Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Efe a jaka ty masz ksywke na tym konkursie bo spojrzalam na ranking i mnie powalil nie mow ze jestes na 60 miejscu???????????jesli tak to dziewuszki zginac sie!!!Ja chyba dzis sama ze 30 razy kliknelam gdyby tak wszystkie moment przegoni pozostale!!

dzisiaj ladny dzionek-mrozno ale sliczne slonko wiec spacerek byl:-)skladam wymowienie z pracy juuupiiiii

jakis rok przerwy mi sie przyda i moze w koncu sie na jakas szkole zdecyduje
:-)znikam odgrzac obiadek amelkowy bo zaraz sie obudzi-zasnela jakies 20 min temu wiec niebawem zglodnieje
:-)Masakra, ona dopiero zaczela ksywka efe80 i ma 79 punktow musimy sie bardzo postarac dobra to ja spadam kilkacJa tez ciagle klikamMam nadzieje ze uda nas sie zebys Efe wygrala:-)
Ja tez ciagle klikamMam nadzieje ze uda nas sie zebys Efe wygrala:-)
a gdzies ty ja tam wypatrzyła,jak tak to malutko rzeczywiscie ale to nieożliwe z drugiej strony bo ja juz 80 jak nic oddałamMasakra, ona dopiero zaczela ksywka efe80 i ma 79 punktow musimy sie bardzo postarac dobra to ja spadam kilkac