reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć!
u nas nie wesoło mały mi w nocy 3 razy wymiotował i teraz też jak wstał to zwymiotował:no:
jeszcze nie chciał jeść,ale dałam mu kilka łyżeczek w odstępie co kilka minut mojego mleka-mówili ostatnio w tv że tak trzeba żeby wszystkiego dziecko nie zwymiotowało jak zje-nie wiem czy dobrze zrobilam.Jeśli będzie nadal wymiotował to do lekarza jedziemy bo nie wiem od czego to:baffled: gorączki nie ma.Wogóle zachowuje się normalnie,śmieje się bawi.
Ja od 3 już nie śpie siedziałam i patrzałam tylko na niego,zmęczona jestem oczy mi się zamykają.Mam nadzieje że już nie będzie wymiotował.
Może coś poradzicie kobietki?:confused:

Cześć!
u nas nie wesoło mały mi w nocy 3 razy wymiotował i teraz też jak wstał to zwymiotował:no:
jeszcze nie chciał jeść,ale dałam mu kilka łyżeczek w odstępie co kilka minut mojego mleka-mówili ostatnio w tv że tak trzeba żeby wszystkiego dziecko nie zwymiotowało jak zje-nie wiem czy dobrze zrobilam.Jeśli będzie nadal wymiotował to do lekarza jedziemy bo nie wiem od czego to:baffled: gorączki nie ma.Wogóle zachowuje się normalnie,śmieje się bawi.
Ja od 3 już nie śpie siedziałam i patrzałam tylko na niego,zmęczona jestem oczy mi się zamykają.Mam nadzieje że już nie będzie wymiotował.
Może coś poradzicie kobietki?:confused:

może za duzo zjadł wczoraj?albo coś nowego wprowadziłaś?albo to jakiświrus z powietrza?

Witam sie i ja:-)Malinka nie wiem co poradzić u takiego maluszka najlepiej lekarza doradzi .Teraz niby u nas panuje jakaś grypa żoładkowa .
Ja wczoraj horror przezyłam bo mała hustała sie u lezaczku przypieta w kuchni ja robiłam obiad i nale patrze a ona lezy na kafelkach ,na twarzy i przykryta tym przypiętym lezaczkiem .Kurcze buxka cała sina aż mi sie ciepło zrobiło.Dzis tylko górna warge ma spuchnietą i siną reszta juz zeszła ale juz wcale jej do tego lezaczka nie włoże .Oczywiscie wczoraj cały dzień na rączkach i byle czego płacz.
no i sie napisałam znów płacze matko non stop chce albo raczki albo zabawy nic matka nie moze robic tylko córeczka sie zajmowac

Piwonia on zjadł tyle co zawsze i jeszcze w nocy jadł 2 razy i dopiero po 3 zwymiotował pierwszy raz.Nie wiem możliwości tak jak piszesz dużo.
Dałam mu (.) bo już się domagał mam nadzieje że zostanie mu w brzuszku.Teraz się ładnie bawi.
Chogata oj sie strachu najadłas!dobre ze mała sobie krzywdy nie zrobiła!Biedna sie pewnie wystraszyła!

Ostatnia edycja:
Chogata to sie starchu najdłaś,a malutkiej szkoda,ale pewno nie pierwszy i nie ostatni taki wypadek:-(
Malinka skoro jadl normalnie i nic nowego nie wprowadzałaś to moze jakis wirus poobserwuj i jak coś to do lekarza z małym jedź:tak:

Hej:-):-)
Malinka bedzie ciezko na wymioty s łabo samemu mozna pomóc niestety najlepszy bedzie tu lekarz, poniewaz może sie szybko dziecko odwodnić:rofl2:Nie wiem czy u ciebie tak moze byc ale u mnie Mateuszek jak zabek mu sie wyzynał to wymiotował mi cały wieczór ale samo mineło:tak:Ale jak chce ()() to mu daj a nuz nie zwymiotuje no wiadomo lepiej po mniej a częściej;-)
Jesuuuu Chogata ja juz sprzedałam leżaczek na szeście bo jak was czytam to czysty horror, przyjaciółce malutka tez tak fikneła na lężaczku na szczęście nic jej sie nie stało. ucałuj malutką od cioci:tak:
Ja dzis wygnałam męża jednak podbic te legitymacje bo ząb coraz bardziej dokucza a jak zacznie od jutra prace to juz ciężko do dentysty będzie mi sie dostać
Myslicie że już dzis moge wyjśc z Miłoszkiem na dwór?Dwa dni jest juz bez gorączki?

reklama
Hej:-):-)
Malinka bedzie ciezko na wymioty s łabo samemu mozna pomóc niestety najlepszy bedzie tu lekarz, poniewaz może sie szybko dziecko odwodnić:rofl2:Nie wiem czy u ciebie tak moze byc ale u mnie Mateuszek jak zabek mu sie wyzynał to wymiotował mi cały wieczór ale samo mineło:tak:Ale jak chce ()() to mu daj a nuz nie zwymiotuje no wiadomo lepiej po mniej a częściej;-)
Jesuuuu Chogata ja juz sprzedałam leżaczek na szeście bo jak was czytam to czysty horror, przyjaciółce malutka tez tak fikneła na lężaczku na szczęście nic jej sie nie stało. ucałuj malutką od cioci:tak:
Ja dzis wygnałam męża jednak podbic te legitymacje bo ząb coraz bardziej dokucza a jak zacznie od jutra prace to juz ciężko do dentysty będzie mi sie dostać
Myslicie że już dzis moge wyjśc z Miłoszkiem na dwór?Dwa dni jest juz bez gorączki?
nam po wysypce tydzień lekarka nie pozwoliła jeszcze wychodzić,wiec ja bym sie wstrzymała jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry