Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam wtorkowo
mam doline![]()

gorączki nie ma.Wogóle zachowuje się normalnie,śmieje się bawi.
Cześć!
u nas nie wesoło mały mi w nocy 3 razy wymiotował i teraz też jak wstał to zwymiotował
jeszcze nie chciał jeść,ale dałam mu kilka łyżeczek w odstępie co kilka minut mojego mleka-mówili ostatnio w tv że tak trzeba żeby wszystkiego dziecko nie zwymiotowało jak zje-nie wiem czy dobrze zrobilam.Jeśli będzie nadal wymiotował to do lekarza jedziemy bo nie wiem od czego togorączki nie ma.Wogóle zachowuje się normalnie,śmieje się bawi.
Ja od 3 już nie śpie siedziałam i patrzałam tylko na niego,zmęczona jestem oczy mi się zamykają.Mam nadzieje że już nie będzie wymiotował.
Może coś poradzicie kobietki?![]()
Nie wiem czy u ciebie tak moze byc ale u mnie Mateuszek jak zabek mu sie wyzynał to wymiotował mi cały wieczór ale samo mineło
Ale jak chce ()() to mu daj a nuz nie zwymiotuje no wiadomo lepiej po mniej a częściej;-)
nam po wysypce tydzień lekarka nie pozwoliła jeszcze wychodzić,wiec ja bym sie wstrzymała jeszczeHej:-):-)
Malinka bedzie ciezko na wymioty s łabo samemu mozna pomóc niestety najlepszy bedzie tu lekarz, poniewaz może sie szybko dziecko odwodnićNie wiem czy u ciebie tak moze byc ale u mnie Mateuszek jak zabek mu sie wyzynał to wymiotował mi cały wieczór ale samo mineło
Ale jak chce ()() to mu daj a nuz nie zwymiotuje no wiadomo lepiej po mniej a częściej;-)
Jesuuuu Chogata ja juz sprzedałam leżaczek na szeście bo jak was czytam to czysty horror, przyjaciółce malutka tez tak fikneła na lężaczku na szczęście nic jej sie nie stało. ucałuj malutką od cioci
Ja dzis wygnałam męża jednak podbic te legitymacje bo ząb coraz bardziej dokucza a jak zacznie od jutra prace to juz ciężko do dentysty będzie mi sie dostać
Myslicie że już dzis moge wyjśc z Miłoszkiem na dwór?Dwa dni jest juz bez gorączki?