reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Efe a jaka ty masz ksywke na tym konkursie bo spojrzalam na ranking i mnie powalil nie mow ze jestes na 60 miejscu???????????jesli tak to dziewuszki zginac sie!!!Ja chyba dzis sama ze 30 razy kliknelam gdyby tak wszystkie moment przegoni pozostale!!

reklama
hejki :-)
zostawić Was na dzień to potem nadrabiać muszę przez pół h :-p
wróciłam po 15.. bo przez to że karmię mam godzinę krócej. a że jadę kolejką 50min do pracy + dojścia jakieś 20min to trochę zeszło... skończyłam o 14.30 a jutro o 14 (bo idę na 7)... dobrze że od przyszłego tyg samochodem będę jeździć. teraz nie brałam bo skoro mój Ł jest w domu to niech korzysta :-)
jakoś dałam radę... miałam 3 załamania i sobie popłakałam...
Zosia sobie ładnie poradziła z tatusiem a tatuś z Zosią :-) ale Słoneczko moje się cieszyła jak wróciłam :-) piszczała aż :-) ale to było słodziutkie :-) od razu ją do cycka przyczepiłam bo mi explodował :baffled:
teraz sobie drzemkę ucina a ja do Was zaglądam.
dziękuję za miłe słowa :-)

Efe też klikam ile wlezie :-)

Oooo, to se poklikałam...
Hihi...
Reksio to dałaś radę;)
Ja odkąd Mania skończyła 3 tygodnie poszłam na uczelnię...
I do tej pory jest ciężko...
Aż myślę,że licencjata nie napiszę:P

Efe a jaka ty masz ksywke na tym konkursie bo spojrzalam na ranking i mnie powalil nie mow ze jestes na 60 miejscu???????????jesli tak to dziewuszki zginac sie!!!Ja chyba dzis sama ze 30 razy kliknelam gdyby tak wszystkie moment przegoni pozostale!!

prtzed chwilka dałam 30 gosikow,ale trzeba by sprawdzic jaka ksywka i sie spręzymy i ile dni to trwa,żeby było wiadomo ile mozna naklikac

witam.
Sempe-kondolencje
[*]-trzymaj sie bedzie dobrze
Efe ja zamiast posta napisac to klikam i klikam i klikam....napisz jaki masz tam nick bo nie wiem na ktorym miejscu jestes...

Amelka zrobila nam pobudke po 4 rano wrrrrr az sie z mezem poklocilam bo cos durnego mi sie snilo i tak odreagowalam na nim:baffled::zawstydzona/y:dzisiaj ladny dzionek-mrozno ale sliczne slonko wiec spacerek byl:-)skladam wymowienie z pracy juuupiiiii:-D:-D:-D:-D:-Djakis rok przerwy mi sie przyda i moze w koncu sie na jakas szkole zdecyduje:tak::-)znikam odgrzac obiadek amelkowy bo zaraz sie obudzi-zasnela jakies 20 min temu wiec niebawem zglodnieje:tak::-)
zdrowka dla chorowitkow i milego wieczoru zycze:-)

Ja tez ciagle klikam:) Mam nadzieje ze uda nas sie zebys Efe wygrala:-)

co tu wchodze to od razu 30 klików macham,wiec mam nadzieje,ze jednak wysoko sie plasuje juz Efe
a moja małpa nie poszła spać na trzecia drzemke wogóle daje w dupe dzisiaj,pewno przez ten tydzień z tatusiem tak sie rozbestwiła,musze wszystko poprzestawiac do góry nogami

Masakra, ona dopiero zaczela ksywka efe80 i ma 79 punktow musimy sie bardzo postarac dobra to ja spadam kilkac
a gdzies ty ja tam wypatrzyła,jak tak to malutko rzeczywiscie ale to nieożliwe z drugiej strony bo ja juz 80 jak nic oddałam

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry