Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore
;-)

...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
...kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca
oooo widze że Karolinki wzięły sie ostro za zabki, Gratki Anet dla małejWitam kochane ....najpierw sie witam,a teraz lece poczytac co tam u was ciekawego....
Dawno nie zagladalam,ale jakos czasu nie bylo
U mnie wsio ok...Gosia w szkole,Karola spi,wiec na chwile zajzalam,cobyscie nie pomysleli ze nie tesknie za wami
AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore
;-)
Z mezem trwa narazie sielanka,mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej
a tak poza tym , to zima do nas znow wrocila....wczoraj o 20-stej bylo -15 stopni...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
Wczoraj bylismy caly dzien u rodzinki w odwiedzinach i przy okazji Pity zawiezlismy do rozliczenia(corka cioci nas zawsze rozlicza)...no i zarazila mnie robieniem pisanek z karteczek kolorowych,takie fajniusne wychodza,ale duzo roboty przy tym......kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca
Ciotka dala mi jedna do domciu,zebym wiedziala jak sie je robi...ale jeszcze fotki nie cyknelam,bo bym wam pokazala....

, żeby Wam dziś mężczyźni do usług byli ;-) 

wzięłam się za tą pracę, plus mam parę innych zajęć, i zaliczeń, m.innymi mam namalować obraz ale brak mi weny no bo jak tu coś wymyślić jak Marcel w nocy odstawia takie wariacje że ho ho...
;-)
odechciało mi się już robić 
ale jak mały wstanie to przejde się do koleżanki bo zdziczeje !!!