reklama

Sierpień 2009

• Starter tematu Starter tematu mags777
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja z plamami postepuję tak jak megaczka :tak::-) tylko, że nawet jak zapiore te plamy czasami, to i tak nie zawsze schodzą :no::wściekła/y:
a na te plamy to uzywam mydełka z rossmanna, a wydaje mi się, że to jest chyba mydło szare, bo ma taki sam zapach :-D

reklama
ja z plamami rozprawiam się na bieżąco, choc czasem się zdarzy, że Młody pomyka po domku z jakimś niedopranym marchewkowym logo hihi :baffled::-p

przydreptałam życzyc Wam dobrej nocy :-)
Tomek w łóżeczku robi mi małą demolkę :baffled: zamiast spać, to jakieś protesty urządza :dry:
moze mu się znudzi to gadulstwo i zaśnie łobuziak jeden :confused::blink:
o, wyżywa się właśnie na karuzeli :shocked2: włącza, wyłącza, przełącza... full servis jak nic :dry::-D

dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Zulejka poproszę fotkę mydełka (opakowania) może i u nas znajdę?

Ja jak zwykle na chwile. Mała już padła więc zmykam golonkę w przyprawach na noc naszykować.
Dobranoc.

Hej ja tylko na chwilke głowe mi rozsadza dzis.
Na stronie głownej zamieściłam info o tych spotkaniach BB. Natt ciebie juz zgłosiłam na spotkanie w Warszawie, Deli ciebie w Katowicach. Innych zainteresowanych zapraszam na watek, moge podac organizatorow w poszczegolnych miastach i bedziecie sie mogli umawiac na spotkanie. Jesli macie pytania tez zapraszam na watek albo na PW. Na niektorych regionalnych sa juz watki z tymi spotkaniami tam tez mozna sie zorientowac umówić.
Dobranoc wszystkim:-)

A ja się witam i jednocześnie żegnam, bo padam ze zmęczenia.
Dziś o 19 wróciłam ze szkoły. Miałam okrutnie ciężki zjazd na uczelni.
Ale muszę choć się z Wami przywitać i niestety pożegnać, życzyć dobrej nocki itp...
Będę musiała wącik nadrobić, a pewnie duużo tego było przez 3 dni.
Może jakiś telegraficzny skrócik?

Jutro z Manią jedziemy do urologa na kontrolę.
Ma wysokie pH moczu. Zobaczymy co powie.

Przejrzę wąteczki i zmykam spać, bo mam oczy na zapałkach.

Dobranoc kochane mamuśki!

witam poniedziałkowo
i znowu mróz na polku,dzisiaj -8 jest,a koło 10 bede musiała wyjsc mam nadzieje,ze troszke sie podniesie i nie zmarzniemy z Alusią

i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI DLA WAS Z OKAZJI NASZEGO ŚWIETA

Ostatnia edycja:
dzień dobry :-)
ja również życzę wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet no i dużo kwiatów i nie tylko :-)
ja już uciekam robić brzuszki no i Maja mi tu stuka w laptopa ;-)
przyjemnego dzionka :happy2:

Dzień dobry Sierpnióweczki:)
Kasiu,dziękuję za wpisanie mnie na spotkanie BB w Wa-wie:)

U nas noc wspaniała:). Położyłam Nati o 22, poczytałam bajeczke i Nati odpłynęla. A wstała dopiero o 7.30 i nie tak jak zwykle z płaczem z głodu,tylko pocichutku siedziała,uśmiech na buźce,za to mleczka wypiła tylko 100ml i zjadła teraz 7 łyżeczek banana z morela Hippa...Coś mało,ale nic na silę. Zgłodnieje to zje. Nati w ogóle ma tak,że jak zje np.o 7.00 to do 12.00 nic nie chce mi zjeśc,ewent.popije wody. Za to potem się rozkręca i zjada swoją dobową normę:).

Buźki. Poczytam czy coś juz napisałyście od wczoraJ na innych wątkach.

Ach! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET:)

Dostałam już pęk tulipanów od męża. Miło:)

witam
u nas dzis tez zimno i bialo na dworze ale musiamy zaliczyc maly spacer, musze do przedszkola zaniesc klka rzeczy dla starszej corci a pozniej zawiesc ja na zajecia z baletu :)
Maz wyjechal i musze organizowac troche rodzinke do pomocy bo samemu ciezko zwlaszcza wyjscia do przedszkola i zakupy jak bardzo zimno, nie chce targac tej mojej Madzi

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO MILE PANIE

reklama
Witam poniedziałkowo:tak:
MUSZE SIE POCHWALIĆ U NAS DRUGI ZĄBEK :-D:-D:-D:-D

miało dziś byc słoneczko a tu chmury jak nic....:baffled:
Ja plamy spieram odrazu, najpierw szarym mydłem, potem normalnie w proszku Lovela i jakos schodzą.

WSZYSTKIM KOBITKOM MAŁYM I DUZYM W DNIU NASZEGO SWIETA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry