulawą nogą bym nie wygoniła. Siedzimy dziś w domu :(

Efe Karolinka dziś już 3 raz zasnęła, co jej sie normalnie nie zdarza, więc to chyba pogoda. My też w domku bo wichura i kropi deszcz.

KOKOTA TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE I FASOLKE !!!!

reklama
no i już po spanku :)

A czy Wasze pociechy wyciągają do Was raczki jak np wołacie chodź do mamusi?? Karolinka tylko czasem... ale po zabawki wyciąga bardzo szybko :)

Moje dziecko znowu śpi już 2 godzinę. Wasze też tak dzisiaj mają? Kurde mam cichą nadzieję, że to pogoda a nie jakieś paskudztwo.

Neverend mam nadzieję że Mani się poprawi. W końcu ile taki brzdąc może się męczyć.

Pustki na forumie pewnie na spacerki chodzicie. U nas pogoda taka, że psa z kulawą nogą bym nie wygoniła. Siedzimy dziś w domu :(
to tylko pozazdroscić,ze ci tyle śpi moja juz po dwóch drzemkach,ale tylko krótkich,za chwilke idzie na ostatnią
a z domku z maa tez nie wychodziłam,bo chyba by mi wózek porwało tak wieje

no i już po spanku :)

A czy Wasze pociechy wyciągają do Was raczki jak np wołacie chodź do mamusi?? Karolinka tylko czasem... ale po zabawki wyciąga bardzo szybko :)

moja wyciąga,jak jej mówie chocdo mamusi,ale do zabawek zdecydowanie ładniej i chętniej to robi

Neverend 3dniowka zaczela sie marudzeniem i goraczka, bardzo wysoka. Wyciek zauwzylam dopiero wczoraj jak 3dniowka sie konczyla:tak::tak:Zapaleniu ucha raczej powinna towarzyszyc goraczka, a wyciek moze jej sie uszko oczyscilo z nadmiaru?

Współczuje ciężkiej 3-dniówki. A podawałaś jakieś środki p/ gorączkowe, p/ zapalne?
Z tego co czytałam ibum zawiesina jest rekomendowany przy zapaleniu ucha. W składzie zawiera min. ibuprofen, który - działa miejscowo, trafia w miejsce stanu zapalnego i tam ukierunkowuje swoje działanie. To tak jakby ta substancja szukała punktu zapalnego i tam uderza. Stosowałaś może?

Współczuje ciężkiej 3-dniówki. A podawałaś jakieś środki p/ gorączkowe, p/ zapalne?
Z tego co czytałam ibum zawiesina jest rekomendowany przy zapaleniu ucha. W składzie zawiera min. ibuprofen, który - działa miejscowo, trafia w miejsce stanu zapalnego i tam ukierunkowuje swoje działanie. To tak jakby ta substancja szukała punktu zapalnego i tam uderza. Stosowałaś może?
Tak właśnie Ibum stosowałam bardzo ładnie zbijał goraczke

Podawalam na zmiane z paracetamolem, ale w szegolnosci w nocy. Dawałam 4cm on jest uzalezniony od wagi dziecka, moj synek wazy kolo 10kg dlatego 4cm. A podawałam przez 3 doby poniewaz tak długo trwała trzydniowka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry