reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
hej dziewczyny:-D
dzieiciaki zdrowe:-D:-D:-D
Oli cos mi dzis duzo spi:szok:ale przynajmniej nie marudzi:-D
mnie tak plecy bola ze w nocy nie umialam sie obrocic:baffled::baffled::baffled:

wszystkiego naj wszystkim kobietkom:)))))))))))

gratuluje zabkow:-D:-D:-Du nas nadal pusto... a do buzi wklada wszystko... doslownie bo nawte moje ramie jak trzymam na rekach:-D:-D:-D:-D

auto bedzie pod koniec tygodnia.. od kolegi mechanika... czyli wszystko nowe lacznie z silnikiem:-D
opel vectra... za 3500... ale sie ciesze... wkoncu rodzinke odwiedze i nie bedzie strachu jezdzic:-D:-D:-D
moj do pracy autobusem zasuwa... czyli bedzie po 11 a nie 10...caly dzien ze szwagierkom
MASAKRA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Efe, wg mnie chodzi o wszystkie posiłki włącznie z mleczkiem :)

Magda, muszę Ci powiedzieć,ze nie ma dnia żebym o Was nie pomyślała. Strasznie mocno ściskam za Was kciuki i życze szybkiego powrotu do domku. Niech Jasieniek szybciorem zdrowieje. Bardzo fajnie czytać,ze już się lepiej czuje Twój Bąbelek. Badź nadal taka dzielna. Jaś ma wspaniałą Mamusie:)!

Gratuluje nowych ząbków!!! U nas ciagle NIC...ale przyjdzie i na nas czas:) to akurat jest jak 2razy 2;-)

Natt miło cię widzieć :-). Fajnie że chodz wpadasz i się pokazujesz.

A u nas 2 ząbek :-). No mi córcia same niespodzianki dziś robi.

IDziecie jak burza z tymi ząbkami:-D Buziak :*
Ja dziś czytam o diecie dukana i się zastanawiam czy da ją radę stosować karmiąc dziecko:confused:
Bo jak nie to się załamie. Muszę już coś ze sobą zrobić bo nie mogę na siebie w lustrze patrzeć:wściekła/y:

Ania gratuluję drugiego ząbka
a ja skacze jak głupia po domku bo dzisiaj bede miała wieczorkiem juz swojego laptopa bo mąż dostał smska,żeby przyjeżdzac mam nadzieje,ze go naprawili bo jak nie to sie wścieknę

Deli gratki!!!
No no same ząbki może i my się zarazimy co??:dry:
jejku już mi palce odpadna od nożyczek :baffled:
Anet pochwal się co tam robisz!!
Piwonia mam nadzieje że już dziś będziesz klikac do nas z laptopka ;-)

Piszecie o posiłkach a mój się coś buntuje i nie chce tak jeść adnie jak kiedyś- to po tej chorobie tak się coś przestawiło...Dziś był rosołek z ryżem i kurczakiem i aż go telepało to dałam mu za 2 podejściem ziemniaków z marchewka i to samo a tak to uwielbiał:confused:

ale dziś się duzo dzieje :-) takie poniedziałki to ja lubie :-D

Najlepsze życzonka dla małych i dużych kobietek, niech usmiech nie schodzi wam z buzinek cały tydzień :-)

gratuluje zębolków Karolinkom i Oliwce, dzielne jesteście dziewuszki!!

Magda super wieści, fajnie że napisałaś co u Jasia bo pewnie wszystkie się zastanawiałyśmy jak się czuje mały bąbelek i kiedy do domku wracacie. Trzymajcie tak dalej!!

Piwonia wkońcu sie doczekasz swojego laptopka!

u nas po staremu czyli super :-D. Julke karmiłam przedwczoraj i wczoraj w nocy 2 razy a dziś tylko 1 raz!! Niunia obudziła się o 8 z mega uśmiechem :-) Mam nadzieje że tak już zostanie ;-)
Byłyśmy rano na spotkaniu mam i dzieciaczków i Małej mega spodobał się chodzik :eek:. Włożyłam ją na chwile a ona piszczała z zachwytu mimo że nie dosiegała stópkami do ziemi :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry