reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Hej ja tylko na chwilkę
Mam manie sprzątania i latam na szmacie od rana (jakoś muszę się wyżyć). Z moim się nie odzywam. Pożarliśmy się strasznie wczoraj.
Dziś miałyśmy z Gabrysią na szczepienie ale jakoś weny brak. Może jutro?

Dobra spadam nie będę smęcić:sorry2:
Dla zębiastych dziewczynek wielkie gratulacje! Rośniecie, rośniecie!
Dla bab wspaniałego dnia życzę. Mój jak mi choćby kwiatka nie da to pogniewam się na amen. Kłótnia kłótnią ale dżentelmenem mógłby być.

reklama
Witam kochane ....najpierw sie witam,a teraz lece poczytac co tam u was ciekawego....
Dawno nie zagladalam,ale jakos czasu nie bylo:sorry2:
U mnie wsio ok...Gosia w szkole,Karola spi,wiec na chwile zajzalam,cobyscie nie pomysleli ze nie tesknie za wami:biggrin2:
AAAA bym zapomniala,Karolina ma pierwszego zabka!!!:tak::-D dolna lewa jedynka i drugi juz na dniach sie przebije,bo juz przeswituje przez skore:tak:;-)
Z mezem trwa narazie sielanka,mam nadzieje ze tym razem juz na dluzej:tak::-p
a tak poza tym , to zima do nas znow wrocila....wczoraj o 20-stej bylo -15 stopni:szok:...kurcze a juz mialam nadzieje ze wiosna blisko:-(
Wczoraj bylismy caly dzien u rodzinki w odwiedzinach i przy okazji Pity zawiezlismy do rozliczenia(corka cioci nas zawsze rozlicza)...no i zarazila mnie robieniem pisanek z karteczek kolorowych,takie fajniusne wychodza,ale duzo roboty przy tym...:sorry2:...kurcze nie wiem op nocy chyba bede robic,jeszcze nie probowalam,bo karteczek w domu brak-a juz mnie skreca:-D
Ciotka dala mi jedna do domciu,zebym wiedziala jak sie je robi...ale jeszcze fotki nie cyknelam,bo bym wam pokazala....

ciekawa jestem tych pisanek,cyknij fotke koniecznie
a Karolince gratuluję ząbka
my juz po spacerku,nawet nie zmarzłam tak jak w piątek
ale teraz mam lenia i nic nie robie,obiad mamy wiec luzik

GRATULUJE ZĄBKÓW
WIDZĘ, ZE DZIEWCZYNĄ SIĘ SPODOBAŁY :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

A teraz się witam :)
Po leniuchowaniu weekendowym przyszło mi dziś posprzątać mieszkanko. Padam na twarz.
Ale za to mała zrobiła mi dziś prezencik. W czasie jedzenia zupki zaczęła na całego wołać mamamamamamamamamamamamamamamama do tej pory było sporadycznie mamamama, a dziś jechała jak katarynka :-). Wiem, ze to nie "mama", ale jak bosko to brzmi :-).

Mykam na śniadanko, bo za chwilkę znająć życie Oliwia wstanie :-).
A popołudniu tatuś nas zabiera :-) ma niespodziankę dla swoich kobietek :-).

Witajcie poniedziałkowo :)

Wszystkiego najlepszego Kobietki :-) Niech Wam się zyje jak najlepiej :-)

Gratuluję pierwszych i kolejnych ząbków. U nas ciągle nic - za to płacz i zgrzytanie dziąsłami :)

cześć dziewczyny...
Dzięki za słowa wsparcia bardzo mi miło jak to teraz czytam...
ja w domku na chwilę przyszłam do starszej córeczki i w ogóle umyć się i obiad ugotować..teraz Jaś jest z tatą ale dziś jest już bardzo fajny uśmiecha się do pielęgniarek...antybiotyk więc działa
teraz jesteśmy sami na sali więc mamy spokój i Jaś dużo śpi i regeneruje siły.
Dzisiaj mieliśmy szereg badań usg brzuszka główki mocz laryngolog...I wyszedł stan zapalny krtani i nagłośni, reszta w porządku. Jaś skrzypi jak stare drzwi;-)
Ale wskaźniki miał bardzo wysokie - OB 70 (norma do 20, wczoraj już było 50) a CRP ciągle 130...gdy wynik powinien być rzędu jedności...początkowo podejrzewali u niego zapalenie opon mózgowych...
wenflonika nie mamy już w główce tylko w rączce, Jasiek strasznie się nim interesuje, ma skarpetkę założoną a i tak go gryzie...a wczoraj dali mu antybiotyk o północy i nie nałożyłam mu skarpetki to już jest cały od wenflona porysowany...
Ale jest już lepiej, mam nadzieje że przed wekendem wyjdziemy, taj jak mówię Jaś jest już wesoły, bardzo ładnie je no i jak przyszliśmy w piątek to warzył 8100 a dziś 8500:szok: je jak szalony:-)pierś co dwie godziny a tak to cały słoik zupki, deserku, porcję kaszki...
Jeszcze raz dziękuje za słowa wsparcia i proszę o dalsze trzymanie kciuków;-)

Co siadam do kompa to mnie drapie w gardle:dry: Już raz kaszlnęłam i dziecko obudziłam. Teraz musiałam się ewakuować z pokoiku, żeby tego nie powtórzyć. Dzięki temu mała spała prawie 2 godziny. Teraz się chwilkę pobawi na leżąco a potem ją będzie trzeba pilnować.

Anet mnie też interesują te jajka. Strzel fotkę koniecznie.

A laski ile nasze dzieciaki powinny jeść posiłków stałych w tym wieku? Bo gdzieś przeczytałam że 5 i nie wiem czy to z (.) chodziło czy bez?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry