Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja ostatnio do tyłu i czytam na szybko to może gdzieś mi uciekło.
Tak czy inaczej miło Cię widzieć :-).

racjonalna dieta Efe jeszcze nikomu nie zaszkodziła oczywiście mi tez jakos nie chce sie za nia wziac, a potrzeba jest. No ale jak tu sie odchudzac jak mi tu syn dzis z bombonierka wyskoczyl, maz tezMika dobrze, że chociaż pamiętał. Nadrobicie jak wróci;-)
Moja drzemie 3 raz dzisiaj. To chyba z powodu braku tlenu. Wkurzyłam się bo jak na złość po bardzo pochmurnym poranku od 15 piękne słońce. A mała śpi więc jak wstanie to już za późno będzie na spacery jakiekolwiek.
Ja dziś w ogóle jakoś z doskoku. Trawie w sobie tą myśl o diecie. Szukam motywacji, czytam doświadczenia innych. I bardzo chciałabym spróbować. Dopiero jutro porozmawiam z pediatrą przed szczepieniem i się zapytam czy nie zaszkodzę mojej niuni. Musiałabym się na zawsze pożegnać z makaronem, ziemniaczkami, bułeczkami itp.
W ogole mam podły dzien dzis, a jeszcze maz jutro wyjezdza na tydzien i zostane sama z moimi potworkami
no jedzenie to moje uzależnieniei jestem wszystkożerna w dodatku to to już w ogóle klapa
a na you tube nie widziałam! zapodaj linka
a ja mojemu dziecku dziś dogodziłam z okazji święta
rybka świeżutka z nad morza wczoraj przywieziona ugotowana na parze i kasz jaglana a ona po raz pierwszy odruch wymiotny i jedzenie w buzi otwartej trzymała i nie chciała zamknąć
jedynie łyżkę tej rybki ze słoiczkiem wymieszałam (z królikiem nota bene) i jakoś dała się oszukać