reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dobry wieczór :):)
Dziękuję wam dziewczyny za słowa otuchy :) Więc musze powiedziec, że ne bylo źle. Zostałam bardzo mile przez wszytskich przywitana, nawet szefostwo bylo mile :) Dzien tak mi szybko zleciał, że nawet sie nie obejrzałam a juz byłam spowrotem w domku. Malutka tez bez problemu. Ładnie jadła i pospała troche, tylko na spacerze z babcią nie była bo u nas dzis strasznie wiało i padało. Tak że nie jest tak źle jak myślałam. Brakuje mi bardzo codziennych spacerów i musialam w domu sobie po schodach pobiegac bo kilometrów nie wyrobilam w ciagu dnia.

Pozdrawiam wszystkich i milej nocki życze :)

Ostatnia edycja:
neverend dasz na bank radę tylko musisz sobie tak mocno postanowić:tak:
ja nie dość że urodziłam w pierwszym roku to jeszcze do końca drugiego roku a właściwie do początku trzeciego chodziłam z synkiem na rehabilitacje do wielu poradni w tym neurologa a w roku pisania pracy byłam dodatkowo na stażu:tak:

WOOOW...
No mi jeszcze trochę pisania zostało...
Ale jestem na dobrej drodze:)

Cześć dziewczyny:-)
Podczytywałam ile się dało w ciągu dnia ale nie miałam kiedy siąść i napisać;-) teraz też miałam w sumie wziąć się za prasowanie (podłogi i gary umyte uff) ale mój zostawił włączonego kompa i nie mogłam się oprzeć:-D:-D
U nas pogoda dynamiczna okropnie, raz słońce a za chwile czarne chmury... i Jasiek uciął sobie 2,5 godzinną drzemkę a ja wyskoczyłam do fryzjera i na zakupy. Ciężko było mi się powstrzymać żeby nie wejść do sklepu dziecięcego ale udało się i kupiłam sobie buty i perfumy i fajną torebkę wypatrzyłam:-D:-D A Julka wszystkich czarowała wiec zarobiłyśmy jeszcze miliony próbek:tak: A na obiad zrobiliśmy sobie pizze z kurczakiem gyros mniaaaaam:tak:
Dołączyłam do sierpniówek na nk i wczoraj do 3 nad ranem oglądałam Wasze profile:-D:-D
Efe też miałam zwierzakowe nazwisko:-D dopiero w liceum je polubiłam ale w podstawówce to był koszmar:sorry2::-p
Neverend na pewno sobie poradzisz, co byś sobie z jedną Manią nie poradziła jak ja z dwójką daje rady;-) dodam że Julę jeszcze w liceum urodziłam...
ech idę sobie jeszcze kawkę strzelić bo dla mnie niskociśnieniowca taka pogoda jest zabójcza...

Dobranoc moje kochane kumpele "po fachu"...
Dzięki za miłe słowa i wsparcie. Tego mi teraz bardzo brak..
Nie mogę niestety liczyć na M... Inne fale nadawania w tej kwestii...
Dobranocze więc...Pa

reklama

witam wtorkowo,dzissłonecznie tylko chłodno,ale najważniejsze,ze nie wieje
wiec w końcu bede mogła z małą wyjść na spacerek,chyba jak sie pogoda nie zepsuje,musze zakupy zrobic większe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry