reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Mika dobrze, że chociaż pamiętał. Nadrobicie jak wróci;-)
Moja drzemie 3 raz dzisiaj. To chyba z powodu braku tlenu. Wkurzyłam się bo jak na złość po bardzo pochmurnym poranku od 15 piękne słońce. A mała śpi więc jak wstanie to już za późno będzie na spacery jakiekolwiek. :wściekła/y:
Ja dziś w ogóle jakoś z doskoku. Trawie w sobie tą myśl o diecie. Szukam motywacji, czytam doświadczenia innych. I bardzo chciałabym spróbować. Dopiero jutro porozmawiam z pediatrą przed szczepieniem i się zapytam czy nie zaszkodzę mojej niuni. Musiałabym się na zawsze pożegnać z makaronem, ziemniaczkami, bułeczkami itp. :baffled:

Mika dobrze, że chociaż pamiętał. Nadrobicie jak wróci;-)
Moja drzemie 3 raz dzisiaj. To chyba z powodu braku tlenu. Wkurzyłam się bo jak na złość po bardzo pochmurnym poranku od 15 piękne słońce. A mała śpi więc jak wstanie to już za późno będzie na spacery jakiekolwiek. :wściekła/y:
Ja dziś w ogóle jakoś z doskoku. Trawie w sobie tą myśl o diecie. Szukam motywacji, czytam doświadczenia innych. I bardzo chciałabym spróbować. Dopiero jutro porozmawiam z pediatrą przed szczepieniem i się zapytam czy nie zaszkodzę mojej niuni. Musiałabym się na zawsze pożegnać z makaronem, ziemniaczkami, bułeczkami itp. :baffled:

racjonalna dieta Efe jeszcze nikomu nie zaszkodziła oczywiście mi tez jakos nie chce sie za nia wziac, a potrzeba jest. No ale jak tu sie odchudzac jak mi tu syn dzis z bombonierka wyskoczyl, maz tez:baffled:W ogole mam podły dzien dzis, a jeszcze maz jutro wyjezdza na tydzien i zostane sama z moimi potworkami:szok:
Gratki za wszystkie zebolki, u nas pustynia

Witajcie drogie babeczki:)

Wszystkiego najpiękniejszego życzę:DDD

Gratulacje dla ząbczastych, słowa wsparcia i pocieszenia dla chorowitków.

U nas ciepło, 5 stopni na plusie. Byliśmy u urologa i oki z małą. Oddaliśmy wózek do reklamacji i zamówiliśmy spacerniaczka (wkleję fotę na wątku wózkowym), obkupiłam Minię pieluchami, jedzonkiem itp...I padam. Mąż szykuje obiadek a ja czekam na kwiatka:D Misia śpi. Dziś je jak szalona. Ale spać nam w nocy nie chce:( Budzi się i wariacji dostaje a my jak zombiacze chodzimy.
Pozdrowienia z ciepłej Ostródy!!!

Kasia ja już też swoją bombonierę zaczęłam i jeszcze golonkę z frytkami na obiad zrobiłam a cały dzień o dietach czytam i to jest dopiero akcja:)

efe to nieźle sobie dogadzasz,ja frytki i owszem zjadłabym z kg ale golonka srednio
a moje dziecie zgłupiało,niewiem czy widziałyście na you tube takie dziecko co sie chichra jak sie targało gazete
moja własnie leje jak ja targam papiery,a kiedys przy targaniu ryczałą bo sie bała mamy ubaw po pachy

no jedzenie to moje uzależnienie :( i jestem wszystkożerna w dodatku to to już w ogóle klapa
a na you tube nie widziałam! zapodaj linka

a ja mojemu dziecku dziś dogodziłam z okazji święta
rybka świeżutka z nad morza wczoraj przywieziona ugotowana na parze i kasz jaglana a ona po raz pierwszy odruch wymiotny i jedzenie w buzi otwartej trzymała i nie chciała zamknąć
jedynie łyżkę tej rybki ze słoiczkiem wymieszałam (z królikiem nota bene) i jakoś dała się oszukać

Ostatnia edycja:
reklama
no jedzenie to moje uzależnienie :( i jestem wszystkożerna w dodatku to to już w ogóle klapa
a na you tube nie widziałam! zapodaj linka

a ja mojemu dziecku dziś dogodziłam z okazji święta
rybka świeżutka z nad morza wczoraj przywieziona ugotowana na parze i kasz jaglana a ona po raz pierwszy odruch wymiotny i jedzenie w buzi otwartej trzymała i nie chciała zamknąć
jedynie łyżkę tej rybki ze słoiczkiem wymieszałam (z królikiem nota bene) i jakoś dała się oszukać

ależ prosze bardzo [video=youtube;jDYSj-KLCSM]http://www.youtube.com/watch?v=jDYSj-KLCSM[/video]
moja chrapcia,a mąz pojechał po lapka
a my mamy znowu kłopoty z teściowa i juz sie strasznie martwie,chyba spacznów po nocach nie bede :( (:-(:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry