reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
no to Mika gratulujemy drugiego ząbka!!
my nadal sie męczymy z nimi,bo coś cieżko im sie przebić tak spuchło
ja zaraz zmykam na spacerek,choc pewno zimnica straszna

Najlepszego kobitki

Mika gratuluje idziecie jak burza
MNie dzis znow głowa napiernicza ani apap ani kawa nie pomaga, szarpne sie potem na spacer moze to choc troche zacmi

Witam kochane ....najpierw sie witam,a teraz lece poczytac co tam u was ciekawego....
Dawno nie zagladalam,ale jakos czasu nie bylo:sorry2:
U mnie wsio ok...Gosia w szkole,Karola spi,wiec na chwile zajzalam,cobyscie nie pomysleli ze nie tesknie za wami:biggrin2:
AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!:tak::-D dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore:tak:;-)
Z mezem trwa narazie sielanka,mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej:tak::-p
a tak poza tym , to zima do nas znow wrocila....wczoraj o 20-stej bylo -15 stopni:szok:...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
Wczoraj bylismy caly dzien u rodzinki w odwiedzinach i przy okazji Pity zawiezlismy do rozliczenia(corka cioci nas zawsze rozlicza)...no i zarazila mnie robieniem pisanek z karteczek kolorowych,takie fajniusne wychodza,ale duzo roboty przy tym...:sorry2:...kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca:-D
Ciotka dala mi jedna do domciu,zebym wiedziala jak sie je robi...ale jeszcze fotki nie cyknelam,bo bym wam pokazala....

Witam kochane ....najpierw sie witam,a teraz lece poczytac co tam u was ciekawego....
Dawno nie zagladalam,ale jakos czasu nie bylo:sorry2:
U mnie wsio ok...Gosia w szkole,Karola spi,wiec na chwile zajzalam,cobyscie nie pomysleli ze nie tesknie za wami:biggrin2:
AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!:tak::-D dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore:tak:;-)
Z mezem trwa narazie sielanka,mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej:tak::-p
a tak poza tym , to zima do nas znow wrocila....wczoraj o 20-stej bylo -15 stopni:szok:...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
Wczoraj bylismy caly dzien u rodzinki w odwiedzinach i przy okazji Pity zawiezlismy do rozliczenia(corka cioci nas zawsze rozlicza)...no i zarazila mnie robieniem pisanek z karteczek kolorowych,takie fajniusne wychodza,ale duzo roboty przy tym...:sorry2:...kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca:-D
Ciotka dala mi jedna do domciu,zebym wiedziala jak sie je robi...ale jeszcze fotki nie cyknelam,bo bym wam pokazala....
oooo widze że Karolinki wzięły sie ostro za zabki, Gratki Anet dla małej :-D:-D:-D:-D

Cześć kobiety! wsio dobrego z okazji naszego święta! :-D , żeby Wam dziś mężczyźni do usług byli ;-) :-p
Sprz%C4%85tanie..jpg
Kurcze daaaaawno tu byłam, ale tak wychodzi że czasu teraz mam dla siebie praktycznie ZERO :dry: wzięłam się za tą pracę, plus mam parę innych zajęć, i zaliczeń, m.innymi mam namalować obraz ale brak mi weny no bo jak tu coś wymyślić jak Marcel w nocy odstawia takie wariacje że ho ho...
Anet!Mika!! gratki za ząbka dla Waszych dziewczynek!!! :-D

idę poczytać conieco póki marudek mój ma drzemkę

Ostatnia edycja:
Hej!!!!
DZIEWCZYNY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NAS !!DZIŚ LENIUSZKUJEMY BO MAMY SWOJE ŚWIĘTO!!!:-D;-)

GRATULUJE ZĄBKÓW!!!!!!!!!!!
Efe z moim palcem lepiej ale ciągle w bandarzach bo gdzieś zawsze zachacze i krwia mi leci:baffled:

Mały śpi a ja naginam stroiki już mnie palce bolą od kręcenia róż i kurczaków :dry: odechciało mi się już robić :dry:
Wiecie co leń ze mnie bo nawet na spacer nie chce mi się iść :dry: ale jak mały wstanie to przejde się do koleżanki bo zdziczeje !!!

reklama
dobra ja lece do kuchni obiad robic...a i panna juz sie naspala,kupsko uwalila,to trzeba przebrac....
Kurcze meczylam sie , bo chcialam zmienic zdjecie Karoliny w sugnaturce i za nic nie moge teraz wkleic sygnaturki ze zdjeciem...wrrr....a czemu to nie mam pojecia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry