reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam sie z rana:-)Amelka dopiero sie obudzila na sniadanko:-Dwstalam do niej tylko raz po 2 w nocy podac smoka:-)moze wreszcie wraca do swojego trybu i juz bedzie mniej marudna??:sorry2:
u nas pogoda sliczna-sloneczko ladnie swieci-ale mrozek maly jest.mimo to przyjemnie:tak:niestety sobie nie pospacerkuje bo dzisiaj znowu bede miec hydraulika:wściekła/y:ostatnio byl cos przy rurce od boilera pogrzebal i stwierdzil ze naprawil:wściekła/y::wściekła/y:a dzisiaj jednak beda mi ryc podloge w przedpokoju:angry::angry:
dzwonilam wczoraj do pracy i pytalam o urlop za zeszly rok bo nie wybralam calego a babka mi mowi "a nie dostalas z grudniowa wyplata??standardowo zawsze w grudniu wyplacamy" to jej mowie ze nie dostalam:crazy:oszukuja jak moga.pracuje dla nich masa polakow ktorzy nie znaja zbytnio jezyka i nie znaja prawa badz jak maja problem to nie wiedza gdzie z tym pojsc wiec firma to wykorzystuje:no:ja juz sie znimi klocilam o warunki pracy i jak postraszylam zwiazkami zawodowymi to nagle znalazlo sie nawet krzeslo na ktorym mozna siedziec na przerwach:dry:(wczesniej 30 min przerwy spedzalam na stojaco albo siedzac na kartonie z chipsami)ehhhh dobrze ze koncze z nimi wspolprace w przyszlym miesiacu bo nie chce mi sie psuc nerwow:dry:
porpzpieszczalam sie troche na ebayu:-)wreszcie jakies ciuchy dla mnie a nie dla Amelki hehehe:-D
uciekam sciagac dywan bo jak robotnicy mi go zerwa to lipa-bedzie trzeba kupic nowy:sorry2:
milego dzionka wszystkim papapa

Dziewczyny ja musze zlapac siski a nie umiem :-(
Mialam woreczki,ale nic do woreczka nie nalecialo...nie wiem,moze zle zalozylam(ale wydawalo mi sie,ze dobrze) wiec teraz przez 20 minut wpatrywalam sie w jej cipcie a jak juz cos polecialo to nie zdazylam zlapac w kubeczek:wściekła/y: bo Maja robi strasznie malo siku...doslownie pare kropelek,wiec jak to zlapac ???
Nie wiem...ubiore ja ,pojade do przychodni i powiem,ze po prostu nie umiem,no co mam zrobic:confused:
Tymbardziej,ze wczoraj tez probowalam i mi nie wyszlo.Ehh...przerabane.

Dzien dobry tak w ogole i...dowidzenia :-D Milego dnia.

ale u was wysypka była kilka dni temu wiec od tego sobie licz,a nie od dzisiaj na przykład
nam od wysypki kazała tydzień równy posiedziec bo to choroba zakażna i niewolno tego przeziębić

a my z Gabrysią powoli szykujemy sie do spacerku bo Ala już śpiąca
Acha no to dzieki wysypka przeciez dopiero była od niedzieli buuu wiec jeszcze długo nie wyjdziemy ale dziekuje nie wiedziałam

hej dziewczyny, ja ostatnio nie daje rady a brakuje mi was strasznie....zaległości mam, zaraz postaram sie nadrobic bo tylko dzisiejszy dzien przeczytaąłam
nowe forum nie sprzyja szybkiemu czytaniu - ale moja to juz nie pierwsza całkowita zmmiana tu w ciagu prawie 5 lat wiec sie pewnie przyzwyczaje :)

Chogata - uściski dla potłuczonego noska :) oby trauma jak najszybciej odeszła

o co chodzi z efe i klikaniem bo nie zdążyłam cofnąć sie sprawdzić?

o co chodzi z tymi podziekowaniami pod profilem?

u nas ciezkie dni i niestety lżej nie bedzie- jak wiem z doswiadczenia
moge do kompa tylko jak mały śpi a mam tyle roboty w domu - syf, pranie czeka, obiad robić itp itd że nie powinnam....ale zasnął 15 min temu i postanowiłam że na pół godziny siadam
a ciezko bo mlody się przemieszcza i rozbija o wszystko a to o stół jak próbuje wstawac a to na nos pada (notorycznie) a uśpić go to już w ogole koszmar -jak taka wańka wstańka - ja go kłade a on siad i tak kilkadziesiat razy, padniety a po pół godziny go usypiam :(:(:( ale wziełam sie na sposób i w wózku już drugi dzień - uwarunkowany jest na nosidło i wózek i mam nadzieje że pośpi dłużej niż pół godziny...
byłam w weekend w pracy ale w sobote tylko 2 h mnie nie było a niedziele 3h wiec tyle co nic...tylko tatus i tak nie mógl zupką nakarmic - młody się normalnie niejadek zrobił, je duzo mniej ostatnio...chyba i zęby i za dużo innych spraw na głowie:( ok nie zanudzam tylko pedze nadrabiac zaległości

Piwonia on zjadł tyle co zawsze i jeszcze w nocy jadł 2 razy i dopiero po 3 zwymiotował pierwszy raz.Nie wiem możliwości tak jak piszesz dużo.
Dałam mu (.) bo już się domagał mam nadzieje że zostanie mu w brzuszku.Teraz się ładnie bawi.
Chogata oj sie strachu najadłas!dobre ze mała sobie krzywdy nie zrobiła!Biedna sie pewnie wystraszyła!
Malinka moja też tak wymiotowała i lekarka mi powiedziała że dzieci tak mają. I też całą noc nie spałam. Ale po kilkunastu godzinach jej przeszło a że ani gorączki ani złego humoru to nie szliśmy do lekarza. Jak nie będzie dalej wymiotował to znaczy macie to samo co my.

Cześć tak w ogóle:)
Mój od dziś ma urlop więc mi okupuje kompa od rana :( Mam czas tylko jak małą uśpie. Pogoda fajna słoneczna ale wieje jak wczoraj. Dziś się nie dam zamknąć w domu. Pójdziemy na długi spacer. Najwyżej mała będzie w folii jeździć.

Co do konkursu...na prawdę nie spodziewałam się takiego zaangażowania! jesteście wspaniałe po prostu! Niestety nie da się klikać na maxa. Można tylko dwa razy na dobę z jednej przeglądarki. Bo inaczej blokują. Więc jak jeszcze macie ochotę to zapraszam. Z góry bardzo dziękuję.

Dziewczyny ja musze zlapac siski a nie umiem :-(
Mialam woreczki,ale nic do woreczka nie nalecialo...nie wiem,moze zle zalozylam(ale wydawalo mi sie,ze dobrze) wiec teraz przez 20 minut wpatrywalam sie w jej cipcie a jak juz cos polecialo to nie zdazylam zlapac w kubeczek:wściekła/y: bo Maja robi strasznie malo siku...doslownie pare kropelek,wiec jak to zlapac ???
Nie wiem...ubiore ja ,pojade do przychodni i powiem,ze po prostu nie umiem,no co mam zrobic:confused:
Tymbardziej,ze wczoraj tez probowalam i mi nie wyszlo.Ehh...przerabane.

Jolka najlepiej z rana. Jak ci mała wstanie to zdejmij pampersa i umyj jej broszkę. wytrzyj na sucho i przyklej woreczek. nie zapinaj pampersa. niech sobie leży z tym woreczkiem. Po tym jak ciepło jej jak śpi to takie nagłe ochłodzenie sprzyja siusianiu. worek od razu odklej i przelej do kubeczka.

Ostatnia edycja:
Hej:-)
Ja dzisiaj naszczepienie idę. Zobaczymy ile ten mój szkrab waży.
Chogata, ale przeżycie. Ala sie musiała nieźle wystraszyć:-(. Mojemu m też raz mała wyleciała z fotelika, bo przechylił przed zapięciem i ona myk na podłogę. Wrzasku co nie miara, ale nic więcej całe szczęście.
Malinka, mam nadzieję, ze Tomeczkowi nic nie będzie i to faktycznie na ząbki. Obserwuj i jakby co, to do lekarza.
Reksio, Zulejka, pierwszy dzien w pracy za wami. Dobrze, ze widzicie, że dzieciaczki zadowolone i nic im nie jest. Będzie Wam chyba łatwiej. Mnie niedługo tez to czeka.
Neverend, trzymam kciuki. Dasz radę, napiszesz, obronisz się i będziesz z siebie dumna:-)

Efe- głosujemy, głosujemy:-)
Cześć baśka, miło cię widziec:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Baska ten link Efe to głosowanie można wygrac jakies kosmetyki tylko ten konkurs jest cwany ze nie przyjmuje wiecej jak 2 klikniecia na dobe od tej samej przegladarki, nie wiem dokładnie czy mozna za jakis czas znow zagłosowac dopiero to rozpracowuje, bo żeby ęfe nadgoniła pozostałe uczestniczki potrzeba duuuuuzo głosów.
bartus juz aż tak mobilny?Nie wiem czy zazdrościc czy wspólczuć, no nic człowiek uczy sie na błedach dziecko też kiedys to minie i bedzie lżej
Co to dziekuje to taka opcja wyrazenia wdzieczności za pomocny post

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry