kaskax25
mama wspaniałej trójki
Gratuluje i niech się zdrowo chłopak chowa
Oj ja ja Ci zazdroszczę :-(. Przykro, ze mała się męczy biedactwo.
Współczuje. Pamiętam jak dziś jak z Oliwką byłam w szpitalu i jej się wkuć nie umieli i w ogole to było straszne. Życzę dużo zdrówka.
Kasiu troszkę więcej info bym potrzebowała :-) Masz coś więcej? Np. gdzie w katowicach?
Malincia gratulacje dla Tomeczka
A ja za chwilke, bo musze mykać
No to ja z powrotem :-). Dziś mieliśmy dzień śpiocha. Rano posprzątałam, a potem w trójeczkę położyliśmy się spac i przespaliśmy całe popołudnie. Potem w auto i do babci na 2,5 godzinki. Wróciliśmy wieczorkiem. Mała wykąpana i najedzona padła od razu w łóżku :-).
Jutro z rana do babciu na cały dzień, bo tatuś w pracy :-(.
Miłej i spokojnej nocki.
Hello
ale mnie nie było! No ale tak jest jak chłop w domu;-) My coś ostatnio podróżujemy. Dziś też do moich rodziców na obiad mykamy. Zima wróciła i biało wszędzie ale podobno od wtorku ma już być lepiej. Dziecko mi śpi ale pewnie za chwilkę wstanie brzdąc mały i trzeba będzie jej pilnować, bo już niestety nie poleży. No musi siedziećGlizda mała no.
Magda obyście szybko z tego szpitala wyszli. Trzymamy kciuki.
Kasia a wiadomo kiedy te spotkania? Wiosna? Lato?
Piwonia jak impreza?
Malinka jak palec?
Pomykam jeszcze po wątkach o ile mi dziecko pośpi.
Witam
Spotkania maja byc juz w marcu, trwaja własnie ustalenia kiedy maja one byc będe was informowac na bieżąco.
Narazie duzo nie wiem poniewaz BB w zwiazku ze spotkaniami szykuje pewna niespodzianke ale narazie nic wiecej powiedziec nie moge.
U nas sliczna pogoda od rana, tyle ze mnie w głowie az raszuje calą noc mnie bolała teraz też nawet kawa nic nie dała, dajcie juz te wiosne jak ja mam dośc tej zimy.
Glizda mała no.
,z małym kryzysem naszej córci,:-(niestety ząbkować zaczeła:-( i co włozyła zabawke do buzi to był straszny płacz
,dopiero po Nurofenie przestała płakusiać,goście jednak nie uciekli i posiedzieli;-)
No nic poczekamy aż się panna wyśpi, pobawi, poje i wtedy może nam się uda przed obiadem trochę wózkiem pojeździć. Pogoda nie sprzyja. Zimnica straszna ale grunt że śnieg nie pada.